Το iPhone4 έφτασε...

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Εγώ πάλι δεν έχω πλέον ούτε μία σπασμένη εφαρμογή.
Αντιθέτως έχω σκάσει ένα σωρό λεφτά για εφαρμογές του cydia store, οι οποίες και δίνουν άλλη διάσταση στο κινητό μου.
Θα μπορούσε βέβαια πολλές από αυτές να τις είχε η ίδια η apple, αλλά ως παλιός Mac user έχω αποδεχτεί τις παραξενιές της....

Για ενημέρωσε μας.
-bye-

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Εγώ πάντως επιμένω να λέω ότι, το jailbreak στο iPhone, το κάνουμε κατά 99% μόνο για σπασμένες εφαρμογές...

Κακός επιμένεις Μιχάλη. Εγώ πχ ο λόγος που έχω κάνει jb και θα κάνω και στο 4 είναι γιατί έχω αγοράσει από το Cydia το MobileLog που σε ενημερώνει ηχητικά όταν έχει αναπάντητη που δεν έχει δει και επίσης σε αφήνει να σβήσεις επιλεκτικά κλήσεις από το call log. Επίσης έχω βάλει και το Flashlight από το Cydia που είναι ο πιο δυνατός "φακός" σε ένταση που έχω δει (δωρεάν κι όλας). ΟΚ φακό μπορεί να βρω και άλλον δυνατό αλλά μόνο και μόνο για το MobileLog αξίζει να το κάνω jb ξανά. Εκτός αν αποφασίσουν και βάλουν την εφαρμογή τους στο AppStore...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Κακός επιμένεις Μιχάλη. Εγώ πχ ο λόγος που έχω κάνει jb και θα κάνω και στο 4 είναι γιατί έχω αγοράσει από το Cydia το MobileLog που σε ενημερώνει ηχητικά όταν έχει αναπάντητη που δεν έχει δει και επίσης σε αφήνει να σβήσεις επιλεκτικά κλήσεις από το call log. Επίσης έχω βάλει και το Flashlight από το Cydia που είναι ο πιο δυνατός "φακός" σε ένταση που έχω δει (δωρεάν κι όλας). ΟΚ φακό μπορεί να βρω και άλλον δυνατό αλλά μόνο και μόνο για το MobileLog αξίζει να το κάνω jb ξανά. Εκτός αν αποφασίσουν και βάλουν την εφαρμογή τους στο AppStore...

Για αυτό είπα Γιώργο κατά 99% και όχι 100%. :a0210:

Το έχεις κάνει στην ουσία jailbreak για μία εφαρμογή που δεν έχει το Appstore, αλλά δεν είναι πανάκεια.

Είδες όμως και αρκετούς άλλους που το έχουν κάνει για εφαρμογές που δεν υπάρχουν. Ούτως ή άλλως αυτός ήταν ο αρχικός σκοπός του jb, να μπορείς να προσθέσεις εφαρμογές που δεν υπήρχαν. Μετά αρχίσανε τα σπασμένα παιχνίδια κλπ.

Σωστό κ αυτό...αλλά με τον καιρό που περνά το ios και οι εφαρμογές στο appstore έχουν ενημερωθεί ανάλογα. Σίγουρα πάντως υπάρχουν εφαρμογές στο cydia που δεν υπάρχουν ακόμα, όπως πχ η περίφημη αναφορά παράδοσης.

Παιδια, ο καθενας με τις αναγκες του.. Αλλος δεν χρειαζεται πχ το MobileLog,αλλος δεν μπορει να ζησει χωρις αυτο.. Το καλο ειναι οτι ολοι μπορουν να ικανοποιηθουν και οι power users (με jb) και οι απλοι (χωρις).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Το signal τι κάνει ?

Βρίσκει σε ποια κεραία είσαι συνδεδεμένος, καθώς και τις κεραίες που υπάρχουν γύρω σου και δίνει πολλές πληροφορίες γι αυτές.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Βρίσκει σε ποια κεραία είσαι συνδεδεμένος, καθώς και τις κεραίες που υπάρχουν γύρω σου και δίνει πολλές πληροφορίες γι αυτές.

Τhanks

Να ρωτήσω κάτι, μπορώ να σετάρω το iPhone σαν καινούργιο και μετά να κάνω restore το backup που έχω από το 3G;