Το Hitech & Blu-ray

Απάντηση: Το Hitech το παρακανε

Ε τότε αν δεν είναι αντικειμενικοί, τι ασχολούμαστε μαζί τους?
Αν δεν τους δώσουμε το μήνυμα δεν πρόκειται να σοβαρευτούν!

Last edited:
Re: Απάντηση: Το Hitech το παρακανε

Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι κι εσείς, όπως κι εμείς, είσαστε πάνω απ’ όλα χομπίστας και δεν έχετε φαντάζομαι να μοιράσετε τίποτα μαζί μας παρά μόνο το κέφι και την χαρά της ενασχόλησης με αυτό που αγαπάμε περισσότερο, τα Home Electronics.…

Σαφέστατα. Αλλά όταν καλούμαι να δώσω 12 ευρώ για ένα περιοδικό που πριν 6 μήνες που το πήρα τελευταία φορά διατηρούσε κάποιο επίπεδο, και αντί αυτού διαπιστώνω ένα εξώφυλλο της Sony και ενα εσωκλειστο εντυπο που υποτίθεται ότι κάνει κριτική των διαθεσιμων δισκων bluray ισοπεδώνοντας τα πάντα και θέλοντας να μας δείξει ότι όλες οι κυκλοφορίες της Sony έχουν εικόνα ποιότητας 5/5.

Δεν υποννοώ κάτι, εξάλλου μονο κυκλοφορίες της Sony υπάρχουν αυτή τη στιγμη προς κρίση. Ωστόσο είναι πραγματικά λίγο προσβλητικό για εμένα, που έδωσα ενα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ποσό για να αγοράσω το έντυπο αυτό, να μου παρουσιάζετε (το 2ο πληθυντικό το βάζω κατόπιν της δικής σας απάντησης) μια εξύμνηση ΟΛΩΝ των τίτλων, χωρίς καμία δικαιολόγηση, χωρίς καμία λεπτομέρεια.

Το Hitech το διάβαζα για πολλά χρόνια, μέχρι τη στιγμή που διπλασίασε την τιμή του πριν 5-6 μήνες. Τώρα με λύπη διαπιστώνω ότι εκτός απο την τιμή χάλασε και στα πιο ουσιώδη επιπεδα.

ΕDIT: Ετσι που διάβασα το μήνυμά σου νόμιζα πως το γράφεις εσύ ως συντάκτης του hitech κι έκανα υγιή διάλογο!:ADFADF1::ADFADF1:

Last edited:

αν ψαξεις τα αρχικα θα δεις οτι ειναι απο υψηλοβαθμο στελεχος
αυτοι ζουν στον κοσμο τους
και δεν καταλαβαινουν απο μυνηματα
ευτυχως το ιντερνετ βλαπτει σοβαρα τα κατεστημενα τους

12 ευρώ γιά 40 σελ. διαφημίσεις, τεστ της κακιάς ώρας, Database που
ξεχνάνε πολλές φορές να ανανεώσουν και BD του κ@λ@υ, είμαστε σοβαροί?!
Ξέρετε οτί το κοινό που απευθύνεται το περιοδικό, αξίζει κάτι καλύτερο!
Ας τους δώσουμε να το καταλάβουν.:slapface:

Ας μην το αγοράσουμε όλοι μας για κάνα δυό μήνες και σου λέω γω!
Γιατί να μην τους κοινοποιήσουμε τα παράπονά μας ως Avclub? (όσοι έχουν
τέλος πάντων)
Να δούμε τι θα απαντήσουν?! (αν απαντήσουν)
Μπορεί να τοποθέτηθεί επ´αυτού η διαχειριστική ομάδα του φόρουμ?

