Καποιο προβλημα εχουν τα δακτυλα σου, τσεκαρε τοΠιάνω το κινητό από τα 2 μαυράκια με τα δάχτυλά μου, το κρατάω περίπου 1 λεπτό και η μπάρα από 3 μπάρες 3g έπεσε στις 2 μπάρες και μετά από λίγο ξαναπήγε 3!!! Τί άλλο να κάνω?
Αμερικανακι φανμπουΠαντως ενας αμερικανος γνωστος που ειχε το iphone 4 στην Σαντορινη, οταν τον ρωτησα πως παει με το "death grip" μου απαντησε επι λεξη: "that's bullshit!-I never had any problem"
Εγω θα σας πω μολις παραλαβω..
Τακη περιμενουμε εντυπωσεις....![]()
Respect Τασο (αυτά του κάνεις και μου τον τρελαίνεις)....οι οποίες θα είναι σίγουρα αντικειμενικότατες....![]()
Παντως ενας αμερικανος γνωστος που ειχε το iphone 4 στην Σαντορινη, οταν τον ρωτησα πως παει με το "death grip" μου απαντησε επι λεξη: "that's bullshit!-I never had any problem"
Εγω θα σας πω μολις παραλαβω..
Δράττομαι της ευκαιρίας να πώ για την φίλη μου απο Λονδίνο που φιλοξένησα λίγες μέρες και φυσικά είχε το 4 - αγορασμένο απο Regent Str. - Δεν έχασε ποτέ καμιά κλήση ούτε εδώ -> cosmote, αλλά ούτε και στο Λονδίνο-->O2.
Το "χούφτωσα" απο παντού για test! Μέσα στο σαλόνι του σπιτιού μου πέφτουν οι μπάρες όπως άλλωστε πέφτουν και αν χουφτώσεις και το 3Gs που έχω..That's bullshit λοιπόν για να μην πώ τίποτα άλλο..:a0210:
Οπότε για bullshit έκανε ολόκληρο event η Apple, το οποίο το ονόμασε η ίδια Antennagate, χάρισε άπειρα bumpers, και εξαιτίας του απέλυσε τον vice president της;
Τελικά πρέπει να είναι τελείως βλάκας αυτός ο Jobs..![]()
Οπότε για bullshit έκανε ολόκληρο event η Apple, το οποίο το ονόμασε η ίδια Antennagate, χάρισε άπειρα bumpers, και εξαιτίας του απέλυσε τον vice president της;
Τελικά πρέπει να είναι τελείως βλάκας αυτός ο Jobs..![]()
blah blah blah.....Και ομως Ρουλη, οταν λεω κατι, το λεω μετα λογου γνωσεως, αφου εχω δοκιμασει την "αντιπερα" τεχνολογια σε αντιθεση με καποιους που αν και ασχετοι με πχ. Mac δεν δισταζουν να θαβουν κατι που δεν γνωριζουν πως λειτουργει... Το οτι προτιμαω (πολλες φορες με παθος) μια "σχολη" δεν με κανει μη αντικειμενικο. Ψαξε και βρες καποιο "μη-αντικειμενικο" μου σχολιο και καντο quote.. Θα χασεις την ωρα σου ψαχνοντας...![]()
blah blah blah.....
(δεν θα κάνω τον κόπο σήμερα να μπω στην κουβέντα του ποιος είναι άσχετος και ποιος αν ψάξει θα βρει post που τον ακυρώνουν (κάτι μου θυμίζει αυτό άλλωστε....))
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.