Το Hitech & Blu-ray

Re: Το Hitech το παρακανε

Μήπως μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για την ποιότητα παρακαλώ?

κοκκος & χαμηλό bit-rate . Σε κάποιο βαθμο ισως αναμενομενο μιας και το υλικο που εδειχνε (αποσπάσματα απο τις αποστολές στην Σελήνη & την προετοιμασία) είναι αρκετά παλαιό αλλά εμένα μου φάνηκε προχειροδουλειά..

Και επειδή τα 12 Ευρώ ειναι πολλά για περιοδικό χωρις περιεχόμενο δεν θα το ξαναπάρω.. (με τα 12 ευρώ + 2-3 ακομα έπαιρνα από amazon ή play μια άριστη BR ταινια )

κοκκος & χαμηλό bit-rate . Σε κάποιο βαθμο ισως αναμενομενο μιας και το υλικο που εδειχνε (αποσπάσματα απο τις αποστολές στην Σελήνη & την προετοιμασία) είναι αρκετά παλαιό αλλά εμένα μου φάνηκε προχειροδουλειά..

Και επειδή τα 12 Ευρώ ειναι πολλά για περιοδικό χωρις περιεχόμενο δεν θα το ξαναπάρω.. (με τα 12 ευρώ + 2-3 ακομα έπαιρνα από amazon ή play μια άριστη BR ταινια )

+1000:a0210:

Από το πιο ''βαρετά'' τεύχη....

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος αγοράς πια αυτού του ίδους πεεριοδικών με την έννοια, ότι περισσότερο εύκολα μαθένεις ότι σε αφορά και μάλλιστα τζάμπα από το νετ.
Ο λόγος που ίσως να το έκανε λίγο να διαφέρει ήταν τα ΒΡ, αλλά σιγά-σιγα αυτή η ιστορία δεν πήγε όπως θα ήθελαν. -bye-

Πάλι τηλεοράσεις 32''-37'' ????????:argue:

Πολύ συντηρητικό μας προέκυψε..
Για τηλεοράσεις κρεβατοκάμαρας και μάλιστα fullHD μας ζητάνε τόσα??

Αυτοί δεν υποστήριζαν τα μεγάλα μεγέθη ?

Ευχαριστώ ,δεν θα πάρω...-bye-

Έτυχε σε κανένα σας ελαττωματικό bluray? Πήρα το περιοδικό και το δισκάκι δεν παίζει (δεν έχω PS3, έχω notebook με BD drive)... Θα μου το αλλάξουν άραγε?
:angry:

Ναι, καμιά εικοσαριά BD και όλα κανονικά. Στο συγκεκριμένο διαβάζει το δίσκο κανονικά, ανοίγω το πρόγραμμα αναπαραγωγής και εκεί που πάει να αρχίσει κάνει μόνο του stop.
Έβαλα πάλι μετά κι άλλα δισκάκια που έχω και έπαιζαν κανονικά.

Ναι, καμιά εικοσαριά BD και όλα κανονικά. Στο συγκεκριμένο διαβάζει το δίσκο κανονικά, ανοίγω το πρόγραμμα αναπαραγωγής και εκεί που πάει να αρχίσει κάνει μόνο του stop.
Έβαλα πάλι μετά κι άλλα δισκάκια που έχω και έπαιζαν κανονικά.
Αυτό το έχω παρατηρήσει κι εγώ με το powerdvd . Κάτι σε κλείδωμα μυρίζει Πιθανών να θέλει το anyDVD. Το έχεις αυτό? Κάνε μια ερώτηση στην HTPC για καλύτερα

Αυτό το έχω παρατηρήσει κι εγώ με το powerdvd . Κάτι σε κλείδωμα μυρίζει Πιθανών να θέλει το anyDVD. Το έχεις αυτό? Κάνε μια ερώτηση στην HTPC για καλύτερα

Μα έχω και το WinDVD προεγκαταστημένο στον υπολογιστή και κολλάει και αυτό. Όλα τα άλλα δισκάκια παίζουν κανονικά. Και μιλάω για αυθεντικά δισκάκια (και του HiTECH από προηγούμενα τεύχη)
Thanks anyway...

Last edited:
Και σε εμένα δεν παίζει το δισκάκι του hitech! Άρα πλέον είμαστε 2!
Το δισκάκι παίζει σε PS3, αλλά όχι στο HTPC. Δοκίμασα και με AnyDVDHD (τελευταία έκδοση). PowerDVD Ultra 8.0.2021a.50. Δεν παίζει...
Τα προηγούμενα (όσα είχα δοκιμάσει) έπαιζαν μια χαρά...

Και σε εμένα δεν παίζει το δισκάκι του hitech! Άρα πλέον είμαστε 2!
Το δισκάκι παίζει σε PS3, αλλά όχι στο HTPC. Δοκίμασα και με AnyDVDHD (τελευταία έκδοση). PowerDVD Ultra 8.0.2021a.50. Δεν παίζει...
Τα προηγούμενα (όσα είχα δοκιμάσει) έπαιζαν μια χαρά...

