Αρχές της εβδομάδας των Παθών .. (η λιγο νωρίτερα )
Ναι, βρίσκω πιο πιθανό απλώς να έβαλες κατά λάθος το απλό DVD που δίνεται μαζί με το BR στο player σου παρά το να μας δουλεύει έτσι το HITECHΚαμιά ιδέα??
Οχι!Ναι, βρίσκω πιο πιθανό απλώς να έβαλες κατά λάθος το απλό DVD που δίνεται μαζί με το BR στο player σου παρά το να μας δουλεύει έτσι το HITECH![]()
Ενδιαφέρον....DΕΝΟΝ AVP-A1HD, DENON POA-A1HD, Δεκακάναλος προ και τελικός ενισχυτής AV
Ενδιαφέρον....
Παιδιά τα Blue Ray δισκάκια του Hitech είναι όντως HD 1080 ή μας δουλεύουν ψιλό γαζί??????????
Χθες βράδυ, έβαλα 2-3 από αυτά και ο προβολέας μου (Panasonic PT-AE2000E και πηγή PS3) έλεγε ότι τοι σήμα ήταν 480p!!!
Σε άλλα Blue Ray (Τριλογία Spiderman, DVE HD Basics) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και παίζουν κανονικά 1080/24p, όπως και όλα τα DVD τα οποία τα κάνει το PS3 Upscaled και παίζουν σε 1080/50p
Δεν νομίζω να υπάρχει κάπου λάθος στις ρυθμίσεις του PS3.
Καμιά ιδέα??
εξω...
αλλα σε ορισμενα αλλα
εξωτερικα πλανα ιδιως απο αερος
(τι να πω βιντεοκασσετα!)
Βρήκα το πρόβλημα!τα μπλου ρει του ειναι hd...
δε μπορει τα αυτα με τα ζωα ηταν 1080i
τωρα
νομιζω ειναι 1080p.
Εννοείς οτι κάθε μήνα θα σχολιάζουμε το Δώρο του περιοδικού ή το ίδιο το περιοδικό; Εγώ το Δώρο δεν μπορώ να το σχολιάσω γιατι δεν έχω BR (ακόμα), αλλά το περιοδικό θα μπορούσα.Ανοίγω νέο θέμα για τo δισκάκι του Hitech με την Ferrari καθώς αυτό υπήρχε για άλλο λόγο και πολύ σωστά το επισήμανε παραπάνω ο φίλος μας .
Καλό θα είναι επίσης κάθε μήνα ν ανοίγουμε νέο θέμα με τον νέο τίτλο του περιοδικού
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=474516#post474516
Αυτό ακριβός εννοώ . Βρισκόμαστε σε μια κατηγορία που σχολιάζουμε dvd BR , ταινίες κλπ . Αν θέλετε συνεχίστε να σχολιάζεται το περιοδικό αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία σε σχέση μα το δισκάκι αλλά ούτε και με την συγκεκριμένη κατηγορία Αυτό τα τελευταίο καλύτερα να σχολιάζεται σε διαφορετικό θέμα έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να ενημερωθεί για τα τι θέμα έχει , αν έχει καλή εικόνα κλπ.Εννοείς οτι κάθε μήνα θα σχολιάζουμε το Δώρο του περιοδικού ή το ίδιο το περιοδικό; Εγώ το Δώρο δεν μπορώ να το σχολιάσω γιατι δεν έχω BR (ακόμα), αλλά το περιοδικό θα μπορούσα.
Όπως και να έχει, στο συγκεκριμένο thread (παρόλο που ξεκίνησε με αφορμή το Δώρο) καλό είναι να γίνεται πλέον μία γενική κριτική για το περιοδικό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.