Το iPhone4 έφτασε...

Παιδιά, έχετε παρατηρήσει αν στο iphone 4 κατά την αναπαραγωγή ήχων παίζει μόνο το ένα -δεξί- ηχείο?

Το αριστερό είναι διακοσμητικό ή το δικό μου iphone δεν δουλεύει σωστά?

update: Είδα τα tech specs και το αριστερό είναι το μικρόφωνο. Ένα ηχείο έχει τελικά..:(

Last edited:
Λοιπόν, σήμερα πήρε ο κολλητός μου το IPHONE 4 και το έπιασα να το δω λιγάκι...

Τι να πω... το δικό μου 3G μοιάζει πρωτόγονο μπροστά του!! Όλοι στην παρέα που ήμασταν στο καφέ και παίζαμε μαζί του, πάθαμε την πλάκα μας με την ποιότητα κατασκευής του καθώς και με την ταχύτητά του! Καλά, πάει σφαίρα μιλάμε! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και χαίρομαι που τελικά κι εγώ κατέληξα στο συγκεκριμένο :antlers:

Στα της κεραίας. Αν είσαι σε 3G δίκτυο και κάνεις το τεστ, όπως κι εγώ, τότε πέφτει λίγο το σήμα, αλλά όχι σε σημείο να μην έχεις καθόλου σήμα.
Σε δίκτυο GSM το κρατούσα σφιχτά από το επίμαχο σημείο κοντά στα 5 λεπτά και δεν έχασε ούτε γραμμή!! Άρα το πρόβλημα τελικά πρέπει να είναι όταν το σήμα είναι 3G κι όχι GSM. Πράγμα που με χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί το 3G δεν το έχω σχεδόν ποτέ ενεργοποιημένο.

Η αίσθηση που έχει στο χέρι είναι διαφορετική από τα προηγούμενα, αλλά ταυτόχρονα σου δίνει και τη σιγουριά μιας στοιβαρής κατασκευής.

Δεν ξέρω ποια μπορεί να είναι η διαφορά στην ταχύτητα με ένα iPhone 3GS, αλλά με τα δικά μας iPhone 3G ήταν η μέρα με τη νύχτα! Κάτι σαν Lada vs Mercedes Benz ένα πράμα :flipout::flipout:

Επίσης να πω ότι το τηλέφωνο φορούσε την 4.0.2.

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Λοιπόν, σήμερα πήρε ο κολλητός μου το IPHONE 4 και το έπιασα να το δω λιγάκι...

Τι να πω... το δικό μου 3G μοιάζει πρωτόγονο μπροστά του!! Όλοι στην παρέα που ήμασταν στο καφέ και παίζαμε μαζί του, πάθαμε την πλάκα μας με την ποιότητα κατασκευής του καθώς και με την ταχύτητά του! Καλά, πάει σφαίρα μιλάμε! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και χαίρομαι που τελικά κι εγώ κατέληξα στο συγκεκριμένο :antlers:

Στα της κεραίας. Αν είσαι σε 3G δίκτυο και κάνεις το τεστ, όπως κι εγώ, τότε πέφτει λίγο το σήμα, αλλά όχι σε σημείο να μην έχεις καθόλου σήμα.
Σε δίκτυο GSM το κρατούσα σφιχτά από το επίμαχο σημείο κοντά στα 5 λεπτά και δεν έχασε ούτε γραμμή!! Άρα το πρόβλημα τελικά πρέπει να είναι όταν το σήμα είναι 3G κι όχι GSM. Πράγμα που με χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί το 3G δεν το έχω σχεδόν ποτέ ενεργοποιημένο.

Η αίσθηση που έχει στο χέρι είναι διαφορετική από τα προηγούμενα, αλλά ταυτόχρονα σου δίνει και τη σιγουριά μιας στοιβαρής κατασκευής.

Δεν ξέρω ποια μπορεί να είναι η διαφορά στην ταχύτητα με ένα iPhone 3GS, αλλά με τα δικά μας iPhone 3G ήταν η μέρα με τη νύχτα! Κάτι σαν Lada vs Mercedes Benz ένα πράμα :flipout::flipout:

Επίσης να πω ότι το τηλέφωνο φορούσε την 4.0.2.

Αστο Πανο και με το 3GS οταν ανοίγεις navigation program (δίπλα - δίπλα) η διάφορα είναι πολύ μεγάλη ... καλά με την χελώνα 3g δεν το συζητάμε καν !!!

Last edited:
E οχι και πολυ μεγαλη! Εγω που το εκανα ταυτοχρονα στο 3gs και το 4ρι με τα ιδια ακριβως περιεχομενα και 4.01 firmware, η διαφορα ηταν το πολυ ενα δευτερολεπτο. Δοκιμασα navigon και sygic.
Μεγαλη διαφορα ειδα στην μειωμενη καταναλωση μπαταριας και στην ταχυτητα συγχρονισμου, ολα σχετιζομενα με τη νεα CPU. Ενδεχεται φυσικα να χρειαζεται ακομα πιο βαρια προγραμματα η νεα CPU του 4 για να δειξει τις αρετες της. Πχ το google earth το παιζει "νερακι' ενω το 3gs θυμαμαι που ειχε ενα μικρο κομπιασμα στην αρχη.
Το 3gs ειναι 2Χ η ταχυτητα του 3G οποτε λογικο ειναι Πανο να δεις τοση διαφορα, αφου το 4ρι ειναι ακομα πιο γρηγορο.

