Συμφωνώ και εγώ για την προτίμησή μου έγραψα , απλώς το συγκεκριμένο κείμενο δε μου λέει απολύτως τίποτα, κι αν θες να το πάμε καθαρά τεχνικά, το 1,2 με το 1,4 σημαίνει περίπου σημαίνει περίπου μισό στοπ διαφορά, περίπου 35% περισσότερο φως άρα μεγαλύτερο ηλεκτρικό φορτίο άρα περισσότερη πληροφορία, στην γενική του μορφή,
Και το 1,4 να πάρουμε ως παράδειγμα δηλαδή τις υλοποίησεις της Zeiss otus/milvus, Η απεικόνιση που σου δίνουν είναι εξαιρετική, δεν είναι μόνο θέμα διαφράγματος είναι θέμα συνολικής υλοποίησης.
δεν είναι θέμα σύνταξης Η φιλολογική επιμέλειας ενός κειμένου το να λες ότι δε χρειάζεται στις περισσότερες περιπτώσεις φακός 1.2 είναι απόλυτη θέση, γιατί ένας τέτοιος φακός Υψηλής υλοποίησης έχει διαφορετική απόδοση, αν αυτή είναι οριακή, είναι πολύ μεγάλη συζήτηση.
Επίσης κατά τη γνώμη μου όταν πιάνουμε στα χέρια μας ένα πολύ ακριβό φακό δεν μπορούμε να φωτογραφίζουμε μόνο συρματοπλέγματα κεραμίδια γάτες και σκύλους, αδικούμε το υλικό έτσι, ναι να δείξουμε και το loca, τη βινιέτα, τις παραμορφώσεις κλπ. Υπάρχουν όμως κι άλλες διαστάσεις ένας ικανός reviewer air πρέπει να είναι και ικανός φωτογράφος.