Το Hitech & Blu-ray

Απάντηση: Το Hitech το παρακανε

Έχουν και διαφήμιση για το blu ray του επόμενου τεύχους . Έχουν μάθει κάτι ή απλά ελπίζουν ;;;; Προσωπικά προτιμώ το πρώτο σκεπτόμενος τους εργαζόμενους κυρίως

'' Εκτόξευση , βόλτα στο διάστημα '' με σήμα ένα πύραυλο ( όχι παγωτό ) και μάλλον δεν αναφέρεται στο εργασιακό τους μέλλον

Re: Απάντηση: Το Hitech το παρακανε

'' Εκτόξευση , βόλτα στο διάστημα '' με σήμα ένα πύραυλο ( όχι παγωτό ) και μάλλον δεν αναφέρεται στο εργασιακό τους μέλλον

Πολύ πιο ενδιαφέρον απο τα στρατο-τουτουνίστικα που έβαλε στα τρια τελευταία τεύχη πάντως. (ελπίζω να κυκλοφορήσει)

Καλύτερα να βάλουν BD με εξωγήινους πολιτισμούς (μια προσφορά του χαρδαβέλα :) )

Ίσως πουλήσουν τότε

Για τα τελευταία δεν έχω άποψη αφού δεν έχω bd player και σε αυτά κόψανε το απλό dvd

Re: Το Hitech το παρακανε

Είπαμε, διαφημιστικό έντυπο της Sony είναι, δεν είναι περιοδικό.

Οσα χρονια το θυμαμαι "κορυφαια επιδοση" στις τηλεορασεις στον οδηγο αγορας ειχε παντα μια Sony και μια Philips.

Λες και δεν υπαρχουν αλλοι κατασκευαστες τηλεορασεων.

μαθαινοντας απο καποιον απο τα εσω τα πραματα ειναι ρευστα
οταν θα εχω νεα και αδεια να τα πω θα τα μαθετε πρωτοι

Λοιπόν αυτά που έμαθα είναι τα εξής:

το παρόν τεύχος (Ιουνίου) και του Ιουλίου είναι τα δύο τελευταία τεύχη που θα βγουν με εκδότη τον ΔΟΛ...από το διπλό τεύχος Αυγούστου-Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει με εκδότη τον Κο Σπίνουλα...το ποιοί συντάκτες θα μείνουν και ποιοί θα φύγουν είναι-φυσικά-άγνωστο...

φυσικά όλα αυτά μένουν να επιβεβαιωθούν στην πράξη..

μαθαινοντας απο καποιον απο τα εσω τα πραματα ειναι ρευστα
οταν θα εχω νεα και αδεια να τα πω θα τα μαθετε πρωτοι
Argi, δεν σε γνωρίζω προσωπικά, γιαυτό μην παρεξηγήσεις την ερώτησή μου : Τι σημαίνει το να πάρεις άδεια για μας πείς κάτι ; Στο χώρο αυτό νομίζω οτι όλοι μπορούμε να εκφραστούμε ελεύθερα. Σωστά ;

To Hitech μπορεί να το παράκανε με τα BR "δώρα" του αλλά είναι σίγουρο οτι έχει προσφέρει πολλά. Το οτι το κατακρίνουμε σημαίνει πρώτον οτι ίσως να έχουμε ανεβάσει τον πήχυ, ενώ αυτό έχει μείνει στάσιμο και δεύτερον το οτι δεν τσιμπήσαμε με το κόλπο του BR.
Και το λέω κόλπο γιατί κατα τη ΓΝΩΜΗ μου ηταν ένα τρικ για να ανεβάσει την τιμή. Παλιά έκανε 8,5. Βγάζω τα 3 γιατί έτσι κοστολογώ το DVD-ταινία, άρα το περιοδικό αξίζει 5,5. Άρα το "Δώρο" κοστίζει 6,5. Και μου είναι ΑΧΡΗΣΤΟ. Γιατι ΔΕΝ έχω BR Player και ΔΕΝ θα αγοράσω σύντομα. Επι πλέον τα τελευταία θέματα δεν πιστεύω οτι ενδιαφέρουν τον πολύ κόσμο. Δυο "μιλιταριστικα" ?? Μα οι ειδικοί σε αυτά αγοράζουν τα "Αμυντικά Θέματα" - όχι το HITECH.
Κύριοι, μπορώ να έχω το περιοδικό μόνο με 5,5 ευρώ ? (υπόψη ότι με ενδιαφέρει μόνο το 1/3 των θεμάτων του). Δεν δίνω 6,5 ευρώ για να γεμίσω τα ράφια μου με κάτι που ΙΣΩΣ δώ μετά από 2 χρόνια.
Υπόψη οτι ο ΗΧΟΣ μπήκε στο e-na.com, άρα κοστίζει 3 ευρω.
To περιοδικό κατα τη γνώμη μου δεν θα κλείσει. Εσείς που ξέρετε να μας πείτε ΓΙΑΤΙ έγινε ολη αυτή η ιστορία.
Αν ειναι καθαρά για οικονομική τακτοποίηση, τα μυαλά δεν άλλαξαν, άρα επανερχόμασε στο ίδιο θέμα :Τα "Δώρα" ούτε δώρα είναι, ούτε αξιόλογες επιλογές. Η SONY πάντα θα διαφημίζεται, οι AV ενισχυτές θα είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος ενίσχυσης, πετάχτε τις CRT ΤΩΡΑ για αλλιώς δεν θα μπορείτε να δείτε EURO και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ κ.λ.π. κ.λπ.

Re: Το Hitech το παρακανε

To τευχος Ιουλιου κυκλοφορει και περιεχει blu-ray με θεμα : ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ Βόλτα στο διάστημα.

KΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ

Σύρραξη γιγάντων για την κυριαρχία στην παλάμη μας, για το ένα και μόνο φορητό μηχανάκι που θα τα κάνει όλα!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

INFOCUS Χ10, Bιντεοπροβολέας 1080p

LG 52LG5000, Τηλεόραση LCD 52 ιντσών Full HD

SONY KDL-32E4000, Τηλεόραση LCD 32 ιντσών Full HD

PHILIPS STREAMIUM WACS7500, Wi-Fi Multiroom Jukeboxes

SONY NAS-SC55PKE, Wi-Fi Multiroom Jukeboxes

SΟΝΥ RDR-HX980, LG RHT399H, HDD/DVD Recorder

ELECTROCOMPANIET EC4.7, AW250R, Προ και τελικός ενισχυτής Hi-End

JVC GZ-HD6, Βιντεοκάμερα HD με σκληρό δίσκο

OLYMPUS E-520, Φωτογραφική μηχανή DSLR

PHILIPS PRONTO TSU9600, Προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο

7 ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΙΣ 720p - Αξίζουν 360 γραμμές 1.000 ευρώ;