Άστα Τάκη, ανυπομονώ να έρθει και το δικό μου τώρα που το έπιασα στα χέρια μου και διαπίστωσα ιδίας όμασις ότι δεν έχει πρόβλημα με την κεραία του.
Μετά ετοιμάσου για FACETIME!! :joyman:

Εγω παντως σε navigon , sygic , tomtom kai copilot live, και το 3g kai to 3gs σερνοντουσταν.... εστριβες τωρα και εβλεπες ανταποκριση 10" μετα !!!

Δε ξερω τι εφταιγε, παντως μεχρι τωρα η πλοηγηση ηταν τραγικη, ενω τωρα εναι σφαιρα !

Μεγαλη διαφορα λοιπον , τωρα και να μου χαριζαν 3gs δεν το παιρνα με τιποτα (gia navigation μιλαω παντα).
Για τα υπολοιπα , μια διαφορα 30% απο το 3gs περιπου εχω διαπιστωσει.

Εγω μια χαρα πλοηγηση ειχα και με το 3gs αλλα ισως εχει σχεση και το που κινείσαι.Αν μενεις σε πυκνοκατοικημένη περιοχη με πολλες πολυκατοικιες και στενους δρομους, το σημα των δορυφορων ειναι πιο αχνο.
Γενικοτερα παντως,σε οτι τεσταρα τα δυο τηλεφωνα πριν δωσω το παλιο, διαπιστωσα οτι ναι μεν το 4ρι ηταν γρηγοροτερο, αλλα οχι πολυ.

Όταν τα λέω εγώ ότι το θέμα με την κεραία υπάρχει αλλά δεν επηρεάζει, μετά με λέτε apple fanboy....!! :flipout:

Ξαναλέω λοιπόν, υπάρχει θέμα με την κεραία, αλλά μπορεί να επηρεάσει μόνο σε περιοχές με ελάχιστο σήμα κ μόνο αν το κρατάμε από το συγκεκριμένο σημείο κ για αρκετή ώρα συνεχόμενη.

Παίδες, ξέρει κανείς πόσο κάνει στην Αγγλία, αν πωλείται χωρίς σύνδεση εκεί, αν θα δουλεύει κανονικά εδώ, και αν θα με καλύπτει η εγγύηση ;
Θα βρεθώ την Τρίτη στο γκατγουικ, γι ´ αυτό ρωτάω.

Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Παίδες, ξέρει κανείς πόσο κάνει στην Αγγλία, αν πωλείται χωρίς σύνδεση εκεί, αν θα δουλεύει κανονικά εδώ, και αν θα με καλύπτει η εγγύηση ;
Θα βρεθώ την Τρίτη στο γκατγουικ, γι ´ αυτό ρωτάω.
Το 16άρι κοστίζει 499 λίρες, πωλείται όπως εδώ ξεκλείδωτο κ σκέτο ως συσκευή, θα δουλεύει μια χαρά, για την εγγύηση όμως...δεν ξέρω...βέβαια, παλιά τα αγοράζαμε κλειδωμένα από το αμερικάνικο ebay...:flipout:

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

E οχι και πολυ μεγαλη! Εγω που το εκανα ταυτοχρονα στο 3gs και το 4ρι με τα ιδια ακριβως περιεχομενα και 4.01 firmware, η διαφορα ηταν το πολυ ενα δευτερολεπτο. Δοκιμασα navigon και sygic.
Μεγαλη διαφορα ειδα στην μειωμενη καταναλωση μπαταριας και στην ταχυτητα συγχρονισμου, ολα σχετιζομενα με τη νεα CPU. Ενδεχεται φυσικα να χρειαζεται ακομα πιο βαρια προγραμματα η νεα CPU του 4 για να δειξει τις αρετες της. Πχ το google earth το παιζει "νερακι' ενω το 3gs θυμαμαι που ειχε ενα μικρο κομπιασμα στην αρχη.
Το 3gs ειναι 2Χ η ταχυτητα του 3G οποτε λογικο ειναι Πανο να δεις τοση διαφορα, αφου το 4ρι ειναι ακομα πιο γρηγορο.

Τακη μεγαλη ... (οχι οτι δεν κανεις την δουλεια σου με το 3gs) τα καναμε τεστ με τον Τασο την Παρασκευη.
Το 3gs φόρτωνε και με το 4 ειχε μπει στον χαρτη.
Μιλάω παντα γιατο ανοιγμα οχι για την πλοήγηση.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Τακη μεγαλη ... (οχι οτι δεν κανεις την δουλεια σου με το 3gs) τα καναμε τεστ με τον Τασο την Παρασκευη.
Το 3gs φόρτωνε και με το 4 ειχε μπει στον χαρτη.
Μιλάω παντα γιατο ανοιγμα οχι για την πλοήγηση.

Και όχι μόνο είχε μπει στον χάρτη , ειχε και στίγμα κανονικά ΜΕΣΑ στην καφετέρια. Ούτε για αστείο το 3Gs δεν έπιανε.

Εν ολίγοις, ότι διαφορά στην ταχύτητα είχε το 3G με το 3Gs , έχει το 3Gs με το 4.

Υ.Γ. Αντε ξύπνα ρε steve και βάλε μια τεσσάρα οθόνη στο 5 να το ευχαριστηθούμε (και γω υπόσχομαι να μην ξαναβρίσω το iTunes :flipout: ).