Το iPhone4 έφτασε...

Κατσε , γιατι ουτε το skype λειτουργει σε συσκευες που δεν εχουν skype :flipout:

Άσχετο. Αυτό υποτίθεται ότι είναι βιντεοκλήση που έχουν όλα τα κινητά με κάμερα στο μπροστινό μέρος και είναι συμβατά με 3G δίκτυα και έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν βιντεοκλήση προς όλα τα κινητά με τις ίδιες δυνατότητες. Η Apple θα είναι πάλι μόνη της που θα έχει κάμερα μπροστά, πρόσβαση σε 3G δίκτυα αλλά όχι δυνατότητα πραγματοποίησης βιντεοκλήσεων προς όλα τα κιντητά παρά μόνο μεταξύ των 4αριών... Πρωτοτυπία... Ας το είχε σαν επιπλέον το facetime και ας έπαιζε και με άλλες συσκευές... Τι να πω...

Οπως και με το ichat στους Mac , δε μπορεις να εχεις βιντεοκληση σε αλλα μηχανηματα , γιατι χρησιμοποιουν αλλα πρωτοκολλα , ασυμβατα μεταξυ τους.

Άσχετο. Αυτό υποτίθεται ότι είναι βιντεοκλήση που έχουν όλα τα κινητά με κάμερα στο μπροστινό μέρος και είναι συμβατά με 3G δίκτυα και έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν βιντεοκλήση προς όλα τα κινητά με τις ίδιες δυνατότητες. Η Apple θα είναι πάλι μόνη της που θα έχει κάμερα μπροστά, πρόσβαση σε 3G δίκτυα αλλά όχι δυνατότητα πραγματοποίησης βιντεοκλήσεων προς όλα τα κιντητά παρά μόνο μεταξύ των 4αριών... Πρωτοτυπία... Ας το είχε σαν επιπλέον το facetime και ας έπαιζε και με άλλες συσκευές... Τι να πω...

Αφου για την apple δεν υπαρχουν αλλα κινητα και μονο το 4 εχει μπροστα καμερα :p

Οπως και με το ichat στους Mac , δε μπορεις να εχεις βιντεοκληση σε αλλα μηχανηματα , γιατι χρησιμοποιουν αλλα πρωτοκολλα , ασυμβατα μεταξυ τους.

Άλλο το iChat. Εκεί συμφωνώ. Δε λέω να πάζει το facetime μέσω wifi με άλλες συσκευές. Αυτό θα ήταν αδύνατο. Λέω να μπορεί να κάνει βινετοκλήσεις μέσω GSM δικτύου με άλλα κινητά που έχουν κάμερα. Αυτό θα μπορούσαν να το κάνουν. Απλά μου φαίνεται θέλουν να δημιουργούν γκέτο τι να πω.

Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Προφανως ειναι επιπλεον selling point για να αγορασει καποιος το 4αρι. Γιατι να το ανοιξουν απο τωρα προς ολους, οταν μπορουν να το πουλησουν ως πλεονεκτημα εναντι του ανταγωνισμου;
Και αν καποιος με iphone4 θελει videoκληση με αλλα κινητα, υπαρχει το fringe.Απλα με υποδεεστερη ποιοτητα εικονας.

Attachments

• P1000744.jpg
    P1000744.jpg
    32.9 KB · Views: 22
  • P1000747.jpg
    P1000747.jpg
    42.4 KB · Views: 26
  • P1000749.jpg
    P1000749.jpg
    51.3 KB · Views: 24
  • P1000750.jpg
    P1000750.jpg
    47.6 KB · Views: 17
  • P1000751.jpg
    P1000751.jpg
    42.3 KB · Views: 23
  • P1000752.jpg
    P1000752.jpg
    39.8 KB · Views: 15
  • P1000753.jpg
    P1000753.jpg
    43.1 KB · Views: 23
Δικιο εχεις, αλλα ειναι πρακτικη, προστατευει καλα το κινητο κι επιπλεον λυνει το προβλημα με το σημα.
Το δοκιμασα στο μπαλκονι μου, εχω σημα -87db cosmote, με death grip πεφτει στα -103 , ενω με τη θηκη καθολου !!!
ΚΑι μονο γι αυτο θα τη κρατησω... εχω παραγγειλει και μια σκληρη και θα δω.

