Το iPhone4 έφτασε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Και αμα εχει και η γυναικα σου τι κανεις?:huh2:

Αν έχει ήδη το τελευταίο μοντέλο σημαίνει ότι κάπου στην πορεία έκανες λάθος και της πήρες το καινούριο :flipout: :flipout: :D

Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

H αληθεια παντως ειναι οτι εχω προβληματιστει αν πρεπει να δωσω το 3gs για να παρω το 4....
Και το θεμα (σε αυτη τη φαση) δεν ειναι τοσο αν θα χρειαστει να πληρωσω για το 4, αλλα αν ειναι χειροτερο απο το 3gs (δεν μιλαω για καμερα-βιντεο-ταχυτητα...)

Μήπως after all ειναι μια επιπόλαιη αυτήν την στιγμή αγορά ?

Ζυγισέ τα, το 3gs πάντως στεκεται μια χαρά. Θα σκεφτόμουν παντως την επόμενη σοβαρη εκδοση του 4... εκτος αν καιγεσαι για την οθόνη και την κάμερα.. η ταχύτητα απο gs δεν ειναι τετοια που χρηζει σκέψης...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Αν έχει ήδη το τελευταίο μοντέλο σημαίνει ότι κάπου στην πορεία έκανες λάθος και της πήρες το καινούριο :flipout: :flipout: :D

Οχι το 3GS εχει οπως ειχα κι εγω. Για αυτο κι εγω την ειπα δεν θα παρεις το καινουργιο ακομα. Σε κανα χρονο :flipout::flipout::flipout:

Αν ήταν θέμα software, θα το είχαν φτιάξει.

Τελικά πολλά κουσούρια κουβαλάει το μηχανάκι ρε παιδιά.. μεταχειρισμένο ούτε 100 δεν θα πιάνει του χρόνου τέτοια εποχή..

Θες να στοιχηματισουμε ποιος θα πουλησει καλυτερα το τηλεφωνο του next year? ;)

Αν καποιο τηλεφωνο εχει εξαιρετικη αξια μεταπωλησης, αυτο ειναι το iphone, κουσουρι or not... Εχω πουλησει τα παλια μου 3g, 3gs σε πολυ καλη τιμη και αμεσως.. Το παλιο μου HTC παλι, ακομα σκονιζεται στο ραφι....

Βέβαια αυτό που λέει ο Τάκης δεν έχει άδικο. Και μένα το ακριβοπληρωμένο Qtek το έφαγε το συρτάρι....
Σ' αυτό όμως συντελεί το γεγονός ότι μέχρι τώρα τα iphone δεν είχαν σοβαρό ανταγωνισμό λόγω του ότι το touch interface του ήταν άπαιχτο/πρωτοπόρο/απροβλημάτιστο/γρήγορο.

Δεν ξέρω αν συνεχίσει να συμβαίνει το ίδιο και στο μέλλον όταν κυκλοφορήσουν σοβαροί ανταγωνιστές.

Θες να στοιχηματισουμε ποιος θα πουλησει καλυτερα το τηλεφωνο του next year?

Αν καποιο τηλεφωνο εχει εξαιρετικη αξια μεταπωλησης, αυτο ειναι το iphone, κουσουρι or not... Εχω πουλησει τα παλια μου 3g, 3gs σε πολυ καλη τιμη και αμεσως.. Το παλιο μου HTC παλι, ακομα σκονιζεται στο ραφι....

Εδώ μιλάμε για iPhone.. ;)

Επίσης, σωστός και ο Τάσος.. αλλάζουν τα πράγματα.. ;)

Οσο το iphone παραμενει αντικειμενο ποθου, θα φευγει σαν "ζεστο ψωμακι", καινουργιο ή μεταχειρισμενο. Αλλωστε εχει ξεφυγει απο την κατηγορια ενος τυπικου smartphone και ειναι εδραιωμενο στα ματια του κοσμου σαν κατι μοναδικο (ασχετως αν πλεον υπαρχουν πολλες εναλλακτικες).

Εδώ μιλάμε για iPhone.. ;)

Επίσης, σωστός και ο Τάσος.. αλλάζουν τα πράγματα.. ;)

Για iphone μιλαμε, αλλα εσυ ισχυριστηκες οτι του χρονου ουτε 100 ευρω δεν θα μπορουμε να το μεταπωλησουμε! :p

Διαφωνείς; Με τα κουσούρια που έχει βγάλει; Ποιος λογικός άνθρωπος θα δώσει (πολλά) λεφτά για εξακριβωμένα ελαττωματικό προϊόν;

Εδω το αγοράζουν καινούριο με τοσα flaws και τιμή μηνιάτικου...δε θα το πάρουν σε τιμη bargain....:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Διαφωνω καθετα. Και βαζω και στοιχημα αν θες! ;)

Δεν βάζω στοίχημα, γιατί για τους macάδες υπάρχουν στοιχεία ότι δεν είναι ακριβώς "λογικοί άνθρωποι". :p

Αν μιλάγαμε για κάποιο άλλο αγοραστικό κοινό, θα έβαζα ευχαρίστως στοίχημα.

Διαφωνείς; Με τα κουσούρια που έχει βγάλει; Ποιος λογικός άνθρωπος θα δώσει (πολλά) λεφτά για εξακριβωμένα ελαττωματικό προϊόν;

Δημητρη, αναφερεσαι στο θεμα της κεραιας και μονο, ή και σε κατι ακομη ?

"Τοσα flaws"... "εξακριβωμένα ελαττωματικό προϊόν"...

Πολυ πικρα ρε παιδια για κατι που δεν εχετε... Αφηστε λοιπον εμας τους δυστυχους κατοχους να υποφερουμε με το προβληματικο ριμαδι ! :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Δεν βάζω στοίχημα, γιατί για τους macάδες υπάρχουν στοιχεία ότι δεν είναι ακριβώς "λογικοί άνθρωποι". :p

Αν μιλάγαμε για κάποιο άλλο αγοραστικό κοινό, θα έβαζα ευχαρίστως στοίχημα.

Τοτε Μωκο-το! Για το iphone μιλαγαμε! :flipout:

Δημητρη, αναφερεσαι στο θεμα της κεραιας και μονο, ή και σε κατι ακομη ?

Για την κεραια αναφερεται και για το proximity sensor bug που υπαρχει (ευτυχως σε ελαχιστους)=δεν σβηνει η οθονη οταν πλησιαζει στο αυτι.

Last edited: