Το iPhone4 έφτασε...

Κατι που μ εντυπωσιασε, ειναι οτι τρεχοντας το navigon 1.6 ΜΕΣΑ στο σπιτι μου, κλειδωσε σημα gps σε λιγα δευτερα !!!

Αυτο σημαινει οτι εχει πιο ευαισθητο δεκτη, αφου με 3GS δεν ειχα καταφερει ποτε να κλειδωσω μεσα στο σπιτι , με την ιδια version φυσικα.

Η μπαταρια ειναι λιγο μεγαλυτερη απο το 3GS και κραταει περισσοτερο απο το 3GS.
Αν συνυπολογισεις και το οτι ο επεξεργαστης μπορει να αυξομειωνει την ισχυ του, σιγουρα εχει καλυτερη αυτονομια απο πριν.

Μαλλον δε διαβασες καλα τα δικα μου ποστ...
Ξαναλεω λοιπον.

Απο ταχυτητα , αναμεσα σε 3GS και IPAD (γρηγοροτερο απο 3GS , λιγο πιο αργο απο ipad).
Ο επεξεργαστης του , πρεπει να ειναι χρονισμενος (δεν υπαρχουν επισημα στοιχεια) στα 800 Μhz.

Multitasking αψογο, χωρις καθυστερησεις (αρκει φυσικα να υποστηριζεται απο το εκαστοτε προγραμμα).

Μπαταρια σιγουρα μεγαλυτερη και αν βαλουμε και το οτι ο επεξεργαστης εχει μεταβαλλομενο χρονισμο αναλογα με το φορτο εργασιας, σιγουρα καλυτερη αυτονομια.

Η οθονη ειναι απο αλλο πλανητη, No pixels any more !!!
Πολυ καλη φωτεινοτητα και contrast, ωραια και φυσικα χρωματα.
Η μονη οθονη που του πηγαινει κοντρα, ειναι οι amoled , αλλα με χειροτερη αποδοση σε φωτεινα περιβαλλοντα και λιγο πιο κορεσμενα χρωματα.
Εχει πολυ καλυτερο black level apo 3GS και ελαχιστα χειροτερο απο amoled.
Σε αποζημειωνει ομως με την ευκρινεια της.

τι οθονη εχει το iphone 4 ? lcd led ? τι αναλυση ακριβως ?

αρα μια amoled με την ιδια αναλυση στις ιδιες ιντσες θα ηταν υποθετικα καλυτερη ?

Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

αρα μια amoled με την ιδια αναλυση στις ιδιες ιντσες θα ηταν υποθετικα καλυτερη ?
Θα σου πρότεινα να διαβάσεις τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου : http://www.apple.com/gr/iphone/features/

Το εγραψα λιγο πιο πριν....
"Η οθονη ειναι απο αλλο πλανητη, No pixels any more !!!
Πολυ καλη φωτεινοτητα και contrast, ωραια και φυσικα χρωματα.
Η μονη οθονη που του πηγαινει κοντρα, ειναι οι amoled , αλλα με χειροτερη αποδοση σε φωτεινα περιβαλλοντα και λιγο πιο κορεσμενα χρωματα.
Εχει πολυ καλυτερο black level apo 3GS και ελαχιστα χειροτερο απο amoled.
Σε αποζημειωνει ομως με την ευκρινεια της."

Συμπερασματικα, οι amoled εχουν λιγο καλυτερο contast, λογω καλυτερου black level (ta pixel κλεινουν εντελως με μαυρο περιεχομενο), εχουν μικροτερη φωτεινοτητα και οσον αφορα το iphone 4 , εχει καλυτερη ευκρινεια λογω υψηλοτερης αναλυσης , αναλογα με τις διαστασεις του.
Εκει που οι amoled χανουν αρκετα ειναι στα χρωματα, που ειναι εντονα και αφυσικα και επισης σε περιβαλλοντα με εντονο φωτισμο , εχουν μικροτερη αναγνωσιμοτητα.

Εγώ δεν νομίζω ότι μπορώ να απαντήσω για την μπαταρία, γιατί το τι κάνει η μπαταρία εξαρτάται από την χρήση, όπου δεν το έχω αφήσει σε ησυχία...

