Το iPhone4 έφτασε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Αν η μονη σου ενσταση ειναι το led, συμφωνω, αλλα τι αλλη πηγη φωτος θα μπορουσε να εχει ενα κινητο;
Ουτε εμενα μου αρεσει το led ως φωτισμος και αποφευγω να το χρησιμοποιω.
Αυτο ομως δεν σημαινει οτι γενικα οι βραδινες φωτος του 4ριου ειναι χαλια (ειδικα χωρις την χρηση led flash) και εκει απο οτι καταλαβα ηταν η αντιρρηση του Γιαννη.
xenon :2thumb22sup:

Ok ok ενταξει με τις φωτο, πετάμε τις compact βέβαια δεν ειδα κανενα δειγμα απο αλλα φρεσκα κινητα...

Ειχα συγκριση 2g με το 4αρι για κανενα 2ωρο σημερα.
Στο ζουμι: η οθονη δε χρειάζεται να κανουμε κανενα σχόλιο. Οσο ομορφη και αν ηταν η παλια με ζωντανα χρώματα και αλλα ομορφα που βλεπαμε πλεον φανταζουν ξεπλυμένα. Αυτο ομως οταν τα εχεις διπλα διπλα και χτυπαει κοκκινο η διαφορά.

Απο πλευρας ταχυτητας μια απο τα ιδια η διαφορά, αν και περιμενα το 4αρι ποιο γρηγορο. Μου εκανε κατι lagακια ανεπαισθητα σε συνεχομενα ανοιγματα κλεισιματα αλλα ανευ λογου εντελως. Σε συγκριση με το 2g ειχα μεχρι και 6 δευτερολεπτα διαφορα σε καποιες εφαρμογες (navigation) που ευτυχως δε με ¨καινε" οταν τις θέλω. Στην εφαρμογή τηλεφωνου, Scroll στον καταλογο, mail, ανοιγμα safari δεν παρατηρησα καμμια διαφορά ευτυχως (για μενα)

H Camera αλλο ενα σημειο που δε χρειαζεται περισσοτερο να σταθώ. Αξιοπρεπέστατη γι αυτο που ειναι, μεχρι εκει όμως.

Το GUI μια απο τα ιδια, στα ιδια χνάρια, βολικοι οι φάκελοι αλλα θα ηθελα να τους ζησω περισσοτερο για να δω αν βολευουν.

Το Multitasking μου φάνηκε κουραστικο . Ναι το περιμενα πως και πως αλλα καπου στην πραξη μας τα χάλασε. Εκτος οτι αφήνει εντελως τα πάντα ανοικτά η διαδικασια να κλεισεις κάτι ειναι σπαστική. Ισως θέλει τον χρονο του αλλα το 2ωρακι που επαιξα με ξενισε.

Death grip. Ποιος ειπε οτι δεν εχει προβλημα????? αν και δε μου αρεσει να μιλαω με το τρικ του Στιβακου, απο 3 γραμμες και τα 2 ελευθερα στο τραπεζι, κρατωντας τα ταυτοχρονα (ενα σε καθε χέρι) στην παλαμη το 4g εδειξε γρήγορα ενα ομορφο "Καμμια υπηρεσια" σε δευτερολεπτα. Χμμμ μπορεις να ζησεις ομως με αυτο αν εισαι λιγο ταλαντουχος να μην στοχευεις με το μικρο δακτυλακι την επιμαχη περιοχη η βαλεις ενα pumperaki θηκη/whatever. Εγω παντως θα ηθελα να το χαιρομαι οπως ειναι (ετσι κανω και με το 2g) οποτε δεν......

Σχεδιαστικά επιμενω στο κιτς (των κουμπιων ειδικά) και το σχημα σπιρτοκουτου αλλα η overall αισθηση που δίνει ειναι rock solid που ομως φοβασαι μη σου πεσει κάτω. Υποκειμενικο το ζητημα δε στεκομαστε εδω λοιπον.

Gaming με το γυροσκοποιο που εβαλαν δινουν αλλη νοτα στα παιχνίδια πολυ ποιο ρεαλιστικη απο το accelerometer. Αν αξιοποιηθει και η αναλυση σωστα και με αυτον τον επεξεργαστη μπορουμε να περιμενουμε αψογα παιχνιδια.

