Το Φωτογραφικό chat

Αμα το επιθετο καποιου τελειωνει σε -ιδης, παλι no εγγυηση δλδ; :p

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Υπήρχε και σχετική οδηγία στα manual των olympus, δεν ξέρω αν εξακολουθεί να αναφέρεται...

Οντως; Καλα κανω και δε διαβαζω ποτε μανουαλ σε τιποτα... :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Αναζητώ αντάπτορα για Canon φακούς να δοκιμάσω πάνω στη Sony α9. Αν κάποιος φίλος θέλει να συναντηθούμε να τραβήξω μερικές φωτογραφίες θα ήμουν ευγνώμων .. με φακό φυσικά.
.. ή αν γνωρίζεται που μπορώ να ενοικιάσω.

Όχι καθαρά περιέργεια πως συμπεριφέρεται θέλω να ξέρω. Είμαι σίγουρος ότι θα χάνει πολλά από τις καινοτομίες της κάμερας.

Απάντηση: Re: Το Φωτογραφικό chat

Μιας και μαζευόμαστε σιγά σιγά στο κλύνον άστυ και πέφτει η θερμοκρασία κάπως τι θα λέγατε να προγραμματίσουμε μια φθινοπωρινή εξορμησούλα κάποιο από τα επόμενα Σ/Κ στο Αττικό Πάρκο ? έχει φωτογραφικό αντικείμενο όπως είδατε και στις φωτό του Βασίλη (apollwn) στο νήμα της α9 και μπορούν να ακολουθήσουν και οικογενειάρχες που συνήθως είναι απασχολημένοι και δεν μπορούν να ξεμυτίσουν.

Αν το κανονίσουμε και είμαι εδώ, εννοείται ότι είμαι μέσα! Καλύτερα νωρίς βέβαια που έχει λίγη δροσιά...

Χωρίς εσένα δεν πάμε πουθενά:worshippy: ... θα το κανονίσουμε όταν θά είσαι εδώ, εγώ θέλω εδώ και καιρό να πάω να τεστάρω κάποιους legacy φακούς 4/3 στην ΕΜ1.2 που τους έχω κάνει focus adjustment να δω αν το έχω πετύχει. Βέβαια και συμμετοχή να μην έχει θα πάω κάποια στιγμή αλλά αν βγει ως μίνι εξόρμηση γιατί όχι ? όσοι ενδιαφέρονται ας εκδηλώσουν ενδιαφέρον είτε εδώ είτε με π.μ. και καλό είναι να αναφέρουν πιθανή μέρα που τους βολεύει (Σαββατο ή Κυριακή) ώστε να το κανονίσουμε να βολεύει τους περισσότερους.

Αυτό το ΣΚ μάλλον θα λείπω, πρέπει να πάω εκτός Αθηνών 99%. Θα ενημερώσω αύριο - μεθαύριο...

Κανείς καλοπροαίρετος;

Αναζητώ αντάπτορα για Canon φακούς να δοκιμάσω πάνω στη Sony α9. Αν κάποιος φίλος θέλει να συναντηθούμε να τραβήξω μερικές φωτογραφίες θα ήμουν ευγνώμων .. με φακό φυσικά.
.. ή αν γνωρίζεται που μπορώ να ενοικιάσω.

http://avclub.gr/forum/showthread.php/117297-Φωτογραφική-συνάντηση-για-να-γνωριστούμε-καλύτερα
Διάβασα ξανά το νήμα για τη συνάντηση μας στο μακρινό Μάιο του 2014 και ξαναθυμήθηκα τότε τον ενθουσιασμό μου και το ταξίδι που έκανα για να βρεθώ
με την διαδικτυακή παρέα και διά ζώσης.
Περάσαμε πολύ ωραία και ξεχώρισα 3-4 άτομα που η γνωριμία τότε μετατράπηκε σε φιλία στα επόμενα χρόνια.
Από τότε μεσολάβησαν πολλά καλά και κακά εντός φόρουμ τα οποία άλλαξαν κατά κάποιο τρόπο το κλίμα.
Πριν ένα χρόνο αν θυμάμαι καλά έκανα μια πρόσκληση για μια συνάντηση ομαδική ή ατομική αλλά για τους λόγους του
κανείς δεν ανταποκρίθηκε.
Χαίρομαι που πάλι η φωτογραφική παρέα του avclub μαζεύεται για meeting.
Δυστυχώς Σεπτέμβρη και Οκτώβρη δεν έχω στο πρόγραμμα μετάβαση ΣΚ στην Αθήνα αλλά αν θέλει ο Θεός θα είμαι
στην Αθήνα το ΣΚ του Μαραθωνίου 11-12 Νοέμβρη 2017 και θα με χαροποιούσε μια συνάντηση το Σάββατο 11 Νοέμβρη για βόλτα και καφέ.

Εννοεϊται ούτε συζήτηση για αυτό το ΣΚ, πρέπει να υπάρχει αρκετός χρόνος αφενός να το δουν όσα μέλη τυχόν ενδιαφέρονται και να το προγραμματίσουν κατάλληλα. Θαλεγα μια Κυριακή προς το τέλος του μήνα εφόσον δεν είστε σε επαγγελματικά ταξίδια θα είναι μια χαρά.

Παναγιώτη την υγεϊα μας ναχουμε μέχρι το Νοέμβρη και θα χαρούμε να σε δούμε από κοντά για καφέ.

Αστυνομικός στην Αμερικη, πυροβολει καποιον (που τελικα αποδειχτηκε γνωστος του) που εβγαζε το τριποδο του απο το αυτοκινητο, επειδη το περασε λεει για οπλο..:stupid: Που να ειχε κ Zenit Photosniper...
Ευτυχως οι σφαιρες δεν βρηκαν ζωτικο οργανο κ ο ανθρωπος εζησε.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=97&v=6ltt2Yz2dks

Last edited by a moderator:
Η ευτυχία στα πρόσωπα των παιδιών τα λέει όλα... :SFGSFGSF:

Υ.Σ.Προφανώς αναφέρομαι στο προηγούμενο post