Το iPhone4 έφτασε...

Πήρα και το δικό μου...

Να πω ότι το grip of death υπάρχει σαφώς (και όχι μόνο σε οριακές καταστάσεις σήματος) αλλά και ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά μου καθώς η διαφορά ταχύτητας από το 3g που είχα είναι τεράστια...:firstprize:

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Θα κάνεις Restore from backup κ θα σου περάσει τα πάντα από το 3g σου στο 4.

Είχα ένα πρόβλημα με τη σύνδεση μέσω GPRS και μετά από αρκετή ώρα με τη Voda στο τηλέφωνο μου είπαν να κάνω restore. Το έκανα και όταν ολοκληρώθηκε και με ρώτησε αν θέλω να κάνω restore από backup ή να το κάνω setup σαν νέο δεν απάντησα κάτι γιατί ήθελα να δω τι θα μου πείτε.

Μετά από λίγο το τηλέφωνο άνοιξε και δοκίμασα το GPRS και παίζει.
Μετά πάτησα να κάνει restore από το backup να δω αν θα δουλεύει ακόμα.
Υπάρχει περίπτωση να κουβαλάει τίποτα "σκουπίδια" από το 3G;

Θεωρητικα ναι, στην πραξη δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα.
Δοκιμασε και αν εχεις κανενα θεμα, μπορεις παντα να το ξανακανεις "as new"..

Πρεπει να περασεις χειροκινητα τις ρυθμισεις gprs εαν εχεις προβλημα. Κανονικα με το που συνδεεσαι στο itunes πρωτη φορα κατεβαζει αυτοματα ρυθμισεις παροχου. Σε καποιους παροχους γινεται και over the air (πχ cosmote).

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Πρεπει να περασεις χειροκινητα τις ρυθμισεις gprs εαν εχεις προβλημα. Κανονικα με το που συνδεεσαι στο itunes πρωτη φορα κατεβαζει αυτοματα ρυθμισεις παροχου. Σε καποιους παροχους γινεται και over the air (πχ cosmote).

Τις έχω περάσεις 100 φορές δε γίνεται κάτι...
Το ξανακάνω restore και βλέπω.

Δουλεύει αλλά δεν του έκανα restore το backup γιατί θα το ξαναχαλάσει όπως και πριν.
Υπάρχει τρόπος να κάνω restore επιλεκτικά;

Το σοκαριστικό είναι το ότι από την ψηφοφορία τους προκύπτει ότι σχεδόν ένα στα τέσσερα iPhones έχει σπάσει!

Όσο μη ακριβή και να είναι τα στοιχεία (έχουν ψηφίσει μόλις 30.000 άτομα!!!), μιλάμε για παρανοϊκό νούμερο..

Δημητρη, αυτο δεν ειναι σοβαρη στατιστικη αναλυση, ειδικα οταν οποιοσδηποτε μπορει να ψηφισει...

Δεν είπα ότι είναι.. Αλλά αν δεις τα νούμερα, ένας στους δυο που ψήφισε έχει iPhone 4, και ένας στους τέσσερις που έχει iPhone 4 έχει σπασμένο iPhone..

Δεν πιστεύω να είναι τόσο αναξιόπιστα τα αποτελέσματα ώστε να έχουν σπάσει τόσο λιγότερα iPhones..

Ξερει κανεις αν υπαρχει επισκευη και ποσο κοστιζει ??
Θα κλαψει κοσμακης......