To iPad επίσημα στην Ελλάδα !

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,601
Πειραιάς
Από ότι φαίνεται το iPad θα έρθει στην Ελλάδα σύντομα !!

Σύμφωνα με την apple κ τα όσα ανακοίνωσε χθες, το 4.2 λογισμικό που θα εξισώνει τις δυνατότητες των iPhone - iPod - iPad, θα περιλαμβάνει πολλές λειτουργίες για το iPad, μεταξύ των οποίων θα είναι :

attachment.php

Που σημαίνει ότι, εφόσον θα υποστηρίζονται τα Ελληνικά, τότε το iPad θα είναι στην Ελλάδα πολύ σύντομα.

Λένε ότι το 4.2 θα βγει τον Νοέμβρη...:firstprize:

Πηγή : http://www.apple.com/ipad/software-update/

Attachments

• ipad42.jpg
    ipad42.jpg
    11 KB · Views: 233
Last edited:
και iphone 4 και ipad ? παλι θα ξοδεφτω ?

μαζεουμε λεφτα ...

του χρονου θα βγει καινουριο βεβαια κατα το γεναρη οποτε περιμενετε μαλλον ...

Να προσθέσω κιόλας ότι το 4.2 για το iPad συγκεκριμένα, υλοποιεί το Multitasking, όπως επίσης κ τους Φακέλλους :

ipad42-2.jpg
ipad42-4.jpg

Επίσης, μπορούμε να αλλάξουμε το μέγεθος των γραμματοσειρών για τις Επαφές, το Mail, τα Μηνύματα και τις Σημείωσεις :

ipad42-8.jpg

Ρε γαμώτο ψήνομαι πολύ αλλά το βλέπω πάνω από 1000αρικο το 64 με wifi και 3g που το θέλω.

Λέτε και αυτό να ακολουθήσει τη πολιτική του Iphone και αν γίνεται Update κάθε χρόνο? :BDGBDGB53:

Ρε γαμώτο ψήνομαι πολύ αλλά το βλέπω πάνω από 1000αρικο το 64 με wifi και 3g που το θέλω.

Λέτε και αυτό να ακολουθήσει τη πολιτική του Iphone και αν γίνεται Update κάθε χρόνο? :BDGBDGB53:

Δεν είναι λογική του iPhone για αναβάθμιση κάθε χρόνο, αλλά γενικότερη λογική της Apple, για αναβάθμιση των μοντέλων της κάθε χρόνο, είτε χαρακτηριστικών, είτε μοντέλων νέων, στα φορητά, τα σταθερά, τα κινητά κτλ.

Ρε παιδιά δεν λυπάστε ένα χιλιάρικο μόνο και μόνο επειδή είναι ντιζαϊνιά και στιβαρή κατασκευή;
Να μην μπορείς να κάνεις ένα download; Ας έκανε 2-3 πραγματάκια που κάνει ένα laptop και ας ζήταγε χιλιάρικο.
Αν δεν υπήρχε iphone/ipod touch θα ήταν πολύ πρωτοποριακό. Αλλά βαρεθήκαμε πλέον τα ίδια και τα ίδια απλά σε άλλο μέγεθος.

Παντως, αν καποιος δεν θελει να τα χωσει για εκδοση με 3g, μπορει απλα να χρησιμοποιησει το iphone ή android τηλεφωνο του ως ασυρματο wifi router.

Βλέποντας τις ανάγκες μου, θα το σκεφτόμουν να το έχω για μέσα στο σπίτι, όπως έχω τώρα το φορητό μου, ως κύρια συσκευή αντί του φορητού, για ιντερνετ, μαιλ, κάνα κείμενο σε word,excel.

Απάντηση: Re: To iPad επίσημα στην Ελλάδα !

Xιουστονε να παρουμε 2 ??

Έτσι σκέφτομαι ρε Johnna, έχω την εντύπωση ότι θα προσθέσουν πολλά feature στο επόμενο.

