Το Hitech & Blu-ray

Re: Το Hitech το παρακανε

Τελικά σε ποια τιμή έχουμε καταλήξει? Ενδιαφέρων τίτλος... θα το έπαιρνα, αρκεί να είναι δώρο με το περιοδικό, όχι πάλι με διπλασιασμό τιμής...

Μπα... μην περιμένεις τέτοια θαύματα. Μάλλον στην ίδια τιμή που έδινε και την προηγούμενη σειρά θα είναι. (Αλλά ποιός θα έδινε και τζάμπα BR από τώρα... που ακόμα στην αγορά οι τίτλοι μετρούνται στα δάχτυλα και οι τιμές τους είναι τέτοιες ώστε να ανοίγεις αυτά τα δάχτυλα στην τόσο γνώριμη μας :fahne90:χειρονομία

Απάντηση: Το Hitech το παρακανε

στο σημερινο τευχος
το dvd αποτελει παρελθον
μονο blu ray δισκακι
απο υλη αυλο
τι να πω καλα να παθω

τι λες ρε πεληκαρι
που το ειδες το μπλε?
κυανο ειναι:award::ADFADF1:

στο σημερινο τευχος
το dvd αποτελει παρελθον
μονο blu ray δισκακι
απο υλη αυλο
τι να πω καλα να παθω

,ακριβως ιδιο συνσισθημα

Re: Απάντηση: Το Hitech το παρακανε

Μπλε προπαγανδα το εξωφυλλο.
Μπράβο του ... δεν υπάρχει πλέον HD-DVD και όλοι πρέπει να στηρίξουμε το BD για να μάθει ο κόσμος και να μας έρθει ποιότητα και ποσότητα πιο γρήγορα.

Tον πόλεμο ας τον συνεχίσουν μόνοι τους οι υπάλληλοι της MS που έχουν συμφέροντα, μην βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας.

Μπράβο του ... δεν υπάρχει πλέον HD-DVD και όλοι πρέπει να στηρίξουμε το BD για να μάθει ο κόσμος και να μας έρθει ποιότητα και ποσότητα πιο γρήγορα.

Tον πόλεμο ας τον συνεχίσουν μόνοι τους οι υπάλληλοι της MS που έχουν συμφέροντα, μην βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας.

HD-DVD.... Toshiba .... Microsoft ....

Ποιός είναι ο επόμενος στόχος ?

Τα ευρά που ζητάει καλύτερα να τα φαω τσιχλες πάντως ...

.... το πιάσαμε το υπονοούμενο μεγάλε μεγάλε
00020069.gif

Όλοι όσοι γουστάρουμε τις HD ταινίες έχουμε συμφέρον να στηρίξουμε το BD για να το μάθει ο κόσμος... η προσπάθεια της MS να κάνει κακό στο χώρο με το HD-DVD απέτυχε, ας τους αφήσουμε να την συνεχίσουν μόνοι τους.

Μπράβο στο περιοδικό που προσέφερε και το κάνει ακόμα ώστε να πάει ο κόσμος σε HD format, βάζοντας ίσως και τα γυαλιά στα internetika forum-περιοδικά (πράγμα σπάνιο).
Εγώ θα το παίρνω κατά διαστήματα παρότι δεν με ενδιαφέρει το περιεχόμενο, για το BD και επειδή έδειξε σοβαρότητα χωρίς να κοροϊδεύει τον κόσμο .
Πλέον έφτασε η ώρα να προσφέρουμε και εμείς όσο μπορούμε για να πάει μπροστά ο χώρος που υποτίθεται μας ενδιαφέρει... όπως έγινε η κίνηση για τους υπότιτλους παλιά, μπορούν να γίνουν και άλλες ,για να βοηθήσουν στην χώρα μας.

