Το iPhone4 έφτασε...

Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Πώς?
Αφότου οτι iphone πρωτοήρθε στην Ελλάδα κ έγινε jailbreak κρατούσε τα shsh της 4.0.2..:furious3:

Χμμ.. εχεις δικιο...Τωρα προσεξα οτι το shsh ειναι 4.0.2 και οχι 4.0.1!

Καλά πριν από λίγο κάναμε βιντεοκλήση με τον Πάνο...πω!!πω!!!..απίστευτη ποιότητα εικόνας!!!..

πραγματικό πανηγύρι έγινε στην εταιρία που δουλεύω!!!..μιλάμε για μεγάλο ψάρωμα!!...μαζεύτκε κόσμος και έβλεπε!!..χαχαχα έκανα πωλήσεις σήμερα!!(του iPhone)!!! :2thumb22sup:

Καλά πριν από λίγο κάναμε βιντεοκλήση με τον Πάνο...πω!!πω!!!..απίστευτη ποιότητα εικόνας!!!..

πραγματικό πανηγύρι έγινε στην εταιρία που δουλεύω!!!..μιλάμε για μεγάλο ψάρωμα!!...μαζεύτκε κόσμος και έβλεπε!!..χαχαχα έκανα πωλήσεις σήμερα!!(του iPhone)!!! :2thumb22sup:

Νάσο, δες εδώ τι γίνεται...τρώγονται πάλι...:flipout: Γράψε τις εντυπώσεις σου εκεί. :a0210:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1341503#post1341503

πάντως, για μένα που είμαι νέος χρήστης, αυτό που με έχει εντυπωσιάσει και είμαι υπερενθουσιασμένος είναι η μπαταρία του!!!
4 μέρες χρήσης (το κλείνω το βράδυ βέβαια) με πολλές κλήσεις, sms και κάμποσο πείραγμα μιας και είναι καινούργιο "κοσκινάκι" και η μπαταρία του είναι στο 27%.

μόνο και μόνο γιαυτό, respect!

Έχει κανείς αντιμετωπίσει προβλήματα με το proximity sensor; Σε δύο κλήσεις, μία χτες βράδυ και μία σήμερα το πρωί, ενεργοποιήθηκε η οθόνη, ενώ το τηλέφωνο το είχα στο αυτί...

Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Έχει κανείς αντιμετωπίσει προβλήματα με το proximity sensor; Σε δύο κλήσεις, μία χτες βράδυ και μία σήμερα το πρωί, ενεργοποιήθηκε η οθόνη, ενώ το τηλέφωνο το είχα στο αυτί...

Δεν μου έχει τύχει, αλλά μέχρι κ την 4.0.2 υπάρχει πρόβλημα σε αρκετούς χρήστες και το διόρθωσαν στην 4.1. :a0210:

Re: Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Δεν μου έχει τύχει, αλλά μέχρι κ την 4.0.2 υπάρχει πρόβλημα σε αρκετούς χρήστες και το διόρθωσαν στην 4.1. :a0210:

Δυστυχώς, απ' ό,τι διαβάζω, δεν το διόρθωσαν. Ο Jobs είχε δηλώσει ότι το πρόβλημα ήταν γνωστό στην apple και θα το διόρθωναν στην 4.1, αλλά στα release notes δεν αναφέρεται τίποτα, και οι χρήστες εξακολουθούν να κάνουν παράπονα. Το βρίσκω αρκετά ενοχλητικό σαν πρόβλημα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Δυστυχώς, απ' ό,τι διαβάζω, δεν το διόρθωσαν. Ο Jobs είχε δηλώσει ότι το πρόβλημα ήταν γνωστό στην apple και θα το διόρθωναν στην 4.1, αλλά στα release notes δεν αναφέρεται τίποτα, και οι χρήστες εξακολουθούν να κάνουν παράπονα. Το βρίσκω αρκετά ενοχλητικό σαν πρόβλημα.

Έκανα αναζήτηση κ εγώ για κείμενα γύρω από αυτό το θέμα σε συνδυασμό με το 4.1 και γράφουν ότι έχει βελτιωθεί κατά πολύ κ όχι διορθωθεί 100%.

http://www.appleinsider.com/article...ate_proximity_sensor_fix_gamecenter_more.html
http://www.pcworld.com/businesscent..._41_fix_the_proximity_sensor_as_promised.html
http://www.networkworld.com/news/2010/090310-developers-debate-ios-41-proximity.html?source=nww_rss

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

"Well, the verdict is in--at least for me. I had a couple of extensive calls yesterday after applying the iOS 4.1 update and I can say that the experience was 100 percent better than before iOS 4.1. The display actually remained disabled throughout most of the call, and I did not have to deal with the annoying strobe of the flaky proximity sensor randomly enabling and disabling the touchscreen display, or accidentally muting or hanging up on calls with my cheek. Hallelujah!"

Εντάξει, δουλευόμαστε κανονικά. Μου αρέσει που δηλώνει και ενθουσιασμένος, επειδή η οθόνη έμεινε κλειστή κατά το μεγαλύτερο μέρος της συνομιλίας του!!! :bang:

Από ότι φαίνεται το θέμα δεν υφίσταται σε όλους. Δυστυχώς τυχαίνει κ σε εσένα...ελπίζω να το λύσουν οριστικά σύντομα, αν κάπου διάβασα ότι ενδέχεται το θέμα να είναι και hardware.

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Από ότι φαίνεται το θέμα δεν υφίσταται σε όλους. Δυστυχώς τυχαίνει κ σε εσένα...ελπίζω να το λύσουν οριστικά σύντομα, αν κάπου διάβασα ότι ενδέχεται το θέμα να είναι και hardware.

Πολύ το φοβάμαι, διότι αν ήταν θέμα λειτουργικού, θα μου το είχε εμφανίσει λογικά και στο 3GS, που του έχω περασμένη 4.01.

Αν ήταν θέμα software, θα το είχαν φτιάξει.

Τελικά πολλά κουσούρια κουβαλάει το μηχανάκι ρε παιδιά.. μεταχειρισμένο ούτε 100 δεν θα πιάνει του χρόνου τέτοια εποχή..

Yπαρχει συμφωνια μεταξυ των mac-αδων. " iphone is the best no matter what , and we do not sell cheap" :afro:

Καλά ας μην υπήρχε αγοραστικό ενδιαφέρον και θα σου λεγα εγώ για συμφωνίες..... :grandpa:
Αφού τρέχουν να το αγοράσουν ακόμα και μεταχειρισμένο, λογικό είναι να το παίζουν μάγκες και καλά we do not sell cheap....

ΝΟΜΟΣ: Ποτέ δεν πουλάμε το παλιό μας iPhone. Το δίνουμε στη γυναίκα μας για να πάρουμε εμείς το καινούριο! :D

H αληθεια παντως ειναι οτι εχω προβληματιστει αν πρεπει να δωσω το 3gs για να παρω το 4....
Και το θεμα (σε αυτη τη φαση) δεν ειναι τοσο αν θα χρειαστει να πληρωσω για το 4, αλλα αν ειναι χειροτερο απο το 3gs (δεν μιλαω για καμερα-βιντεο-ταχυτητα...)

Μήπως after all ειναι μια επιπόλαιη αυτήν την στιγμή αγορά ?

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

ΝΟΜΟΣ: Ποτέ δεν πουλάμε το παλιό μας iPhone. Το δίνουμε στη γυναίκα μας για να πάρουμε εμείς το καινούριο! :D

Και αμα εχει και η γυναικα σου τι κανεις?:huh2: