ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Supreme Member
- 18 June 2006
- 7,544
Με τα cases εξαφανίζεται το φαινόμενο της κεραίας ή εξακολουθεί να υφίσταται?
δεν υπάρχει...
Με τα cases εξαφανίζεται το φαινόμενο της κεραίας ή εξακολουθεί να υφίσταται?
Κρυφα χαρτια έχετε???? τι κανει το 4 δλδ που δε κανει το 3gs?
Και είσαι ακόμα με το 3GS;Το καπελο μου το εφαγα ηδη οταν επιασα το desire.
Και είσαι ακόμα με το 3GS;
Καλά κι εγώ 2 χρόνια και ακόμα έχω το HTCΑκομα iphone 2G εχει ο ανθρωπος!![]()
Και είσαι ακόμα με το 3GS;
Ποιο 3gs? το 2g εχω....
Μα δε μου εξηγει κανεις τι διαφορετικο θα δω, ιδια ολα ειναι αν εξαιρεσεις την ταχύτητα... το μενου ειδικα το βαρεθηκα αλλα την παλευω ακομα λιγο.... φωτογραφιες δε βγαζω, gps με το tom tom παιζω μπαλα μια χαρα, internet σποραδικα με wifi μονο...
γελάς...ε...
απλά αυτό που ήθελα να πω είναι ότι-η εντύπωσή μου είναι-όσοι αγοράζουν το "4" είναι ενήμεροι (τουλάχιστον οι περισσότεροι) και κάνουν την επιλογή τους...
Η εξής μία δλδ....η οθόνη (άντε και η αυτονομία...δεν ξέρω με πόση διαφορά όμως)...αυτή δλδ που περιμενα εγω και οι χρήστες των 2/3GS κλπ την θεωρούσατε άχρηστη...
Η εξής μία δλδ....η οθόνη (άντε και η αυτονομία...δεν ξέρω με πόση διαφορά όμως)...αυτή δλδ που περιμενα εγω και οι χρήστες των 2/3GS κλπ την θεωρούσατε άχρηστη...
Τι να σου πω...εγω κουβαλαω συνήθως μία Panny TZ10 την οποία δεν νομίζω ότι θα τολμήσω να συγκρίνω με μία οποιουδήποτε κινητού...Η προσθήκη της καλής κάμερας όμως, για μένα που κουβαλάω σχεδόν μονίμως μια point and shoot και μια flip ultra hd, μου λύνει τα χέρια.
Ως πρώην χρήστης 3GS και νυν χρήστης 4, θα σου πω ότι προσωπικά βρίσκω ως μεγαλύτερη διαφορά την κάμερα (που αποτέλεσε και το λόγο απόκτησής του).
Η ποιότητα κατασκευής και υλικών είναι από άλλο πλανήτη, η ταχύτητα είναι (ελαφρώς) βελτιωμένη, η οθόνη είναι θεϊκή, αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν από μόνο του ή σε συνδυασμό με τα άλλα αρκετό για να τα σκάσω για το 4άρι, προερχόμενος από το 3GS.
Η προσθήκη της καλής κάμερας όμως, για μένα που κουβαλάω σχεδόν μονίμως μια point and shoot και μια flip ultra hd, μου λύνει τα χέρια.
Και ένα σοβαρό (εργονομικό) μειονέκτημα (imho): κρατώντας το στο χέρι σου, ή έχοντάς το στην τσέπη, είναι πάρα πολύ δύσκολο να καταλάβεις ποια είναι η μπροστινή όψη και ποια η πίσω...
Δεν βάζω λόγια, εσύ μάλλον ξεχνάς (αντιστρέφεις για την ακρίβεια) αυτά που έχω πει.Μην βαζεις λογια... δεν την θεωρουσαμε "αχρηστη".. Απλα, τι να την κανεις την μεγαλυτερη αναλυση οταν η οθονη σου, σε overall ποιοτητα απεικονισης ειναι πολυ χειροτερη απο την οθονη του iphone παροτι εχει μικροτερη αναλυση;
Δες το δικο σου κινητο και συγκρινε το με παλιο iphone. Εχει καμια σχεση η ποιοτητα εικονας;
Δεν βάζω λόγια, εσύ μάλλον ξενάς (αντιστρέφεις για την ακρίβεια) αυτά που έχω πει.
Πάντα έλεγα ότι η ανάλυση παίζει ρόλο. Και αυτό φαίνεται ότι έπρεπε να σας το πει ο Στιβάκος σε ''presentation'' και με το ''4Χ pixels'' για να σας καθήσει καλά.
Επίσης εγώ ο ίδιος έλεγα ότι τα προ του 4 iphone παρόλη την χαμηλότερη ανάλυση ήταν σαφώς πιο λειτουργικά πχ για web browsing. Αυτό δεν έχει να κάνει όμως τόσο με την ποιότητα της οθόνης όσο την ταχύτητα / απόκριση γενικά του λειτουργικού.
Αυτός ήταν ο λόγος άλλωστε που περίμενα το 4.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.