Το Hitech & Blu-ray

Απάντηση: Το Hitech το παρακανε

Ένα ήταν το περιοδικό , το Audio .
Δεν καταλαβα ποτέ γιατί εκλεισε.
Με τον Ηχο έχω βαρεθεί εδώ και μία δεκαετία τουλάχιστον.
Το HiTECH δεν το συμπάθησα ποτέ .
Δεν μπορώ άλλο να δίνω τα λεφτά μου για να διαβάσω π.χ. την παρουσίαση ενός ενισχυτη και ο άνθρωπος που το γράφει να μην μπαίνει στην διαδικασία να ανοίξει το καπάκι και να μας περιγράψει τι διάολο έχει μέσα αυτό το κουτί την φιλοσοφία της κατασκευής ,την τροφοδοσία , τα υλικά κ.λπ.
Αντε συγχυστηκα πάλι.

Re: Το Hitech το παρακανε

Παιδιά τα Blue Ray δισκάκια του Hitech είναι όντως HD 1080 ή μας δουλεύουν ψιλό γαζί??????????

Χθες βράδυ, έβαλα 2-3 από αυτά και ο προβολέας μου (Panasonic PT-AE2000E και πηγή PS3) έλεγε ότι τοι σήμα ήταν 480p!!!

Σε άλλα Blue Ray (Τριλογία Spiderman, DVE HD Basics) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και παίζουν κανονικά 1080/24p, όπως και όλα τα DVD τα οποία τα κάνει το PS3 Upscaled και παίζουν σε 1080/50p

Δεν νομίζω να υπάρχει κάπου λάθος στις ρυθμίσεις του PS3.

Καμιά ιδέα??

Καμιά ιδέα??
Ναι, βρίσκω πιο πιθανό απλώς να έβαλες κατά λάθος το απλό DVD που δίνεται μαζί με το BR στο player σου παρά το να μας δουλεύει έτσι το HITECH :p

Ναι, βρίσκω πιο πιθανό απλώς να έβαλες κατά λάθος το απλό DVD που δίνεται μαζί με το BR στο player σου παρά το να μας δουλεύει έτσι το HITECH :p
Οχι!

Το BR έβαλα.

δεν θυμάμαι κατά πόσο όμως είχα 1080/24p forced στο PS3 και αυτό αν έπαιξε ρόλο.

στο site δείχνει το καινούργιο και τα περιεχόμενα του

http://www.hitech.gr

Παρουσιάσεις :
PIONEER DBP-LX70A, PANASONIC DMP-BD30, Blu-ray Player

DΕΝΟΝ AVP-A1HD, DENON POA-A1HD, Δεκακάναλος προ και τελικός ενισχυτής AV

PANASONIC TH-42PX80E, Τηλεόραση plasma 42 ιντσών HD Ready

MARANTZ SR8002, Ολοκληρωμένος ενισχυτής AV

KEF Reference Model 203/2, Ηχεία Hi-End

APPLE MACBOOK AIR, Υπερφορητός υπολογιστής

CASIO EX-F1, Φωτογραφική μηχανή 6 Mpixel/60 fps

Τεστ :
15 ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΕΣ HI-DEF
High(er) Def Camcorders

15 ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ
HD Afterburner

Παιδιά τα Blue Ray δισκάκια του Hitech είναι όντως HD 1080 ή μας δουλεύουν ψιλό γαζί??????????

Χθες βράδυ, έβαλα 2-3 από αυτά και ο προβολέας μου (Panasonic PT-AE2000E και πηγή PS3) έλεγε ότι τοι σήμα ήταν 480p!!!

Σε άλλα Blue Ray (Τριλογία Spiderman, DVE HD Basics) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και παίζουν κανονικά 1080/24p, όπως και όλα τα DVD τα οποία τα κάνει το PS3 Upscaled και παίζουν σε 1080/50p

Δεν νομίζω να υπάρχει κάπου λάθος στις ρυθμίσεις του PS3.

Καμιά ιδέα??

τα μπλου ρει του ειναι hd...

δε μπορει τα αυτα με τα ζωα ηταν 1080i

τωρα

νομιζω ειναι 1080p.

Βγηκε σημερα το νεο τευχος με το ντοκιμαντερ για τη Ferrari. Το πηρε κανεις να μας πει εντυπωσεις απο το δισκακι ?

Ναι, αξίζει σαν αγορά; Γιατί υπάρχει και σε 720p στο BIT-HDTV…

το πηρα θα σας πω εντυπωσεις...

