Οσοι μιλατε για χαμηλο σημα , εχετε cosmote?
Το ακουω συχνα τωρα τελευταια. Ενας φιλος γυρισε απο διακοπες και μου ελεγε οτι δεν μπορουσε να μπει πουθενα internet (cosmote) και σκεφτεται να φυγει.
Οντως υπαρχει θεμα με την cosmote?
Kαι μένα με ενδιαφέρει αυτό μιας και σκέφτομαι σοβαρά να φύγω από vodafone και να πάω cosmote!
Οσοι μιλατε για χαμηλο σημα , εχετε cosmote?
Το ακουω συχνα τωρα τελευταια. Ενας φιλος γυρισε απο διακοπες και μου ελεγε οτι δεν μπορουσε να μπει πουθενα internet (cosmote) και σκεφτεται να φυγει.
Οντως υπαρχει θεμα με την cosmote?
τα ιδια και εγω.
Μου εχει κανει καλυτερη προταση η cosmote και μονο αυτο με το σημα με "κραταει".
Γενικώς τα προγράμματα της vodafone είναι πολύ ακριβά θεωρώ.
Ευκαιρία τώρα να πάρουμε και το Iphone σχεδόν τσάμπα με μία αλλαγή παρόχου...![]()
Το ιδιο παρατηρησα κι εγω πχ σε Αντίπαρο.Πάντως στην Ικαρία που ήμουν το καλοκαίρι αυτό, τηλέφωνο κινητό έπιανε μόνο η cosmote, οι άλλες δύο εταιρείες δεν έπιαναν σχεδόν καθόλου.
Λοιπόν το απόγευμα-στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1-σε εκπομπή για την τεχνολογία είπαν ότι στις δύο πρώτες μέρες κυκλοφορίας του "4" στην χώρα μας πουλήθηκαν 3.000 συσκευές!!!...σπάζοντας όλα τα ρεκόρ!!!...μάλιστα είπαν ότι εξαντλήθηκαν όλα τα κομμάτια και περιμένουν τώρα νέες παραλαβές...
Το ιδιο παρατηρησα κι εγω πχ σε Αντίπαρο.
Τελικά αυτό το ''σημα καμπάνα'' tm μάλλον ισχύει....
Αραγε ποσοι απο αυτους ξερους για το grip οf death??? Καποιοι μαλλον θα το καταλάβουν....αλλοι οχι και θα αρχισουν τα τηλεφωνα στις εταιρειες, οσο για τον διάλογο με την εξυπηρέτηση πελατων τον σκέφτομαι απο τώρα...
Μακάρι να βγω λάθος...
Καλημέρα Φραγκίσκο και υπόλοιποι...
από το κόσμο με τον οποίο μίλησα την Παρασκευή που παρέλαβα το κινητό...όλοι το γνώριζαν αλλά δεν το θεωρούν σημαντικό...
Να δειτε πως τους παγωνει το γελακι μολις βλεπουν live τι κανει το iphone 4!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.