Το iPhone4 έφτασε...

Μολις παρελαβα... αλλα δεν μου εστειλαν ακομα την microsim! :p
Το εχω απλα στα χερια μου και το κοιταω! :D
Stay tuned...

Άντε ρε Τάκη καλορίζικο.
Περιμένουμε εντυπώσεις, να ακούσουμε και κανένα σχόλιο επί της ουσίας.
Τι λέει από ταχύτητα, multitasking κλπ.

Ασχετο: Οσοι θελετε να τσεκαρετε τι firmware φορα το κινητο σας, χωρις να ανοιξετε καν το κουτι, βαλτε το serial number στο πεδιο του ακολουθου website. Αν δειτε εβδομαδα παραγωγης 32 και πισω, ειστε με 4.01. Αλλιως 4.0.2

http://www.chipmunk.nl/klantenservice/applemodel.html

Αμάν ρε, τσιμπήσατε αμέσως... είπα εγώ ότι δε μετράνε;
Απλά έχουμε αναλωθεί στο θέμα με το σήμα και δεν έχουμε πει τίποτα για τις άλλες του λειτουργίες. Αυτό εννοώ "επί της ουσίας".

Last edited:
Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Αμάν ρε, τσιμπήσατε αμέσως... είπα εγώ ότι δε μετράνε;
Απλά έχουμε αναλωθεί στο θέμα με το σήμα και δεν έχουμε πει τίποτα για τις άλλες του λειτουργίες. Αυτό εννοώ "επί της ουσίας".

Ποιες ειναι οι αλλες (νεες?) λειτουργιες δλδ? :violent-smiley-030:

Λοιπόν πριν από λίγο το ενεργοποίησα.

Πρώτες εντυπώσεις:

α)εκπληκτική ποιότητα κατασκευής

β)περί σήματος: στο σπίτι μου έχω τέσσερις μπάρες...κρατώντας το από το "επίμαχο σημείο" μετά από λίγο έπεσε στις τρεις μπάρες....και μετά από λίγο (συνεχίζοντας να το κρατώ) ανέβηκε-ξανά-στις τέσσερις μπάρες!!!...θα κάνω το πείραμα και μιλώντας...

γ)φοβερή οθόνη!!!!...δεν έχω λόγια!!!

δ)τρελή ταχύτητα!!!

Last edited:
Για την ταχύτητά του ενδιαφέρομαι επειδή έχω το 3G και έχει αρχίσει να σέρνεται. Και ότι άλλο εν πάση περιπτώση έχει πέσει στην αντίληψη των νέων κατόχων. Εσύ το πας αλλού τώρα... :flipout: Δεν είπα ότι έχει νέες λειτουργίες, μην τσιμπάς... -bye-

Για εμένα το νέο τηλέφωνο έχει 2 πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού :

1. Ποιότητα κατασκευής
2. Οθόνη

Η ταχύτητα ίσως να αποτελεί το νο.3, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορούν άνετα να το έχουν ήδη ή να το φτάσουν σύντομα οι ανταγωνιστές.

Μαλλον δε διαβασες καλα τα δικα μου ποστ...
Ξαναλεω λοιπον.

Απο ταχυτητα , αναμεσα σε 3GS και IPAD (γρηγοροτερο απο 3GS , λιγο πιο αργο απο ipad).
Ο επεξεργαστης του , πρεπει να ειναι χρονισμενος (δεν υπαρχουν επισημα στοιχεια) στα 800 Μhz.

Multitasking αψογο, χωρις καθυστερησεις (αρκει φυσικα να υποστηριζεται απο το εκαστοτε προγραμμα).

Μπαταρια σιγουρα μεγαλυτερη και αν βαλουμε και το οτι ο επεξεργαστης εχει μεταβαλλομενο χρονισμο αναλογα με το φορτο εργασιας, σιγουρα καλυτερη αυτονομια.

Η οθονη ειναι απο αλλο πλανητη, No pixels any more !!!
Πολυ καλη φωτεινοτητα και contrast, ωραια και φυσικα χρωματα.
Η μονη οθονη που του πηγαινει κοντρα, ειναι οι amoled , αλλα με χειροτερη αποδοση σε φωτεινα περιβαλλοντα και λιγο πιο κορεσμενα χρωματα.
Εχει πολυ καλυτερο black level apo 3GS και ελαχιστα χειροτερο απο amoled.
Σε αποζημειωνει ομως με την ευκρινεια της.

Last edited:
Μαλλον δε διαβασες καλα τα δικα μου ποστ...
Ξαναλεω λοιπον.

Απο ταχυτητα , αναμεσα σε 3GS και IPAD (γρηγοροτερο απο 3GS , λιγο πιο αργο απο ipad).
Ο επεξεργαστης του , πρεπει να ειναι χρονισμενος (δεν υπαρχουν επισημα στοιχεια) στα 800 Μhz.

Multitasking αψογο, χωρις καθυστερησεις (αρκει φυσικα να υποστηριζεται απο το εκαστοτε προγραμμα).

Μπαταρια σιγουρα μεγαλυτερη και αν βαλουμε και το οτι ο επεξεργαστης εχει μεταβαλλομενο χρονισμο αναλογα με το φορτο εργασιας, σιγουρα καλυτερη αυτονομια.

Η οθονη ειναι απο αλλο πλανητη, No pixels any more !!!
Πολυ καλη φωτεινοτητα και contrast, ωραια και φυσικα χρωματα.
Η μονη οθονη που του πηγαινει κοντρα, ειναι οι amoled , αλλα με χειροτερη αποδοση σε φωτεινα περιβαλλοντα και λιγο πιο κορεσμενα χρωματα.
Εχει πολυ καλυτερο black level apo 3GS και ελαχιστα χειροτερο απο amoled.
Σε αποζημειωνει ομως με την ευκρινεια της.

:a0210:

Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Mη συνεχισουμε την αντιπαραθεση εδω , please, ας πουμε τι ειδε στο νεο iphone 4 ο καθενας μας .

Κ συμπληρώνω ότι, μετέφερα τα μηνύματα στο διπλανό νήμα με το samsung galaxy s, όπου η κουβέντα περιλαμβάνει κ το Android. :a0210: