Το iPhone4 έφτασε...

Μιχάλη Κορ. σε ευχαριστώ πολύ!
Παρ'ότι δεν είχα ποτέ apple/mac ή οτιδήποτε άλλο, ερωτευτήκα το Iphone από το 3g. Είμαι απόλυτα εξαρτημένος από το κινητο αυτό!

Ποιες κεραιες εμπλεκονται στο grip of death? Λογικα αυτες πρεπει να εχουν το "θέμα"
Δε ξεκαθαριζει εαν ειναι στο σημα 3g ή wifi στο video οποτε αναμενουμε το 3g test report...

Αν παντως το wifi παραμενει ανεπηρεαστο τοτε αυτο ειναι κατι πολυ θετικο!

Μα για wifi ενδιαφερομαστε, εκει δεν εχει προβλημα σιγουρα αφου το δοκιμασα.
Σε 3g φυσικα και εχει προβλημα, αφου σας το εδειξα και με το δικο μου βιντεο.

Το βίντεο δείχνει ότι χρησιμοποιεί ίντερνετ μέσω 3G. Βάζει το χέρι του εκεί που είναι το θέμα της κεραίας, πέφτει το σήμα και επόμενο είναι να μην έχει και ίντερνετ, αφού αν παρατηρήσετε το σήμα πέφτει στην μία με καμία γραμμή.

Καλημέρα σε όλους!!

Λοιπόν είπα να παίξω λίγο με το Face Time...καλώ λοιπόν τον Τάκη και παρότι μιλούσαμε δεν έβλεπε ο ένας τον άλλον,αλλά ο καθένας τον εαυτό του....αυτό συνέβαινε όταν ήμουν σπίτι μου...επειδή ο Τάκης είχε δουλέψει το Face Time με τον Σπύρου ήταν δεδομένο ότι έφταιγε κάτι σε μένα....
πήγα στο wifi ενός γείτονα και αμέσως δούλεψε το Face Time...άρα φταίει το wifi στο σπίτι μου,που προφανώς έχω κάποια ρύθμιση στον router που το εμποδίζει...θα το κοιτάξω...

συμπέρασμα: αν δεν δουλέψει, ελέγξτε το wifi σας....

Παντως το face time εχει πολυ πλακα! Προβλεπω να αρχισουμε να καλουμε ο ενας τον αλλο χωρις λογο! :D
Αυτο που ειναι εντυπωσιακο ειναι η ποιοτητα εικονας κατα την διαρκεια της βιντεοκλησης. Πολυ ανωτερη απο πχ skype. Πρεπει να χρησιμοποιουν καλο αλγόριθμο και ελπιζω να καθιερωθει παντου (αλλωστε ακουσα οτι ειναι ανοικτο πρωτόκολλο).

Καλημέρα σε όλους!!

Λοιπόν είπα να παίξω λίγο με το Face Time...καλώ λοιπόν τον Τάκη και παρότι μιλούσαμε δεν έβλεπε ο ένας τον άλλον,αλλά ο καθένας τον εαυτό του....αυτό συνέβαινε όταν ήμουν σπίτι μου...επειδή ο Τάκης είχε δουλέψει το Face Time με τον Σπύρου ήταν δεδομένο ότι έφταιγε κάτι σε μένα....
πήγα στο wifi ενός γείτονα και αμέσως δούλεψε το Face Time...άρα φταίει το wifi στο σπίτι μου,που προφανώς έχω κάποια ρύθμιση στον router που το εμποδίζει...θα το κοιτάξω...

συμπέρασμα: αν δεν δουλέψει, ελέγξτε το wifi σας....
Και εγω αυτο το προβλημα ειχω, να σε καλα. Θα δω το ρουτερ μου.:a0210:

Καλά όλα αυτά, αλλά γλιστράει πολύ το ρημάδι...

Μου φαίνεται ότι δεν θα περιμένω να μου έρθει η θήκη από την apple, και θα πάω να αγοράσω μία μόνος μου...

το facetime απαιτει δυο iphone 4 και wi fi και στα δυο ...

με 3g επισημα δε γινεται και αυτη ειναι η '' ενσταση '' πολλων ...

ομως με το wi fi εχει καλυτερη ποιοτητα ...

Δηλαδή αν ακόμα και χωρίς sim μέσα (θεωρητικά) μπορείς να καλέσεις κάποιον και να παίξει το facetime???
Πώς γίνεται αυτό; Ανοίγεις κάποιο λογαριασμό σαν skype? Μάλλον δεν έχω καταλάβει τι γίνεται.

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Παντως το face time εχει πολυ πλακα! Προβλεπω να αρχισουμε να καλουμε ο ενας τον αλλο χωρις λογο! :D
Αυτο που ειναι εντυπωσιακο ειναι η ποιοτητα εικονας κατα την διαρκεια της βιντεοκλησης. Πολυ ανωτερη απο πχ skype. Πρεπει να χρησιμοποιουν καλο αλγόριθμο και ελπιζω να καθιερωθει παντου (αλλωστε ακουσα οτι ειναι ανοικτο πρωτόκολλο).

Αν καταφέρει η Apple να καθιερώσει την βιντεοκλήση (μία από τις "καταραμένες" τεχνολογίες που δεν λέει να πιάσει.. δικαίως IMHO) και μάλιστα over WiFi θα της βγάλω το καπέλο.

Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Δηλαδή αν ακόμα και χωρίς sim μέσα (θεωρητικά) μπορείς να καλέσεις κάποιον και να παίξει το facetime???
Πώς γίνεται αυτό; Ανοίγεις κάποιο λογαριασμό σαν skype? Μάλλον δεν έχω καταλάβει τι γίνεται.

Αν θυμαμαι καλα, την πρωτη φορα που το ενεργοποιεις, "δενεις" ενα νουμερο σου (το κινητο) με την υπηρεσια αυτη. Αυτο ηταν. Οταν καλεις καποιον που εχει facetime απλα πατας την επιλογη facetime απο το iphone και συνδεεται.
Μπορεις να το κανεις ειτε κατα την διαρκεια μιας απλης τηλεφωνικης κλησης, ειτε εξ αρχης αν πατησεις facetime στο contact details του φιλου σου που θες να επικοινωνησεις.

Μάλιστα. Καλή φάση. Άρα δε λειτουργεί η βιντεοκλήση με κάποια άλλη συσκευή. Μόνο με iphone 4. Ρε τους κερατάδες.... :grinning-smiley-043:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Μάλιστα. Καλή φάση. Άρα δε λειτουργεί η βιντεοκλήση με κάποια άλλη συσκευή. Μόνο με iphone 4. Ρε τους κερατάδες.... :grinning-smiley-043:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Κατσε , γιατι ουτε το skype λειτουργει σε συσκευες που δεν εχουν skype :flipout:

Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Αν θυμαμαι καλα, την πρωτη φορα που το ενεργοποιεις, "δενεις" ενα νουμερο σου (το κινητο) με την υπηρεσια αυτη. Αυτο ηταν. Οταν καλεις καποιον που εχει facetime απλα πατας την επιλογη facetime απο το iphone και συνδεεται.
Μπορεις να το κανεις ειτε κατα την διαρκεια μιας απλης τηλεφωνικης κλησης, ειτε εξ αρχης αν πατησεις facetime στο contact details του φιλου σου που θες να επικοινωνησεις.

α...επίσης Τάκη...μούβγαλε και το μήνυμα-που μου έλεγες-για την αποστολή κάποιου SMS...και πάτησα ΟΚ...