αν εννοείς καμένους μαζί με το avi, εννοείται πως όχι. θα βλέπεις κανονικά.
Το τηλεκοντρολ στο pico ειναι μια χαρα. Μη πιστευετε τις ανοησιες του καθενος π.χ. θελω να βαραω στους τοιχους πισω και να πιανει (!). Συγκρινουν τα τηλεκοντρολ της τηλεορασης τους με το τηλεκοντρολ μιας συσκευης των 60 γραμμαριων.
ωπα επειδη αυτο τωρα το ειδα και αναφερεται σε δικο μου σχολιο στο θρεντ του πικο εχω να πω τα εξης:
πρωτον το παραδειγμα του τηλεκοντρολ της τηλεορασης μου, το εφερα σε αντιπαραβολη με του πικο λεγοντας και χιλια δυο αλλα πραγματα. Δε ζητησα να κανει το πικο το ιδιο (να πιανει δηλαδη υπο οποιαδηποτε γωνια) απλα ζητησα να κανει το αυτονοητο να πιανει καλα χωρις να στοχευουμε σαν snipers για να πιασει. Δε γινεται ολοι να εχουμε προβλημα με το τηλεκοντρολ του πικο, η ιδια η εταιρεια να το εχει αναγνωρισει και να προσπαθει να βρει λυση συμφωνα με τα λεγομενα του Tek_killa και εσυ να προσπαθεις να κανεις το ασπρο μαυρο, εκτος κι αν εχεις προβλημα κατανοησης αυτων που διαβαζεις.
Δευτερον ο καθενας εχει τη γνωμη του, αλλα δε δεχομαι να με απαξιωνει κανεις, ειδικα πισω απο την ανωνυμια του pc του, λεγοντας ψεμματα ή κρυβοντας τα μισα απο αυτα που ειπωθηκαν (ευτυχως τα γραπτα μενουν) και πολυ περισσοτερο λεγοντας πως λεω ανοησιες, λες και αυτος εχει το αλαθητο του πάπα. Γι αυτο χαρακτηρισμους περι ανοησιων και λοιπων γραφικων να κανεις σε αυτους που γνωριζεις. Αντε γιατι μερικοι στον ονειρικο κοσμο των φορουμ την εχουν δει ειδικοι επι παντος επιστητου και παθιαζονται με το οτιδηποτε υλικο, λες και το βγαζουν οι ιδιοι και απαξιώνουν ολους τους αλλους για τη γνωμη τους και αυτο πρεπει να σταματησει.
Για το μηχανημα εχω πει τα καλυτερα κατα τ´αλλα και οσοι εχουν δει τα γραφομενα μου το ξερουν.
Ζητω συγγνωμη απο τους administrators του φορουμ αλλα προσεβληθην και θεωρησα πως επρεπε να απαντησω ανοιχτα για την αποκατασταση της αληθειας.
Αν ηθελα να χαρακτηρισω εσενα ή τα λεγομενα σου θα το εκανα ακριβως κατω απο αυτα που εγραψες. Αν εσυ σε αυτο που εγραψα βλεπεις τον εαυτο σου ή τα λεγομενα σου, ειναι δικο σου προβλημα, οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται κατα τα γνωστα.
Απο εκει και περα και επι του προκειμενου, εγω εχω/ειχα αρκετα media player και μπορω να συγκρινω, και ειναι περα για περα αδικο να απαξιωνετε μια συγκεκριμενη συσκευη για ενα δηθεν προβλημα που εχουν ενα σωρο αλλες συσκευες, τις οποιες και αναφερω παραπανω (οι οποιες μαλιστα δεν ειναι και φορητες). Το Pico αυτη τη στιγμη ειναι value for money για το συνηθισμενο χρηστη (εξωτερικος δισκος, απευθειας ηχος απο την TV) αν βγει κατι αλλο σε τετοια τιμη και δυνατοτητες ή και καλυτερο, θα το τιμησουμε και αυτο.
Και συγγνωμη για το offtopic.
θελω ενα τεμ μηπως πουλαει κανεις ;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.