Αλλο που παρατηρησα: Το 4ρι κανει πολυ πιο γρηγορα συγχρονισμο με το itunes. Μαλλον θα ειναι ο νεος επεξεργαστης...

Δικιο εχεις, αλλα ειναι πρακτικη, προστατευει καλα το κινητο κι επιπλεον λυνει το προβλημα με το σημα.
Το δοκιμασα στο μπαλκονι μου, εχω σημα -87db cosmote, με death grip πεφτει στα -103 , ενω με τη θηκη καθολου !!!
ΚΑι μονο γι αυτο θα τη κρατησω... εχω παραγγειλει και μια σκληρη και θα δω.

Ερωτηση.
Τοσο προβλημα ειναι να μην πιανεις ακριβως εκεινο το σημειο οταν μιλας ?
Βλεπω οτι το δυσκολο σημειο ειναι χαμηλα κατω που προσωπικα , ποτε δεν ακουμπαω.
Τωρα με το iphone δεν ξερω για αυτο ρωταω.....

Δεν θελω απλα να εχω το νου μου, πως πιανω δηλ. το κινητο.
Πολλες φορες καλυπτεις αθελα σου το σημειο αυτο, δεν ειναι και το τελος του κοσμου φυσικα, αλλα αν εισα σε σημειο με χαμηλο σημα - οπως στο σπιτι μου - τοτε υπαρχει κινδυνος απωλειας σηματος...
Ειδικα αν πιασω με το αριστερο χερι το κινητο, τοτε ειναι πιο πιθανο να γειωσω τη κεραια του , απ οτι με το δεξι.

Δοκιμασα και μερικα προγραμματα gps navigation... το navigon ειναι σιγουρα πιο γρηγορο στο 4 απ οτι στο 3GS, κλειδωνει πιο γρηγορα το σημα και στις στρoφες δε μενει τοσο πισω .
Sto 3Gs εχανε το σημα συχνα στη διαδρομη, στο 4 ακομη δεν μπορω να το κανω να χασει σημα.

Το sygic παραμενει το ομορφοτερο και γρηγοροτερο προγραμμα , αλλα θελει δουλεια στους χαρτες και πρεπει να γινει ios 4 combatible (δεν υποστηριζει multitasking).

Το copilot , ειναι ταχυτατο, ικανοποιητικα γραφικα και χαρτες, ακομη δεν εχω καταληξει οριστικα πιο να χρησιμοποιω καθημερινα.

Εγω προτιμω συνηθως το sygic γιατι, αν και με παλιοτερους χαρτες, ειναι το πιο εξυπνο στον υπολογισμο διαδρομων.

Αλλη παρατηρηση: Εχω πολλες ωρες το skype να τρεχει στο background (με wifi on) και δεν βλεπω να πολυπεφτει η μπαταρια. Ρε λες;:chinscratch:

Εχει σκυλι μπαταρια... ειναι μεγαλυτερη απο του 3GS, και μια απο τις μεγαλυτερες σε smartphone.

εγώ το φόρτισα χθες νωρις το βράδυ....έκανα και πλοήγηση το πρωί..έχω μιλήσει αρκετά...και τώρα είναι στο 70%!!!

καμιά σχέση με το 3GS!!!

Δεν θελω απλα να εχω το νου μου, πως πιανω δηλ. το κινητο.
Πολλες φορες καλυπτεις αθελα σου το σημειο αυτο, δεν ειναι και το τελος του κοσμου φυσικα, αλλα αν εισα σε σημειο με χαμηλο σημα - οπως στο σπιτι μου - τοτε υπαρχει κινδυνος απωλειας σηματος...
Ειδικα αν πιασω με το αριστερο χερι το κινητο, τοτε ειναι πιο πιθανο να γειωσω τη κεραια του , απ οτι με το δεξι.

εγώ δύσκολα καλύπτω αυτό το σημείο όπως το κρατώ..τελοσπάντων...