Ρε παιδιά δεν λυπάστε ένα χιλιάρικο μόνο και μόνο επειδή είναι ντιζαϊνιά και στιβαρή κατασκευή;
Να μην μπορείς να κάνεις ένα download; Ας έκανε 2-3 πραγματάκια που κάνει ένα laptop και ας ζήταγε χιλιάρικο.
Αν δεν υπήρχε iphone/ipod touch θα ήταν πολύ πρωτοποριακό. Αλλά βαρεθήκαμε πλέον τα ίδια και τα ίδια απλά σε άλλο μέγεθος.

To λυπόμαστε δεν λες τίποτα, αλλά είναι απίστευτο ρε γαμώτο......Καλά download σε σπασμένο φαντάζομαι θα κάνεις. Αλλά μία usb τουλάχιστον έπρεπε να έχει όπως και να μην εξαρτάται τόσο πολύ από το itunes. Α και να είχες access σε folders....:a0210:

Re: Απάντηση: To iPad επίσημα στην Ελλάδα !

Βλέποντας τις ανάγκες μου, θα το σκεφτόμουν να το έχω για μέσα στο σπίτι, όπως έχω τώρα το φορητό μου, ως κύρια συσκευή αντί του φορητού, για ιντερνετ, μαιλ, κάνα κείμενο σε word,excel.

... και μόνο για αυτά αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά Μιχάλη?

Απάντηση: Re: Απάντηση: To iPad επίσημα στην Ελλάδα !

... και μόνο για αυτά αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά Μιχάλη?

Κ ναι κ όχι...τι εννοώ ; Έχω φορητό της Apple αγορασμένο πριν 2,5 χρόνια κ δουλεύει ακόμα σαν καινούργιο κ πάρα πολύ γρήγορα. Αυτά που κάνω σπίτι είναι λίγα, τα έγραψα κ παραπάνω, άντε το πολύ να γράψω κ κάνα cd/dvd.

Όλα αυτά βέβαια είναι σκέψεις, όχι κάτι σίγουρο. Αν ήθελα θα το έφερνα κ τώρα φθηνότερα από Αμερική, απλά δεν το έχω προτεραιότητα. :a0210:

Και εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι, για Internet access σε όλο το σπίτι αλλά και για remote control του itunes με coverflow.

Απάντηση: Re: To iPad επίσημα στην Ελλάδα !

To λυπόμαστε δεν λες τίποτα, αλλά είναι απίστευτο ρε γαμώτο......Καλά download σε σπασμένο φαντάζομαι θα κάνεις. Αλλά μία usb τουλάχιστον έπρεπε να έχει όπως και να μην εξαρτάται τόσο πολύ από το itunes. Α και να είχες access σε folders....:a0210:

Σε jailbroken iPhone μπορείς άνετα να κάνεις κατέβασμα οτιδήποτε από το safari. Κάτι αντίστοιχο σίγουρα υπάρχει κ για iPad. :a0210:

K φυσικά μπορείς να βλέπεις φακέλλους κτλ.

Εγώ πάντως που το πήρα στα χέρια μου και έπαιξα λιγάκι μαζί του μου έδωσε την εντύπωση του ποιο άχρηστου gadget που θα μπορούσα να αποκτήσω.Είναι ένα iphone 3g -3gs σε μεγάλο μέγεθος και απολύτως τίποτα παραπάνω.Τρελές δαχτυλιές στην τεράστια iphone οθόνη του (πρέπει να είσαι με ένα πανάκι στο χέρι) ,δεν μπορείς να διαβάσεις βιβλίο διότι παθαίνεις τη γνωστή LCD "τύφλωση" μετά το δεκάλεπτο ,το σερφάρισμα αποτελεί επίπονη διαδικασία χωρίς mouse ,ενώ είναι βαρύ και δύσκολο στο να το κρατάς στα χέρια σου (δεν σου δίνει κάποιου είδους λαβή). Στα πρώτα δέκα λεπτά ξενέρωσα τόσο που το έκλεισα.