Το iPhone4 έφτασε...

Οσοι μιλατε για χαμηλο σημα , εχετε cosmote?
Το ακουω συχνα τωρα τελευταια. Ενας φιλος γυρισε απο διακοπες και μου ελεγε οτι δεν μπορουσε να μπει πουθενα internet (cosmote) και σκεφτεται να φυγει.
Οντως υπαρχει θεμα με την cosmote?

Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Το ακουω συχνα τωρα τελευταια. Ενας φιλος γυρισε απο διακοπες και μου ελεγε οτι δεν μπορουσε να μπει πουθενα internet (cosmote) και σκεφτεται να φυγει.

Kαι μένα με ενδιαφέρει αυτό μιας και σκέφτομαι σοβαρά να φύγω από vodafone και να πάω cosmote!

Re: Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Kαι μένα με ενδιαφέρει αυτό μιας και σκέφτομαι σοβαρά να φύγω από vodafone και να πάω cosmote!

τα ιδια και εγω.
Μου εχει κανει καλυτερη προταση η cosmote και μονο αυτο με το σημα με "κραταει".

Εχει να κανει με το που ειμαστε καθε φορα....
Πχ σπιτι, με cosmote καμπανα, αλλαξα σε vodafone, μεντολες.
Αναποδα, στο χωριο μεντολες η cosmote, με voda κατι γινεται....

Απο οτι εχω ακουσει παντως, γενικως η Cosmote ειναι καλυτερη εντος των πολεων....

Ασχετο, η voda σχεδον σε ολες τις κυκλαδες (εν πλω), καμπανα και 3g

Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Εχω κοσμοτε, αλλα δεν βλεπω κανενα ιδιαιτερο προβλημα. Βεβαια, το αφεντικο που οργωσε το Αιγαιο με το σκαφος μου παραπονιοταν οτι δεν ειχε σημα καμπανα (last year ειχαμε voda).

ΥΓ. Βεβαια τωρα που το σκεφτομαι, αναγκαστηκαμε στην εταιρια να βαλουμε ενισχυτη σηματος κοσμοτε γιατι το σημα ηταν χαλια (ξηλωνουν κεραιες). Στο σπιτι μου παλι, μετριο σημα, αλλα χωρις προβλημα. Οποτε, μαλλον το "σημα-καμπανα" ειναι παραπλανητικο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

τα ιδια και εγω.
Μου εχει κανει καλυτερη προταση η cosmote και μονο αυτο με το σημα με "κραταει".

Γενικώς τα προγράμματα της vodafone είναι πολύ ακριβά θεωρώ.

Ευκαιρία τώρα να πάρουμε και το Iphone σχεδόν τσάμπα με μία αλλαγή παρόχου...;)

Εγώ με cosmote έχω παντού σήμα, έστω κ λίγο, σε τηλεφωνία.
3G ενεργοποίησα τώρα κ δεν ξέρω.

Πάντως στην Ικαρία που ήμουν το καλοκαίρι αυτό, τηλέφωνο κινητό έπιανε μόνο η cosmote, οι άλλες δύο εταιρείες δεν έπιαναν σχεδόν καθόλου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Γενικώς τα προγράμματα της vodafone είναι πολύ ακριβά θεωρώ.

Ευκαιρία τώρα να πάρουμε και το Iphone σχεδόν τσάμπα με μία αλλαγή παρόχου...;)

Εκει το παω :rolleyes:

Thanks για τις απαντησεις
Το προχωραω με cosmote και το κριμα στο λαιμο σας :D

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Πάντως στην Ικαρία που ήμουν το καλοκαίρι αυτό, τηλέφωνο κινητό έπιανε μόνο η cosmote, οι άλλες δύο εταιρείες δεν έπιαναν σχεδόν καθόλου.
Το ιδιο παρατηρησα κι εγω πχ σε Αντίπαρο.

Τελικά αυτό το ''σημα καμπάνα'' tm μάλλον ισχύει....

Eγω παλι το αντιθετο... στο χωριο μου - Λακωνια - η Cosmote δεν πιανει ΚΑΘΟΛΟΥ ενω vodafone καμπανα !!!
Στη Κρητη , και οι 2 μετριο σημα, ενω στο σπιτι μου, η cosmote πιανει μετα βιας, ενω η vodafone της γυναικας μου καμπανα !

Λοιπόν το απόγευμα-στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1-σε εκπομπή για την τεχνολογία είπαν ότι στις δύο πρώτες μέρες κυκλοφορίας του "4" στην χώρα μας πουλήθηκαν 3.000 συσκευές!!!...σπάζοντας όλα τα ρεκόρ!!!...μάλιστα είπαν ότι εξαντλήθηκαν όλα τα κομμάτια και περιμένουν τώρα νέες παραλαβές...

Λοιπόν το απόγευμα-στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1-σε εκπομπή για την τεχνολογία είπαν ότι στις δύο πρώτες μέρες κυκλοφορίας του "4" στην χώρα μας πουλήθηκαν 3.000 συσκευές!!!...σπάζοντας όλα τα ρεκόρ!!!...μάλιστα είπαν ότι εξαντλήθηκαν όλα τα κομμάτια και περιμένουν τώρα νέες παραλαβές...

Αραγε ποσοι απο αυτους ξερους για το grip οf death??? Καποιοι μαλλον θα το καταλάβουν....αλλοι οχι και θα αρχισουν τα τηλεφωνα στις εταιρειες, οσο για τον διάλογο με την εξυπηρέτηση πελατων τον σκέφτομαι απο τώρα...

Μακάρι να βγω λάθος...

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Το ιδιο παρατηρησα κι εγω πχ σε Αντίπαρο.

Τελικά αυτό το ''σημα καμπάνα'' tm μάλλον ισχύει....

Πάντως για να κάνουμε και λίγο χιούμορ, στη συγκεκριμμένη παραλία που είναι στη Μήλο μόνο η WIND πιάνει:fahne90:

Αραγε ποσοι απο αυτους ξερους για το grip οf death??? Καποιοι μαλλον θα το καταλάβουν....αλλοι οχι και θα αρχισουν τα τηλεφωνα στις εταιρειες, οσο για τον διάλογο με την εξυπηρέτηση πελατων τον σκέφτομαι απο τώρα...

Μακάρι να βγω λάθος...

Καλημέρα Φραγκίσκο και υπόλοιποι...
από το κόσμο με τον οποίο μίλησα την Παρασκευή που παρέλαβα το κινητό...όλοι το γνώριζαν αλλά δεν το θεωρούν σημαντικό...

γελάς...ε...:D
απλά αυτό που ήθελα να πω είναι ότι-η εντύπωσή μου είναι-όσοι αγοράζουν το "4" είναι ενήμεροι (τουλάχιστον οι περισσότεροι) και κάνουν την επιλογή τους...

Με τα cases εξαφανίζεται το φαινόμενο της κεραίας ή εξακολουθεί να υφίσταται?