Στο pc μου με powerdvdultra 7.0 και με μοναδα αναπαραγωγης το bluray-hddvd της LG ουτε σε μενα παιζει :violent-smiley-030:
Στα επιτραπεζια BD-HP20S Sharp kai BD-50 Panasonic παιζει μια χαρα οποτε μαλλον μιλαμε καποια ασυμβατοτητα με softplayer.
Nick

+1

Στο επιτραπεζιο br της samsung 1500 δεν εκανε auto play... επρεπε να επιλεξω menu και μετα να το εμφανισει και να κανω play....

Bγήκε και το επόμενο τεύχος με τα γνωστά πλούσια περιεχόμενα :flipout:

-- Ενα φοβερό ντοκυμαντέρ σε Bluray με ποιότητα DVD (εφημερίδας)

-- Συγκριτικά τεστ οπου η Sony κατατροπώνει τον ανταγωνισμο ως συνήθως :flipout::flipout:

η Sony SR12 καλύτερη βιντεοκάμερα (ολως τυχαιως η Canon HV-30 απουσίαζε )

Τεστ σε BR players : Ολα τα λεφτά το PS3 τέρμα τα γκαζια στις διακρισεις (ασχετο εαν η αποδοση του σαν player εχει πλεον ξεπεραστεί από ολα τα νεα players). Θάψιμο στο Panasonic BD-30 (Τώρα για ποιό λόγο τα ξενα σοβαρά sites το εχουν βαθμολογήσει με άριστα είναι ενα μυστήριο..)

SLR : Και εδώ ειμαστε πρώτοι τι νομιζετε : ήρθε η Sony A900 και καντε πέρα. Τι Canon 1D MKIII και Νikon D3 λέτε (Ασχετο εαν τα εγκυρότερο φωτογραφικά sites έχουν θαψει την A900 για την απόδοσή της στα υψηλά ISO)

Το μονο κακό είναι οτι μεχρι και ο κολλητός μου που το αγόραζε ανελλιπως (και μπορούσα να το βλέπω και εγώ για να γελάω) αγανάκτησε και αποφάσισε να το σταματήσει..

Κύριοι του HITECH wake up :argue::argue:

Last edited:
Bγήκε και το επόμενο τεύχος με τα γνωστά πλούσια περιεχόμενα :flipout:

-- Ενα φοβερό ντοκυμαντέρ σε Bluray με ποιότητα DVD (εφημερίδας)

-- Συγκριτικά τεστ οπου η Sony κατατροπώνει τον ανταγωνισμο ως συνήθως :flipout::flipout:

η Sony SR12 καλύτερη βιντεοκάμερα (ολως τυχαιως η Canon HV-30 απουσίαζε )

Τεστ σε BR players : Ολα τα λεφτά το PS3 τέρμα τα γκαζια στις διακρισεις (ασχετο εαν η αποδοση του σαν player εχει πλεον ξεπεραστεί από ολα τα νεα players). Θάψιμο στο Panasonic BD-30 (Τώρα για ποιό λόγο τα ξενα σοβαρά sites το εχουν βαθμολογήσει με άριστα είναι ενα μυστήριο..)

SLR : Και εδώ ειμαστε πρώτοι τι νομιζετε : ήρθε η Sony A900 και καντε πέρα. Τι Canon 1D MKIII και Νikon D3 λέτε (Ασχετο εαν τα εγκυρότερο φωτογραφικά sites έχουν θαψει την A900 για την απόδοσή της στα υψηλά ISO)

Το μονο κακό είναι οτι μεχρι και ο κολλητός μου που το αγόραζε ανελλιπως (και μπορούσα να το βλέπω και εγώ για να γελάω) αγανάκτησε και αποφάσισε να το σταματήσει..

Κύριοι του HITECH wake up :argue::argue:

Και τοτε πως το διαβασες και μας δινεις τις "πληροφοριες" ? :flipout:

(ξεχασες φυσικα να αναφερεις τα ενδιαφεροντα αρθρα σχετικα με την εξοικονομηση ενεργειας απο τα μηχανηματα μας, το τεστ μεταξυ susano και avc-a1hda ,την παρουσιαση του egreat κτλπ...)

Last edited:
Παιδες, οντως δεν ξερω αν το πηρατε ειδηση, αλλα ο φιλος μας ο Δημητρης εκανε ενα καταπληκτικο συγκριτικό αφιέρωμα σε HD-MEDIA PLAYERS στον τελευταιο ΗΧΟ το οποιο μαλιστα ειναι χορταστικοτατο (7 σελιδες)!!!
Μπραβο ρε Ντιμ και εις ανωτερα...

Οπότε εμείς οι αναγνώστες μπορούμε να κάνουμε σύγκριση ποιος ανέλυσε καλύτερα το μηχάνημα;;; :flipout: