Αγαπητέ Αρη καλημέρα. Η αναφορά μου στους Eloy ήταν καθαρά ως προς το βιβλίο του Γουελς και ως μεταφορά για την παθητική αποδοχή των αγαθών που προσφέρουν οι Μόρλοκ με ότι αυτό συνεπάγεται στην πνευματική εγρήγορση και στο υλικό αντίτιμο. Η αμφισβήτηση ως έννοια είναι ψηλά στις προτεραιότητές μου. Εαν θυμάμαι σωστά ένας Γερμανός ποιητής είχε πεί "δεν αμφισβητώ αυτούς που δεν φοβούνται αλλά φοβάμαι αυτούς που δεν αμφισβητούν". Είτε λέγεται Tellig, Kessler, Λαζάρου, Κώτσης ή Κατσένης. Ειτε λέγεται Audio Research, Nagra, Gaincard, TLA ή Tsakiridis (όλα τα προαναφερθέντα τυχαία και ουδείς υπαινιγμός).
Σαφώς και δεν ήταν καμία αναφορά στις επιλογές σου και την αναφορά σου στους Eloy ("Πρώην Eloy") για οιοδήποτε λόγο και ζητώ συγγνώμη αν εξελήφθη ως τέτοια.
Οσο για το θέμα των μεταφορικών δεν νομίζω ότι τίθεται σωστά φίλε Komhst αφού θα μπορούσε να αναφέρεται ότι η "η τιμή είναι χ συν μεταφορικά" όπως είναι η πάγια τακτική του παγκόσμιου εμπορίου, εξ ου και οι ορισμοι CIF, FOB κλπ. κλπ. Τώρα, σε κατ' ιδίαν προσέγγιση του προμηθευτή με τον αγοραστή μπορεί να παρασχεθεί (παγκόσμια πιστέψτε με τακτική) οιαδήποτε έκπτωση ή επιπλέον παροχή.
Οσο για το θέμα της προτίμησης δεν παίρνω θέση (και γιατί να πάρω) λόγω της προκατάληψης που απορρέει από την στενή φιλία που έχω με τους αδελφούς Tsak.
Και πάλι ζητώ συγγνώμη εάν έθιξα κάποιον αλλά η πρόθεσή μου ήταν να καταθέσω μια (συγκαταβατική πιστεύω) προσωπική άποψη και επ' ουδενί να πυροδοτήσω διαφωνίες.