η πιο πανω απαντηση ειναι απο ....ξερεις ποιον
αν ειναι να μην το αγορασουμε και να αλλαξουν συμπεριφορα ξεχνα το
δεν ζουν απο τα 12 ευρω μας
αλλα απο τις πανακριβες διαφημησεις
δωρεαν ταξιδακια
συσκευουλες που ποτε δεδν πληρωσαν και παει λεγοντας

η τσεπη δεν ειναι ντροπη για καποιους
ξερω ατομα τα οποια τα διεβαλαν τα χρηματα
το κακο ειναι οτι ακομα νομιζουν οτι ειναι αντικειμενικοι

την δπξαν πολλοι εμισησαν
το παραδακι ουδεις

Re: Το Hitech το παρακανε

Καλά ρε παιδιά, πότε ανακαλύψατε ότι περιοδικά-εφημερίδες-Tv δεν είναι αντικειμενικά?
(Κυρίως στο χώρο του Audio-Video αμφιβάλω αν μπορεί να γίνει αλλιώς... πάντα υπάρχει περιθώριο για υπερτιμημένα προϊόντα, και πάντα κάποιοι θα το εκμεταλλεύονται.)

Εγώ θα έλεγα να ασχοληθείτε αν είναι με τα internetika περιοδικά-forum που έχουν μπει πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και έχουν βάλει τα γυαλιά στο έντυπο κομμάτι του χώρου... η μπόχα στον πόλεμο τον format είναι εμφανέστατη σε κάποια forum, και δεν αμφιβάλω οτι ανάλογα περιστατικά θα υπάρχουν πολλά.

ΥΓ
Αν και διάβασα μόνο το πρώτο τεύχος (τα άλλα κάθονται), ενώ το τελευταίο δεν το πήρα ακόμα, τι σας πειράζει αν δίνει επιπλέον βαθμούς στα BD δισκάκια ?
Δεν υπάρχει ανταγωνισμός , και σε σχέση με το dvd πραγματικά είναι όλα τέλεια.
Δεν κινδυνεύει κανείς από την υπερβολή τους, κανένας σοβαρός λόγος ανησυχίας.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ τουλάχιστον έχω συνηθίσει να μην πληρώνω για διαφημιστικά έντυπα.

Ένα τέτοιο είναι και το Hitech εδώ και πολύ καιρό.

Χτυπήστε τους εκεί που πονάει. Στην τσέπη.

Απλά πράγματα.

Re: Απάντηση: Το Hitech το παρακανε

Ας μην το αγοράσουμε όλοι μας για κάνα δυό μήνες και σου λέω γω!
Γιατί να μην τους κοινοποιήσουμε τα παράπονά μας ως Avclub? (όσοι έχουν
τέλος πάντων)
Να δούμε τι θα απαντήσουν?! (αν απαντήσουν)
Μπορεί να τοποθέτηθεί επ´αυτού η διαχειριστική ομάδα του φόρουμ?

Αυτή είναι η ουσια παιδιά...
Μόνο στην τσέπη καταλαβαίνουν
Και σιγά μην χάσουμε τα φοβερά ντοκυμαντέρ.. Μου μενουν τα χρήματα και αγοράζω οποιο BR (ή οτιδήποτε άλλο) γουστάρω..

Μην πεφτουμε σαν τα ποντικια στο τυράκι που μας δίνουν...

Κοίτα, κι εγώ όταν πχ άρχισα να ψάχνω προβολέα, στα καταστήματα που κοίταξα, είχα ΤΟΣΟ εντυπωσιαστεί με το μέγεθος της εικόνας που μου φαίνονταν ΟΛΟΙ καταπληκτικοί. Όμως χαίρομαι πολύ που είχα να διαβάζω και κριτικές στο ίντερνετ, από ανθρώπους που είχαν ξεψαρώσει από τον αρχικό ενθουσιασμό και έβλεπαν αντικειμενικά τα καλά και τα κακά.

Έτσι λοιπόν όταν πληρώνεις ένα περιοδικό περιμένεις απ'αυτό να έχει πιο αντικειμενική γνώμη από σένα τον άσχετο που πρώτη φορά βλέπεις bluray.