Last edited:
Απάντηση: Re: Το Hitech το παρακανε

Όλοι όσοι γουστάρουμε τις HD ταινίες έχουμε συμφέρον να στηρίξουμε το BD για να το μάθει ο κόσμος... οι προσπάθεια της MS να κάνει κακό στο χώρο με το HD-DVD απέτυχε, ας τους αφήσουμε να την συνεχίσουν μόνοι τους.

....

Για πολλοστη φορα:
Αν δεν ηταν το HD-DVD τωρα θα εβλεπες Bluray σε κωδικοποιηση MPEG-2 και μετριοτατη ποιοτητα εικονας.
Αν δεν ηταν η MS δεν θα υπηρχε ο καλυτερος αλγόριθμος συμπιεσης σημερα, το VC-1.

Κατα τα αλλα συμφωνω οτι πρεπει να στηριξουμε ολοι πλεον το BRay για να γινει αποδεκτο απο τον απλο χρηστη..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το Hitech το παρακανε

Πιο αποδοτικός απο οτι εχω διαβασει και σιγουρα πιο πολυ "δουλεμένος" ..
Γιατί έχω την εντύπωση ότι υπάρχει γενικά η αίσθηση ότι το H.264 ειναι πιο αποδοτικό;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το Hitech το παρακανε

Γιατί έχω την εντύπωση ότι υπάρχει γενικά η αίσθηση ότι το H.264 ειναι πιο αποδοτικό;

Ξερω γω? Παντως και οι δυο ειναι εξαιρετικοι encoders..

Μου φαίνεται ότι το H.264 έχει πιο πολλές δυνατότητες αλλά το VC-1 είναι πιο αποδοτικό.
Τώρα το ντοκιμαντέρ έχει άριστη εικόνα στα εξωτερικά πλάνα, λίγο θόρυβο στα εσωτερικά και προς το τέλος έχει πολλές σκηνές τραβηγμένες με night vision. Στις τελευταίες αλλά και στα πλάνα αρχείου η εικόνα είναι χαμηλής ποιότητας αλλά αυτό οφείλεται στο πρωτογενές υλικό. Η εικόνα είναι κωδικοποιημένη στα 24p με bitrate να παίζει στα 30mbps. Έχει και ηχητική πάντα PCM 5.1 48/16 αλλά ακούγοντας το DD 5.1 που επίσης διαθέτει δεν νομίζω να προσφέρει σημαντική βελτίωση. Τώρα σαν περιεχόμενο ήταν ενδιαφέρον αλλά δεν είναι και από τα καλύτερα του είδους που έχω δει. Περιμένω το επόμενο τεύχος για Ferrari σε HD!

Last edited:

Μπράβο στο περιοδικό που προσέφερε και το κάνει ακόμα ώστε να πάει ο κόσμος σε HD format,

ξερεις ποσο του στοιχιζει το καθε δισκακι και ποσα εβγαλε απο το καθενα που πουλησε;

βάζοντας ίσως και τα γυαλιά στα internetika forum-περιοδικά (πράγμα σπάνιο

για ψαχτο λιγο καλυτερα.

Εγώ θα το παίρνω κατά διαστήματα παρότι δεν με ενδιαφέρει το περιεχόμενο, για το BD και επειδή έδειξε σοβαρότητα χωρίς να κοροϊδεύει τον κόσμο

και γω ορισμενες εφημεριδες γιαυτο τις παιρνω πολυ φτηνοτερα. Και παλι νοιωθω οτι με κοροιδουν.

Πλέον έφτασε η ώρα να προσφέρουμε και εμείς όσο μπορούμε για να πάει μπροστά ο χώρος που υποτίθεται μας ενδιαφέρει...

οπως προσφεραμε τα χοντρα λεφτουδακια μας για τις συλλογες των ντιβιντιων και τωρα τα παιρνουμε τζαμπα.

όπως έγινε η κίνηση για τους υπότιτλους παλιά, μπορούν να γίνουν και άλλες ,για να βοηθήσουν στην χώρα μας.

Εδω καποιος εχει μπερδεψει δυο ανομοια πραγματα.