In My Humble
Banned
αν δεν μπορεις να βαλεις ενα μικρουλη 15ιντζο στο σαλονι λογω γυναικας, τοτε δεν εισαι αντρας Γιαννη μου. Συγνωμη αλλα δεν κρατηθηκα. Τοσο πολυ εξελιχτηκαν οι Ελληνιδες?
αν δεν μπορεις να βαλεις ενα μικρουλη 15ιντζο στο σαλονι λογω γυναικας, τοτε δεν εισαι αντρας Γιαννη μου. Συγνωμη αλλα δεν κρατηθηκα. Τοσο πολυ εξελιχτηκαν οι Ελληνιδες?
ξερω να ακουω ομως!
αν εχεις καποια απορια ρωτα, ξερω καλα Δανικα βλεπεις.
(ειμαι μετρηοπαθεις και προσγειωμενος, πως να το κανουμε)
.
Εγώ λέω οτι τζάμπα τσακώνεστε γιατί τα μόνα ηχεία στον πλανήτη που αξίζει να ακούσει κανείς (NOS, εννοείται) μόνο μέσα σε Alfasud μπορεί να βρίσκονται.
:aetsch:
... (120cm υψος για χωρο 15τμ είναι λίγο τεράστια, οπως εχουν πει ολοι) ...
... πρέπει να είναι και λειτουργικό. Δεν μπορεις να χώσεις δυο γομάρια κλεινοντας εντελώς τον χώρο,...
.. σου περιορίζει και την λειτουργικότητα του χώρου, για να μην αναφερθώ και στο κομμάτι της καλαισθησίας. Το ηχείο δεν παύει να είναι και έπιπλο και πρεπει να ειναι εναρμονισμένο με το στυλ της υπολοιπης επιπλωσης. Τώρα αν πολύς κόσμος έχει και την γκρινια της γυναίκας ...
... Σοβαρά τώρα, καλό θα ήταν να μάθεις έστω και τώρα στα γεράματα όπως λέμε, να δέχεσαι ότι υπάρχουν κι άλλες απόψεις πέρα από την δική σου ...
φιλαρακι τον ηχο των weber της ti στην αναρρόφηση,
ο Σαλεας δε τον βγαζει....με ή χωρις δοντια![]()
Να υποθέσω ότι τα πρώτα σχόλια είναι εναρμονισμένα με το τελευταίο;
Η, ότι εκείνοι που δεν τηρούν τα "πρέπει" είναι τελικά μ@λ@κες;
Τα δικά μου ηχεία είναι 80Χ80Χ240 σε χώρο ~15m2 και άβαφτα.
οσο για τα αλλα κυριε Μορφεα θα κοιταξουμε να συμορφωθουμε, εχουμε ξεφυγει λιγαααακι.
Παιδια χαλαρωστε.
Αναλυστε λιγο την περιπτωση που εχουμε, να μαθουμε και κατι.
Μανωλη, πλακα κανεις για τα 15 τετραγωνικα?
Να το επιχειρησω και γω στα δικα μου, 3.20χ4.90=15.6 τετραγωνικα????
Να υπενθυμισω, οτι με ενδιαφερει απο 220ΗΖ και ΚΑΤΩ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.