ρε παιδια μετα απο τοσον καιρο δεν μπορει να αλλαξει ο τιτλος του thread?Πλεον αυτα που γραφονται ειναι και ασχετα με τον τιτλο.

Θα μας πει κανεις τι λεει το BR με τις Ferrari??

πολυ καλη εικονα οταν δειχνει

μεσα στο εργοστασιο

και ορισμενες φεραρι

(καινουριες)

εξω...

αλλα σε ορισμενα αλλα

εξωτερικα πλανα ιδιως απο αερος

(τι να πω βιντεοκασσετα!)

αλλα μεσα στο

εργοστασιο η εικονα ειναι πολυ καλη!

Last edited by a moderator:

Ανοίγω νέο θέμα για τo δισκάκι του Hitech με την Ferrari καθώς αυτό υπήρχε για άλλο λόγο και πολύ σωστά το επισήμανε παραπάνω ο φίλος μας .
Καλό θα είναι επίσης κάθε μήνα ν ανοίγουμε νέο θέμα με τον νέο τίτλο του περιοδικού

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=474516#post474516

Απάντηση: Re: Το Hitech το παρακανε

εξω...

αλλα σε ορισμενα αλλα

εξωτερικα πλανα ιδιως απο αερος

(τι να πω βιντεοκασσετα!)

Έχω σε .mkv (1,10GB) το αντίστοιχο από το εργοστάσιο της Boeing που φτιάχνει τα AH-64D Longbow Apache και είναι ακριβώς ίδια περίπτωση.Εικόνα από τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου εξαιρετική :SFGSFGSF: αλλά, σε πλάνα από δραστηριότητα των συγκεκριμένων ελικοπτέρων η εικόνα θυμίζει VCD.

To Blu Ray της Ferrari τί μέγεθος έχει? 1080p είναι ή 1080i ?

τα μπλου ρει του ειναι hd...

δε μπορει τα αυτα με τα ζωα ηταν 1080i

τωρα

νομιζω ειναι 1080p.
Βρήκα το πρόβλημα!

Αυτά με τα ζώα είναι 1080i

Είχα κάνει μαλ@#$@ στις ρυθμίσεις του PS3 και είχα βάλει την έξοδο εικόνας μόνο στο 1080p αντί στο Auto!
To αποτέλεσμα ήταν να μου βγαίνουν τα δισκάκια του Hitech σε 480p για κάποιο λόγο....

Re: Απάντηση: Το Hitech το παρακανε

Ανοίγω νέο θέμα για τo δισκάκι του Hitech με την Ferrari καθώς αυτό υπήρχε για άλλο λόγο και πολύ σωστά το επισήμανε παραπάνω ο φίλος μας .
Καλό θα είναι επίσης κάθε μήνα ν ανοίγουμε νέο θέμα με τον νέο τίτλο του περιοδικού

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=474516#post474516
Εννοείς οτι κάθε μήνα θα σχολιάζουμε το Δώρο του περιοδικού ή το ίδιο το περιοδικό; Εγώ το Δώρο δεν μπορώ να το σχολιάσω γιατι δεν έχω BR (ακόμα), αλλά το περιοδικό θα μπορούσα.
Όπως και να έχει, στο συγκεκριμένο thread (παρόλο που ξεκίνησε με αφορμή το Δώρο) καλό είναι να γίνεται πλέον μία γενική κριτική για το περιοδικό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το Hitech το παρακανε

Εννοείς οτι κάθε μήνα θα σχολιάζουμε το Δώρο του περιοδικού ή το ίδιο το περιοδικό; Εγώ το Δώρο δεν μπορώ να το σχολιάσω γιατι δεν έχω BR (ακόμα), αλλά το περιοδικό θα μπορούσα.
Όπως και να έχει, στο συγκεκριμένο thread (παρόλο που ξεκίνησε με αφορμή το Δώρο) καλό είναι να γίνεται πλέον μία γενική κριτική για το περιοδικό.
Αυτό ακριβός εννοώ . Βρισκόμαστε σε μια κατηγορία που σχολιάζουμε dvd BR , ταινίες κλπ . Αν θέλετε συνεχίστε να σχολιάζεται το περιοδικό αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία σε σχέση μα το δισκάκι αλλά ούτε και με την συγκεκριμένη κατηγορία Αυτό τα τελευταίο καλύτερα να σχολιάζεται σε διαφορετικό θέμα έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να ενημερωθεί για τα τι θέμα έχει , αν έχει καλή εικόνα κλπ.