Λοιπόν, σήμερα πήρε ο κολλητός μου το IPHONE 4 και το έπιασα να το δω λιγάκι...
Τι να πω... το δικό μου 3G μοιάζει πρωτόγονο μπροστά του!! Όλοι στην παρέα που ήμασταν στο καφέ και παίζαμε μαζί του, πάθαμε την πλάκα μας με την ποιότητα κατασκευής του καθώς και με την ταχύτητά του! Καλά, πάει σφαίρα μιλάμε! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και χαίρομαι που τελικά κι εγώ κατέληξα στο συγκεκριμένο :antlers:
Στα της κεραίας. Αν είσαι σε 3G δίκτυο και κάνεις το τεστ, όπως κι εγώ, τότε πέφτει λίγο το σήμα, αλλά όχι σε σημείο να μην έχεις καθόλου σήμα.
Σε δίκτυο GSM το κρατούσα σφιχτά από το επίμαχο σημείο κοντά στα 5 λεπτά και δεν έχασε ούτε γραμμή!! Άρα το πρόβλημα τελικά πρέπει να είναι όταν το σήμα είναι 3G κι όχι GSM. Πράγμα που με χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί το 3G δεν το έχω σχεδόν ποτέ ενεργοποιημένο.
Η αίσθηση που έχει στο χέρι είναι διαφορετική από τα προηγούμενα, αλλά ταυτόχρονα σου δίνει και τη σιγουριά μιας στοιβαρής κατασκευής.
Δεν ξέρω ποια μπορεί να είναι η διαφορά στην ταχύτητα με ένα iPhone 3GS, αλλά με τα δικά μας iPhone 3G ήταν η μέρα με τη νύχτα! Κάτι σαν Lada vs Mercedes Benz ένα πράμα

Επίσης να πω ότι το τηλέφωνο φορούσε την 4.0.2.