Το iPhone4 έφτασε...

Βρε τι γίνεται.....

Πάω το πρωί σε κατάστημα cosmote κ τους λέω θέλω το 4άρι στα 16gb, να αλλάξω πρόγραμμα κ να πάω στο i35, στα 35 ευρώ δλδ, με 350mb ιντερνετ κ να μου πείτε κ τι έχω ως επιδότηση, αφού να πάρω 1-2 χρόνια....μου λέει μόνο 70 ευρώ....του λέω ότι είναι πολύ λίγα...ένας κολλητός που ήταν μαζί μου, μου λέει-μπροστά του, δεν πάμε στην vodafone να ρωτήσουμε αν αλλάξουμε εταιρεία τι θα κερδίσεις ; Το παληκάρι στην cosmote μου λέει λοιπόν, ας κάνουμε αίτημα για αύξηση της επιδότησης κ βλέπεται πριν πάτε στην vodafone.

Φεύγω από εκεί χωρίς να έχω κάνει κάτι, πάω vodafone, ρωτάω κ μου λέει 150 ευρώ επιδότηση αν έρθετε σε εμάς...

Φεύγω κ από εκεί κ λέω θα το σκεφτώ κ θα περιμένω κ την cosmote.

Μετά από καμιά ώρα με παίρνει μια κοπέλα στο κινητό μου κ μου λέει για το πρόγραμμα που θέλετε κ για την συσκευή αυτή, σας δίνουμε 285 ευρώ επιδότηση, αφού είστε καλός πελάτης, παλιός, δεν έχετε κάνει χρήση της επιδότησης σας 2 χρόνια τώρα κτλ.

Οπότε πήγα από το κατάστημα λίγο νωρίτερα κ με 374 ευρώ πήρα το 16άρι iPhone 4. :grinning-smiley-043

Φυσικά κ αλλαγή κάρτας σε microsim με 14 ευρώ.

Οπότε, το βραδάκι στην πρίζα για φόρτισμα κ ενεργοποίηση. :firstprize:

υγ: λίγο η πίεση η δική μου, λίγο η πίεση της αγοράς...να τι γίνεται...:a0210:

Standard συμβαίνει αυτό. Ειδικά τώρα με την φορητότητα που δεν χάνεις και νούμερο ακόμα περισσότερο. Οταν πας με τον σταυρό στο χέρι και λες "ότι προαιρείσθαι" σε φτύνουν...

Μεγειές Μιχάλη ! -bye-

Εγω που εχω ηδη συμβολαιο cosmote i35 εδω κι ενα χρονο , αλλα το συμβολαιο ληγει σε 6 μηνες (ειχα κανει 18μηνο) , μπορω να κανω φορητοτητα σε vodafone ?

Standard συμβαίνει αυτό. Ειδικά τώρα με την φορητότητα που δεν χάνεις και νούμερο ακόμα περισσότερο. Οταν πας με τον σταυρό στο χέρι και λες "ότι προαιρείσθαι" σε φτύνουν...

Ακριβώς.. Τις προάλλες η VF όταν είδε αίτηση φορητότητας με το ονοματάκι μου με πήρε αμέσως τηλέφωνο.. Το αποτέλεσμα ήταν να με κρατήσει στο δίκτυό της, αλλά με κόστος για αυτή 370 ..

Την προηγούμενη ημέρα μου έδινε 70 επιδότηση για ετήσια ανανέωση..

Μόλις τους πίεσα κι εγώ λιγάκι κι από τα 184 που ήταν η επιδότηση μου την ανέβασαν στα 360! Αλλά ακόμα τους έχω στο περίμενε...

πάντως όλοι προσκυνάτε και τρέχετε και "ξεσπιτώνεστε" γιά ένα 4άρι.
Σιγά τώρα μην τρέχω να αλλάξω 4-5 συμβόλαια που μιλάω οικογενειακά τζάμπα και επαγγελματικά, μπάς και πάρω 2-3 κατοστάρικα παραπάνω επιδότηση.

Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

πάντως όλοι προσκυνάτε και τρέχετε και "ξεσπιτώνεστε" γιά ένα 4άρι.
Σιγά τώρα μην τρέχω να αλλάξω 4-5 συμβόλαια που μιλάω οικογενειακά τζάμπα και επαγγελματικά, μπάς και πάρω 2-3 κατοστάρικα παραπάνω επιδότηση.

Αν εσύ έχεις 4-5 συμβόλαια, τότε θα έχεις ήδη υψηλή επιδότηση, οπότε είσαι οκ.

Εγώ πχ που είμαι ο εαυτός μου μόνο, ναι θα τρέξω για 285 ευρώ τελικά επιδότηση, αντί για 70 που έπαιρνα στην αρχή...

:a0210:

Πάντως τελευταία έχει αρχίσει να πέφτει "ψαλίδι" στις επιδοτήσεις από τους παρόχους κινητής. Φαίνεται πως για αγορά i-phone δεν ισχύει το ίδιο...

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Πάντως τελευταία έχει αρχίσει να πέφτει "ψαλίδι" στις επιδοτήσεις από τους παρόχους κινητής. Φαίνεται πως για αγορά i-phone δεν ισχύει το ίδιο...

Δεν είναι εκεί το θέμα. Κόβονται οι επιδοτήσεις για όποιον δεν το κυνηγήσει. Κλασσική πρακτική εταιρειών, γίνονται κουβαρντάδες μόνο σε όποιον τις στριμώξει, στους υπόλοιπους κάνουν τον κινέζο.

Όσο για το iPhone, ξαναγράφω πως απέκτησα το 3GS.

Είχα κάνει προπαραγγελία από τον Σεπτέμβρη, και από τον Οκτώβρη πήγαινα στο κατάστημα (Γερμανός) κάθε βδομάδα. Στις 7 Νοέμβρη, αφού μου είπαν για δέκατη φορά ότι θα παραλάβουν την επόμενη εβδομάδα τους ζήτησα πληροφορίες για το πως να κάνω ακύρωση και φορητότητα στη Vodafone, όπου θα μου το έδιναν σε 2 εργάσιμες. Μετά από 1 μέρα μου τηλεφώνησαν από το Γερμανό να πάω στο κατάστημα να παραλάβω.

Last edited:
Φυσικό είναι αυτό, γιατί ο περισσότερος κόσμος που δεν ασχολείται σαν εμάς με την τεχνολογία και τα γκάτζετς, πάει απλά ρωτάει πόση επιδότηση έχει και διαλέγει μια συσκευή σε εκείνα τα λεφτά, άντε να δώσει και κανένα 50 παραπάνω. Για να μην πω και αυτούς που ούτε κοιτάζουν καθόλου τις επιδοτήσεις και αρκούνται με απλά κινητά.