Οσον αφορα το gps , δειτε εδω ενα μικρο βιντεο που ανεβασα μολις , και δειχνει οτι σε 20" λοκαρε σημα ΜΕΣΑ στο σπιτι !!!

Δειτε το σε HD

http://www.youtube.com/watch?v=83tM_8XrFT4

Το επιβεβαιώνω κι εγώ!!!
Κλείδωσε αμέσως και ΜΕΣΑ στο σπίτι μου και το δοκίμασα και σε άλλα δύο σπίτια...μιλάμε για αμέσως!!!
Με το 3GS δεν τόχα καταφέρει ποτέ!!

Το επιβεβαιώνω κι εγώ!!!
Κλείδωσε αμέσως και ΜΕΣΑ στο σπίτι μου και το δοκίμασα και σε άλλα δύο σπίτια...μιλάμε για αμέσως!!!
Με το 3GS δεν τόχα καταφέρει ποτέ!!

παίδες, φαντάζομαι ότι ήσασταν κοντά σε κάποιο παράθυρο ε? :2thumb22sup:

Λοιπον... πρωτες εντυπωσεις, επιβεβαιωνω οτι ειπαν τα αλλα παιδια:
-Εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης
-Εξαιρετικη οθονη: Το εβαλα διπλα-διπλα με το 3GS, με το ιδιο περιεχομενο και οι διαφορες ειναι στην αναλυση (δεν βλεπεις πιξελ με την καμια!), στην ευκρινεια και στο μαυρο ενω απο φωτεινοτητα στα ιδια επιπεδα= πολυ καλυτερο κοντραστ.Χρωματικα πολυ κοντα, με ξεκουραστα φυσικα χρωματα.
-Εξαιρετικη καμερα. Μου φαινεται απιστευτο οτι αυτο το σκ@το βγαζει τοσο καθαρο video και φωτο! Μπορω να σας πω οτι με αυτο εχω παθει καταρχην πλακα!
-Ειναι λιγο πιο γρηγορο απο το 3GS το οποιο ειναι ηδη πολυ γρηγορο.
-Ειναι ελαχιστα πιο βαρυ αλλα και πιο λεπτο-στενο απο το 3GS.
-To σημα μεχρι στιγμης ειναι μια χαρα. Οπως ειπε ο Νασος, αν το σφιξω πολυ με death grip, χανει αργα δυο μπαρες και μετα κερδιζει ξανα μια. Επονται αναλυτικες δοκιμες.
-Το τετραγωνισμενο loοk αν και πολυ designατο, δεν εχει τοσο ωραια αισθηση στο χερι οσο το παλιο στρογγυλεμενο μοντελο. Συνηθιζεται παντως...

Αυτα για την ωρα... Καλυτερο απο οτι το περιμενα!

παίδες, φαντάζομαι ότι ήσασταν κοντά σε κάποιο παράθυρο ε? :2thumb22sup:

Καθόλου φίλτατε!!!...ήμουν στο μέσον του σπιτιού-μακριά από όλα τα παράθυρα-και από πάνω μου είχα άλλον έναν όροφο!!!

Τάκη πράγματι το τετραγωνισμένο look είναι κάπως...άβολο(λέμε τώρα...) σε σχέση με το στρογγυλεμένο...αλλά σαφώς πιο Hitech...

Περισσότερα για το σήμα πείτε ρε παιδιά, που μας ενδιαφέρει και περισσότερο. Πειραματιστείτε και πείτε μας αποτελέσματα (ειλικρινά όμως).

Για το σημα Πανο, κατσε να περασουν μερικες μερες χρησης να δουμε πως παει...
Αλλο απαικτο feature ειναι το FaceTime... Πριν λιγο καναμε βιντεοκληση με τον Γιαννη Σπυρου..Απιστευτο ειναι! Πολυ καλη ποιοτητα εικονας/ηχου, εξαιρετικα απλο. Σαν ταινια Sci-Fi ενα πραμα! :D

Ναι, εχει πολυ καλο μαυρο, αλλα δεν ξερω αν ειναι το ιδιο βαθυ. Θα τα βαλουμε διπλα-διπλα και θα δουμε διαφορες. Παντως τα κινητα εχουν πλεον εξελιχθει πολυ..
Μερσι!