Last edited:

Καλά ρε παιδιά, πότε ανακαλύψατε ότι περιοδικά-εφημερίδες-Tv δεν είναι αντικειμενικά?
(Κυρίως στο χώρο του Audio-Video αμφιβάλω αν μπορεί να γίνει αλλιώς... πάντα υπάρχει περιθώριο για υπερτιμημένα προϊόντα, και πάντα κάποιοι θα το εκμεταλλεύονται.)

Εγώ θα έλεγα να ασχοληθείτε αν είναι με τα internetika περιοδικά-forum που έχουν μπει πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και έχουν βάλει τα γυαλιά στο έντυπο κομμάτι του χώρου... η μπόχα στον πόλεμο τον format είναι εμφανέστατη σε κάποια forum, και δεν αμφιβάλω οτι ανάλογα περιστατικά θα υπάρχουν πολλά.

ΥΓ
Αν και διάβασα μόνο το πρώτο τεύχος (τα άλλα κάθονται), ενώ το τελευταίο δεν το πήρα ακόμα, τι σας πειράζει αν δίνει επιπλέον βαθμούς στα BD δισκάκια ?

Πωωωωωώς ? Αμφιβάλλεις αν είναι δυνατόν να είναι κάποιος αντικειμενικός ?

Εσύ ?

Πριν να κρίνεις τους άλλους, μήπως (λεω τώρα εγώ) πρέπει να σταθείς μπροστά σε ένα καθρέπτη και να ρωτήσεις το είδωλο που βλέπεις ΑΝ ξέρει τι σημαίνει η λέξη ? Γιατί "αντικειμενικός" είσαι κι εσύ αν δεν με γελάει η μνήμη μου ... Το ίδιο "αντικειμενικός" οσο και το Sonytech... Αλλά αυτό το γράφει και επίσημα οτι τα παίρνει, άρα έχει και κάποιο "ελαφρυντικό"....

Οι πολωμένες απόψεις ήταν είναι και θα είναι πηγή πολλών δεινών, και οταν φτάνουν σε επιπεδο υπερβολής είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα !! Αρα, επέτρεψε σε όσους απο μας μπορούμε ακόμα να αφήσουμε τον εαυτό μας να κρίνει, να έχουμε τις ανησυχίες μας για τις υπερβολές...

Για επίλογο, πως είσαι σε θέση να εκφέρεις γνώμη επι περιεχομένου που ΔΕΝ έχεις διαβάσει (συ είπας...) ????

Δεν είναι κακό να υπερασπίζεσαι κάτι με θέρμη, τουναντίον είναι πολύ όμορφο ! Αλλά όχι με μπαρούφες και φλυναφήματα ! Με ΓΝΩΣΗ ! Και με σεβασμό γι αυτούς που πρεσβεύουν άλλα απο αυτά που πρεσβεύεις ...

Φιλικά

Φίλιππος

Ψιλοασχετο με το θεμα αλλα επειδη οπως παντα γινεται ντορος με τις αποψεις του χρηστη Blizard (δικαιολογημενα πολλες φορες) με ασχημο τροπο

θα ηθελα να καταθεσω οτι ο εν λογω χρηστης σε αλλο forum σπευδει να βοηθησει και βοηθαει πολυ κοσμο με μεγαλη προθυμια πραγμα πολυ σπανιο ειδικα σε ενα απροσωπο μεσο οπως το net

προσωπικα δεν καταλαβαινω γιατι παθιαζεται με εταιρειες και φορμα αλλα δεν μπορω να τον δω με αντιπαθεια οταν συμπεριφερεται τοσο αλτρουστικα οπως τον εχω δει

Για το Br έχω να πω πως είχε πολύ καλή ποιότητα εκτός από κάποια σημεία με νυχτερινες λήψεις και σκηνές μάχης, που το βρίσκω λογικό..Γενικά όμως το περιοδικό ήθελε να περάσει από το ένα ντοκυμαντέρ στο οποίο ήθελε να επιδείξει το μεγαλείο του ΗD, στο άλλο το οποίο έχει πιό πολύ εγκυκλοπαιδικό χαρακτήρα..Πάντος στα 4/5 από τα περίπτερα που το έψαξα είχε τελειώσει...