To Ipad or not to Ipad?

Για να επανέρθουμε. Το γεγονός ότι το 80% του βάρους και μεγέθους του Ipad είναι οι 2 μπαταρίες, του δίνει όντως απίστευτη αυτονομία.
Με άνεση και έχοντας ανοιχτό και 3G αλλά και wifi συνέχεια και χρησιμοποιώντας κάνα 2ώρο το 3G και κάνα 2 ώρο διάβασμα βιβλίου και comic, η μπαταρία έπεσε στα 65%.
Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα με θέαση βίντεο. Θα δω αύριο στο ταξίδι και θα ενημερώσω.

Μας πρηξατε ρε pcαδες... με το usb που δε φορτιζει!!!
Ειμαι στο ΜΠΑΛΙ τωρα και βαριεμαι να αντιδικησω, εχει και κατι κουκλες Σουηδεζες τωρα.... Τι ipad και κουραφεξαλα.
Μολις επιστρεψω , θα τα πουμε!
Apple rulez!!!

LOL

Respect @ RoboJohn

(Στo Μπαλι ο ενας, στη Σαντορινη ο αλλος αλλα σας τρωει μου φαινεται και το παρακαλουθειτε το θεμα :p)

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΕΣ, ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ (ΟΣΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ - ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ...) ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ :P

Αδιάβροχη θήκη για την παραλία πήρατε οι κάτοχοι ipad ??????

Μήπως χρειάζεται και σκέπαστρο για τους έχοντες πρεσβυωπία ???????:D

Απάντηση: Re: To Ipad or not to Ipad?

Μας πρηξατε ρε pcαδες... με το usb που δε φορτιζει!!!
Ειμαι στο ΜΠΑΛΙ τωρα και βαριεμαι να αντιδικησω, εχει και κατι κουκλες Σουηδεζες τωρα.... Τι ipad και κουραφεξαλα.
Μολις επιστρεψω , θα τα πουμε!
Apple rulez!!!

Bali εεε; Super ειναι! Κανονισε να πας για rafting στην ζουγκλα και βολτα στους ναους με τα πηθικια! Ψαρακι στο Jimbaran και ποτακι στο Kudeta (περιοχη Legian- δοκιμασε το Chocolat Martini). Ιταλικο στο Laloutsiola (Legian).
Μασαζ εξω απο το ξενοδοχειο, ειναι φθηνοτερα & καλυτερα!
Have fun!

(off topic out :D )

ΕΕΕΠΠΠΠΠ !!!!

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ο αστυνόμος της Μηλιάς !!

Τι γίνετε εδώ ;; :flipout:

Μπα, για λίγο θα είμαι εδώ, συνεχίστε άφοβα, τα λέμε σε καμιά εβδομάδα. -bye-

Είναι καλοκαίρι και δεν θέλω να σας την σπάσω, αλλά μόλις προχθές μου έφεραν ΔΩΡΟ ενα ipad 16 GB WiFi απο Αμερική....
Έχω μείνει πραγματικά εντυπωσιασμένος απο το μαραφέτι και ας το κακολογούσα λίγους μήνες πριν εντυπώσεις εν καιρό αλλά θα συμφωνήσω με τον πόντιο , είναι κομμάτι βαρύ και κουράζει σχετικά εύκολα .....

Re: Απάντηση: To Ipad or not to Ipad?

Είναι καλοκαίρι και δεν θέλω να σας την σπάσω, αλλά μόλις προχθές μου έφεραν ΔΩΡΟ ενα ipad 16 GB WiFi απο Αμερική....
Έχω μείνει πραγματικά εντυπωσιασμένος απο το μαραφέτι και ας το κακολογούσα λίγους μήνες πριν εντυπώσεις εν καιρό αλλά θα συμφωνήσω με τον πόντιο , είναι κομμάτι βαρύ και κουράζει σχετικά εύκολα .....

Οταν σου δίνουν γάιδαρο...δεν τον κοιτάς στα δόντια!

Απάντηση: To Ipad or not to Ipad?εται και εύκολα,

ΕΕΕΠΠΠΠΠ !!!!

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ο αστυνόμος της Μηλιάς !!

Τι γίνετε εδώ ;; :flipout:

Μπα, για λίγο θα είμαι εδώ, συνεχίστε άφοβα, τα λέμε σε καμιά εβδομάδα. -bye-

Μπρρρρρ, τρόμαξα.

Λοιπόν, συνεχίζουμε. Δυστυχώς με την μεμβράνη προστασίας έχει μειωθεί (ελάχιστα αλλά το καταλαβαίνεις) η πολύ καλή απόκριση του ipad. Αλλά έχοντας δώσει 750 ευρώ και έχοντας μια οθόνη 10" που δεν κρύβεται και εύκολα, δεν με βλέπω να την βγάζω.
Προσπαθώ ακόμα να βάλω Ελληνικά με το ikey αλλά κάτι κάνω λάθος.
Η αυτονομία είναι εκπληκτική. 4 ώρες ταινίες, 3 ώρες σειρές, 2 ώρες ίντερνετ, 1 ώρα βιβλίο και έφτασε στο 20%. Και δεν έχω κλειστό ούτε το wifi ούτε το 3G.

Re: Απάντηση: To Ipad or not to Ipad?εται και εύκολα,

Μπρρρρρ, τρόμαξα.

