Το iPhone4 έφτασε...

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Επ...μου στείλαν μήνυμα τώρα από Vodafone Βριλησσίων...πάω να το παραλάβω!!!:music-smiley-005:-bye-

Εσένα συνάντησα το πρωί??????
headbang.gif

ΥΓ. Ερώτησης: MicroSIM εκδίδουν στα καταστήματα επιτόπου, ή χρειάζεται κάποια διαδικασία που παίρνει κάποιο χρόνο?
Γιατί ξέχασα ο μάλαξ να ζητήσω και θα την κάνω σκαστός από την δουλειά να πάω να πάρω μία...
74930103.gif

δε γινεται να εχεις δυο καρτες μια κανονικη σιμ και μια μικροσιμ με το ιδιο νουμερο ?
αμα αποδειξεις οτι εισαι το ιδιο προσωπο ?
Με ένα επιπλέον πάγιο το μήνα μπορείς να έχεις από παλιά 2 sim ενεργοποιημένες. Οπότε το ίδιο θα συμβαίνει τώρα και με τη microsim. Απλά όπως είναι λογικό δε λειτουργούν ταυτόχρονα.

Που θα βρουμε κι εμεις ενα κομματι ρε παιδια?
Οπου και να παρω δεν υπαρχουν διαθεσιμα !!!:damnyou:

Από το http://www.iphonehellas.gr/ βλέπω πως μπορείς να το αγοράσεις on-line από τις ιστοσελίδες της Cosmote & Vodaphone.:violent-smiley-030:

Update 11:44 Καλά μιλάμε έχουν "κρεμάσει" οι server της cosmote στο e-cosmote.gr
Δεν μπαίνεις με τίποτα στο site :)

Last edited:
Τρίτη ή Τετάρτη μου το στέλνουν......

Ελπίζω να πιάνει σήμα....

:firstprize:

Νάσο καλωρίζικο!!!

Σου τηλ στο κινητό και δείχνει ότι μιλάς. Μήπως δεν έχεις σήμα?? :flipout::flipout::flipout::grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Που θα βρουμε κι εμεις ενα κομματι ρε παιδια?
Οπου και να παρω δεν υπαρχουν διαθεσιμα !!!:damnyou:

Γιάννη ήμουν ο πρώτος πούχα κάνει προκράτηση στο κατάστημα Βριλησσίων πριν μήνες!!

@Gojakla...λες;....είμαστε παντού!!
Την macroSim την προμηθεύεσαι εκείνη την στιγμή...για ανανέωση συμβολαίου. Είναι δωρεάν,αλλιώς κοστίζει 5 ευρώ...

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

@Gojakla...λες;....είμαστε παντού!!
Την macroSim την προμηθεύεσαι εκείνη την στιγμή...για ανανέωση συμβολαίου. Είναι δωρεάν,αλλιώς κοστίζει 5 ευρώ...

Κοίτα... 10 ήμουν εκεί. Πίσω μου 2 τυπάκια συζητάγανε για το ΑϊΦώνη... πιάσαμε λίγο την ψιλοκουβέντα...

Πάντως Μπαμπερς ΔΕΝ έχει μαζί με το ΑϊΦώνη. Είδωμεν. Δεν έχω και κάρτα ακόμα... :afro: