Το Φωτογραφικό chat

Θα πρέπει να έχεις αναλογική-θησαύρο για να επενδύσεις 500€ σε κάτι τέτοιο!! Δεν ειναι κακή ιδέα πάντως!

Αρχικά σκέφτηκα να αναστησω μια παλια slr και να την κάνω δωρο σε ανηψάκι, αλλα μολις ειδα την τιμή καλυτερα να χαρίσω την εκδρομική d3200 που κάθεται.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

1990: Where are the Cameras of the Future? | Tomorrow's World | BBC Archive​

BBC εκπομπή του 1990 με αναδρομή στα 1980s για το τι έγινε με τις τότε κάμερες του "μέλλοντος"..

Θα πρέπει να έχεις αναλογική-θησαύρο για να επενδύσεις 500€ σε κάτι τέτοιο!! Δεν ειναι κακή ιδέα πάντως!

Ειναι πολυ κακη ιδεα.

Στο λεω εγω που εχω - πλεον- 5 κορυφαιες φιλματες 135- και δεν το σκεφτομαι ουτε για πλακα . Για ποιο λογο ?

Δεν εχει καποιος ψηφιακη καμερα και περιμενει αυτην την μπουρδα για να αναγεννησει το χομπυ του περνωντας απο το φιλμ στην ψηφιακη εποχη ?

Εχει ξανακυκλοφορησει δεν ειναι πρωτη φορα απλα καθε φορα πατωνε....

Ειναι πολυ κακη ιδεα.

Στο λεω εγω που εχω - πλεον- 5 κορυφαιες φιλματες 135- και δεν το σκεφτομαι ουτε για πλακα . Για ποιο λογο ?

Δεν εχει καποιος ψηφιακη καμερα και περιμενει αυτην την μπουρδα για να αναγεννησει το χομπυ του περνωντας απο το φιλμ στην ψηφιακη εποχη ?

Εχει ξανακυκλοφορησει δεν ειναι πρωτη φορα απλα καθε φορα πατωνε....
Αν τις χρησιμοποιείς ως έχουν τότε πάσο, για καποιους άλλους που πιάνουν σκόνη γιατι δε θελουν να ασχοληθούν ξανά με φιλμ και θα ηθελαν περιστασιακά να τις ζήσουν ξανά γιατί όχι;

Τωρα αν σαν υλοποιηση ειναι μάπα αυτο είναι άλλο θέμα, υποσχονται πολλά πάντως τώρα.

Τώρα θα πρέπει να βρούν τρόπο να μπαίνει φίλμ στις ψηφιακές για να τους πούμε πρωτοπόρους...

εχουν βρει

βγαζουν ενα σκασμο παλιακους φακους με χειροτερη αναλυση της καμερας οι κινεζοι :p

βγαζουν ενα σκασμο εξτρα addon softwares για να κανουν το Look film οι δυτικοι :ROFLMAO:

Και εμεις τα αγοραζουμε και αισθανομαστε και καλλιτεχναι 👾

• Like
Reactions: costas_ and cacau