Το iPhone4 έφτασε...

Και δυο (resized) φωτος απο το 4ρι για να δειτε για τι καμερα μιλαμε:

Μια εξωτερικου χωρου:
attachment.php

και μια εσωτερικου (χωρις φλας):

attachment.php

Μαλιστα, αν ειδατε χθες το keynote, στο επομενο firmware (4.1) θα υπαρχει η η επιλογή HDR για την κάμερα οπου με αυτή την επιλογή το iPhone 4 τραβά τρεις (3) φωτογραφίες πολύ γρήγορα (μια με υποεκθεση, μια κανονικη και μια με υπερεκθεση) και τις συνδιάζει με εντυπωσιακο αποτέλεσμα.

Attachments

• IMG_0014.jpg
    IMG_0014.jpg
    98.8 KB · Views: 68
  • IMG_0004.jpg
    IMG_0004.jpg
    90.9 KB · Views: 68
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Και είσαι ακόμα με το 3GS;

Ποιο 3gs? το 2g εχω....

Μα δε μου εξηγει κανεις τι διαφορετικο θα δω, ιδια ολα ειναι αν εξαιρεσεις την ταχύτητα... το μενου ειδικα το βαρεθηκα αλλα την παλευω ακομα λιγο.... φωτογραφιες δε βγαζω, gps με το tom tom παιζω μπαλα μια χαρα, internet σποραδικα με wifi μονο...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Ποιο 3gs? το 2g εχω....

Μα δε μου εξηγει κανεις τι διαφορετικο θα δω, ιδια ολα ειναι αν εξαιρεσεις την ταχύτητα... το μενου ειδικα το βαρεθηκα αλλα την παλευω ακομα λιγο.... φωτογραφιες δε βγαζω, gps με το tom tom παιζω μπαλα μια χαρα, internet σποραδικα με wifi μονο...

Οι Βασικες διαφορες ειναι οι εξης:
-εκπληκτικη οθονη
-Πολυ μεγαλυτερη αυτονομια
-εκπληκτικη καμερα για φωτο 5 pixel και hd video 720p
-Led flash
-κορυφαια βιντεοκληση μεσω Facetime και την νεα μπροστα καμερα
-μεγαλυτερη ταχυτητα
-καλυτερη ποιοτητα κατασκευης
-noise cancellation microphone
-καλυτερο σημα οταν δεν το πιανουμε στο επιμαχο σημειο
-Νεος Α4 επεξεργαστης
-Διπλασια ram
-Το λεπτοτερο smartphone της αγορας

Αυτες ειναι οι διαφορες απο το 3GS. Απο το δικο σου, ας μην το συζηταμε...

Last edited:
Η εξής μία δλδ....η οθόνη (άντε και η αυτονομία...δεν ξέρω με πόση διαφορά όμως)...αυτή δλδ που περιμενα εγω και οι χρήστες των 2/3GS κλπ την θεωρούσατε άχρηστη...

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

γελάς...ε...:D
απλά αυτό που ήθελα να πω είναι ότι-η εντύπωσή μου είναι-όσοι αγοράζουν το "4" είναι ενήμεροι (τουλάχιστον οι περισσότεροι) και κάνουν την επιλογή τους...

Και ξέρεις με τι γελάω περισσότερο ?????????

'Οτι το διάλεξα για εταιρικό τηλέφωνο !!!!!

σε καμιά 10αρια μέρες θα μου το στείλουν

Η εξής μία δλδ....η οθόνη (άντε και η αυτονομία...δεν ξέρω με πόση διαφορά όμως)...αυτή δλδ που περιμενα εγω και οι χρήστες των 2/3GS κλπ την θεωρούσατε άχρηστη...

Ως πρώην χρήστης 3GS και νυν χρήστης 4, θα σου πω ότι προσωπικά βρίσκω ως μεγαλύτερη διαφορά την κάμερα (που αποτέλεσε και το λόγο απόκτησής του).

Η ποιότητα κατασκευής και υλικών είναι από άλλο πλανήτη, η ταχύτητα είναι (ελαφρώς) βελτιωμένη, η οθόνη είναι θεϊκή, αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν από μόνο του ή σε συνδυασμό με τα άλλα αρκετό για να τα σκάσω για το 4άρι, προερχόμενος από το 3GS.

Η προσθήκη της καλής κάμερας όμως, για μένα που κουβαλάω σχεδόν μονίμως μια point and shoot και μια flip ultra hd, μου λύνει τα χέρια.

Και ένα σοβαρό (εργονομικό) μειονέκτημα (imho): κρατώντας το στο χέρι σου, ή έχοντάς το στην τσέπη, είναι πάρα πολύ δύσκολο να καταλάβεις ποια είναι η μπροστινή όψη και ποια η πίσω...

Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Μην βαζεις λογια... δεν την θεωρουσαμε "αχρηστη".. Απλα, τι να την κανεις την μεγαλυτερη αναλυση οταν η οθονη σου, σε overall ποιοτητα απεικονισης ειναι πολυ χειροτερη απο την οθονη του iphone παροτι εχει μικροτερη αναλυση;
Δες το δικο σου κινητο και συγκρινε το με παλιο iphone. Εχει καμια σχεση η ποιοτητα εικονας;

Η προσθήκη της καλής κάμερας όμως, για μένα που κουβαλάω σχεδόν μονίμως μια point and shoot και μια flip ultra hd, μου λύνει τα χέρια.
Τι να σου πω...εγω κουβαλαω συνήθως μία Panny TZ10 την οποία δεν νομίζω ότι θα τολμήσω να συγκρίνω με μία οποιουδήποτε κινητού...

Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Ως πρώην χρήστης 3GS και νυν χρήστης 4, θα σου πω ότι προσωπικά βρίσκω ως μεγαλύτερη διαφορά την κάμερα (που αποτέλεσε και το λόγο απόκτησής του).

Η ποιότητα κατασκευής και υλικών είναι από άλλο πλανήτη, η ταχύτητα είναι (ελαφρώς) βελτιωμένη, η οθόνη είναι θεϊκή, αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν από μόνο του ή σε συνδυασμό με τα άλλα αρκετό για να τα σκάσω για το 4άρι, προερχόμενος από το 3GS.

Και ένα σοβαρό (εργονομικό) μειονέκτημα (imho): κρατώντας το στο χέρι σου, ή έχοντάς το στην τσέπη, είναι πάρα πολύ δύσκολο να καταλάβεις ποια είναι η μπροστινή όψη και ποια η πίσω...

+1000
Ηταν οντως το πιο εντυπωσιακο feature.
Και η αυτονομια, οσο περνουν οι μερες, αναδεικνυεται σε μεγαλο "ατου"...

Re: Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Μην βαζεις λογια... δεν την θεωρουσαμε "αχρηστη".. Απλα, τι να την κανεις την μεγαλυτερη αναλυση οταν η οθονη σου, σε overall ποιοτητα απεικονισης ειναι πολυ χειροτερη απο την οθονη του iphone παροτι εχει μικροτερη αναλυση;
Δες το δικο σου κινητο και συγκρινε το με παλιο iphone. Εχει καμια σχεση η ποιοτητα εικονας;
Δεν βάζω λόγια, εσύ μάλλον ξεχνάς (αντιστρέφεις για την ακρίβεια) αυτά που έχω πει.

Πάντα έλεγα ότι η ανάλυση παίζει ρόλο. Και αυτό φαίνεται ότι έπρεπε να σας το πει ο Στιβάκος σε ''presentation'' και με το ''4Χ pixels'' για να σας καθήσει καλά.

Επίσης εγώ ο ίδιος έλεγα ότι τα προ του 4 iphone παρόλη την χαμηλότερη ανάλυση ήταν σαφώς πιο λειτουργικά (πχ για web browsing) από Win Mobs με μεγαλύτερες αναλύσεις οθόνης. Αυτό δεν έχει να κάνει όμως τόσο με την ποιότητα της οθόνης όσο την ταχύτητα / απόκριση γενικά του λειτουργικού.

Αυτός ήταν ο λόγος άλλωστε που περίμενα το 4.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Δεν βάζω λόγια, εσύ μάλλον ξενάς (αντιστρέφεις για την ακρίβεια) αυτά που έχω πει.

Πάντα έλεγα ότι η ανάλυση παίζει ρόλο. Και αυτό φαίνεται ότι έπρεπε να σας το πει ο Στιβάκος σε ''presentation'' και με το ''4Χ pixels'' για να σας καθήσει καλά.

Επίσης εγώ ο ίδιος έλεγα ότι τα προ του 4 iphone παρόλη την χαμηλότερη ανάλυση ήταν σαφώς πιο λειτουργικά πχ για web browsing. Αυτό δεν έχει να κάνει όμως τόσο με την ποιότητα της οθόνης όσο την ταχύτητα / απόκριση γενικά του λειτουργικού.

Αυτός ήταν ο λόγος άλλωστε που περίμενα το 4.

Συριε, δεν περιμεναμε τον Στιβακο για να μαθουμε περι αναλυσης.. Δοξα τω Θεω, τοσα χρονια με τους βιντεοπροβολεις κατι ξερουμε απο το sport.. :p
Αυτο που ελεγα και λεω ειναι οτι εχει ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ σημασια η αναλυση στο κινητο οταν η οθονη εχει αλλα ΣΟΒΑΡΑ προβληματα σε αλλους ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΥΣ τομεις οπως πχ το κοντραστ, το χρωμα, η δυνατοτητα να φαινεται καθαρα σε εξωτερικους χωρους. Αυτο φυσικα ισχυει και για ολα τα μεσα προβολης, απο βιντεοπροβολεις μεχρι κινητα. Απλα, οσο μικροτερες οι ιντσες, τοσο λιγοτερη σημασια εχει η αναλυση, η οποια οπως ειναι ΠΑΝΤΑ καλοδεχουμενη..