Λοιπόν, συνεχίζουμε. Δυστυχώς με την μεμβράνη προστασίας έχει μειωθεί (ελάχιστα αλλά το καταλαβαίνεις) η πολύ καλή απόκριση του ipad. Αλλά έχοντας δώσει 750 ευρώ και έχοντας μια οθόνη 10" που δεν κρύβεται και εύκολα, δεν με βλέπω να την βγάζω.
Προσπαθώ ακόμα να βάλω Ελληνικά με το ikey αλλά κάτι κάνω λάθος.
Η αυτονομία είναι εκπληκτική. 4 ώρες ταινίες, 3 ώρες σειρές, 2 ώρες ίντερνετ, 1 ώρα βιβλίο και έφτασε στο 20%. Και δεν έχω κλειστό ούτε το wifi ούτε το 3G.

Ειναι καποια πραγματα που η κακια apple στα δινει σαν στανταρτ και τα προσπερναμε ενω οι περιορισμοι που βαζει μας εκνευριζουν και καλα κανουμε.
Στην ουσια ποτε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα και οσοι γκρινιαζουν για μενα απλα δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν Η ειναι μοδατοι (βριζουμε sony ps3 apple κτλπ) Η το πιο σημαντικο ΔΕΝ ξερουν να βαζουν πρωτα τι προτεραιοτητες τους και τι ειναι διατεθιμενοι να πληρωσουν για αυτες.
Αναλυτικα και προσωπικα για την δικη μου περιπτωση...
Ζηλευω την αποκριση και την αυτονομια του ipad. Δεν θα το παρω ποτε γιατι δεν εχει usb που για Μενα ειναι ενας τετοιος περιορισμος ειναι σημαντικοτατος για μια τετοια συσκευη.
Περιμενω το πρωτο Android με multitouch οθονη για να το παρω.

Ζηλευω την αυτονομια των 10 ωρων στα λαπτοπ της (με το pc μου εχω 1 ωρα) και την δυνατοτητα των 2 λειτουργικων ταυτοχρονα.
Αυτη ειναι η αναγκη μου και θα το παρω.

Εχω android κινητο αλλα ζηλευω το iphone της γυναικας μου που ολα γινονται με 1 κουμπι , που εχει απειρες εφαρμογες και παιχνιδια για να περναει την ωρα της που οταν βαζει το around me βρισκει φαρμακεια και βενζιναδικα ενω στο δικο μου δεν βγαζει σχεδον τιποτα που παιρνω το κινητο της για να ακουω καινουργια τραγουδια απο το itunes store κατι που δεν υπαρχει στο δικο μου και ολα αυτα σχεδον 2 χρονια τωρα.

Μου κανει και θα το παρω και ας εχει προβλημα (ετσι και αλλιως θηκη θα του ειχα) και ας ειμαι θυμα για πολλους.

Σορρυ αν κουρασα αλλα ηταν λιγες σκεψεις μου επειδη σας βλεπω και τρωγεστε και ειλικρινα δεν βλεπω τον λογο.

Last edited:
με λιγα λογια iPhone 4 αξιζει ... android no

ipad no ...

συμφωνω

το ipad ομως που το πηρα λιγο στα χερια μου ειναι πολυ γρηγορο ! αν ειναι ετσι και το iphone 4 ...

δεν ειναι μονο η ελλειψη usb ... ( με το ειδικο dock connector που καταληγει σε usb μπορουσαν να κανουν πολλα ... να συνδεεται χρησιμοποιωντας το ιδιο το καλωδιο ( αφου στην αλλη ακρη ειναι usb ) με δισκους , stick κλπ )

ηδη συνδεεται με το iphone για μεταφορα photos ...

εδω καποιος καταφερε να βαλει εξωτερικο σκληρο μεσω του dock connector -usb - camera connection kit ( hack βεβαια με jb και περιεργα )

http://www.iphonehacks.com/2010/05/...-hdd-to-ipad-using-camera-connection-kit.html

ειναι και το οτι και usb να ειχε η να χρησιμοποιουσε το ιδιο το καλωδιο να διαβασει τι απο usb ? αν διαβαζε avi / mkv ( και ειχε και την αναλυση 720 δλδ για μια τετοια οθονη ) για ορισμενα απο τα τελευταια ( σειρες σε 720π ) και ενα vlc η μεσω του ιδιου του ipod τοτε ναι το usb θα χε μεγαλυτερη αξια

βαζεις το δισκο τον αναγνωριζει , εχεις π.χ. μια ξενη σειρα σε avi και τα παιζει κανονικα

αλλα θελει μετατροπη σε m4v - mp4

πολυ κουραση ...

Last edited:
εντυπωσιακο ...

δλδ ...

το iPhone 4 εχει περ/ρη μνημη απο το iPad ? ( φανταζομαι οτι το iPad χρειαζεται περ/ρη ... )

Μια μικρή παρατήρηση που μάλλον σας ξέφυγε , το ipad τρέχει την 3.2.1 ενώ το iphone4 τρέχει την 4.0.1 είστε σίγουροι οτι δεν παίζει λόγο στην ταχύτητα ;;;;

Σωστος ο vaskal, αυτο το ξεχασαμε
Και βέβαια παίζει αλλά δεν παύει το 4 να έχει διπλάσια μνημη