Απο 2g/3g λοιπον αξιζει ανετα η μετάβαση στο νεο gagdet αν δε μας ενοχλει το death grip διαφορετικα αν μας ενοχλει και θελουμε να αλλαξουμε τοτε βουταμε σε android χωρις αλλη κουβέντα.
Απο 3gs μονο αν καποιος καιγεται για την οθονη και την καμερα ή "τα έχει" κανει την αλλαγη, κατα τα αλλα αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως ειναι η κατάσταση.

7/10 απο εμένα (-1.5 death grip - 0.5design - 0.5no GUI innovation -0.5 τα γνωστα flash, αναφορά, sms 160 κτλ κτλ)

Για το death grip , ποιος ειπε οτι δεν εχει προβλημα απο εμας ?
Ελπιζω να ειδες το βιντεακι που εβαλα σε προηγουμενο ποστ (#222) και δειχνει αυτο ακριβως.
Αν εισαι σε περιοχη με κακο σημα, τοτε θελεις θηκη ή προσεχουμε πως το πιανουμε.
Το εχουμε πει 100 φορες μη λεμε τα ιδια.

Last edited:
Καλά βρε παιδιά, μιλάμε έχω πάθει πλάκα για το πόσο γρήγορα κλειδώνει ο δορυφόρος, ακόμα και μέσα σε κλειστό χώρο!!!
Death grip όσο κι αν προσπάθησα, όσο κι αν το έσφιξα στα χέρια μου δεν κατάφερα να δω, ούτε καν να πέσει το σήμα!
Η διαφορά στην ταχύτητα σε σχέση με το 3G το παλιό μου, σε οτιδήποτε, είναι απλά ΧΑΟΤΙΚΗ!!!!

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Καλά βρε παιδιά, μιλάμε έχω πάθει πλάκα για το πόσο γρήγορα κλειδώνει ο δορυφόρος, ακόμα και μέσα σε κλειστό χώρο!!!
Death grip όσο κι αν προσπάθησα, όσο κι αν το έσφιξα στα χέρια μου δεν κατάφερα να δω, ούτε καν να πέσει το σήμα!
Η διαφορά στην ταχύτητα σε σχέση με το 3G το παλιό μου, σε οτιδήποτε, είναι απλά ΧΑΟΤΙΚΗ!!!!

Καλοριζικο Πανο :SFGSFGSF:

Καλοριζικο Πανο :SFGSFGSF:

Thanks mate! :ernaehrung004:

Δεν λέω για το facetime, απλά μαγεία!!!

Αλλά ρε παιδιά, έχει και τα κακά του αυτό το facetime... Μόλις συνδέομαι με τον Μανιάτη χθες, η πρώτη του κουβέντα ήταν "Πήρες μερικά κιλάκια βλέπω..." :slapface: :flipout::flipout:

To death grip ειναι αυτο ακριβως...
http://avclub.gr/forum/attachment.php?attachmentid=58201&stc=1&d=1284103526

Δεν υπαρχει περιπτωση μα μην εχει αντικτυπο στο σημα , οχι στις μπαρες, βαλε να δεις την ενταση σε db .
Απλα, αν εισαι σε περιοχη με καλο σημα, η πτωση ειναι μικρη και δεν αντιστοιχει σε μειωση πολλες φορες των μπαρων.

Attachments

• iphone-4-hold-signal.JPG
    iphone-4-hold-signal.JPG
    19.7 KB · Views: 16
Και για να ειμαι πιο συγκεκριμενος, αυτη ειναι η γραφιkη αναπαρασταση εντασης και μπαρων...

attachment.php

Αρα , αν εισαι σε μερος με πολυ καλη ληψη ,ασ πουμε σημα -51db kai κανεις το death grip, η ενταση θα μειωθει περιπου 15-25 db δηλ. θα πεσει στα -71 εως -81 db.
Εσυ λοιπον δε θα δεις καμια πτωση στις μπαρες, αλλα πτωση εντασης υπαρχει.
Αντιθετα αν εισα σε περιοχη με δυσκoλο σημα πχ -90db (4 μπαρες) και πιασεις παλι το κινητο me death grip, θα δεις αυτοματα τις μπαρες να πεφτουν κατακορυφα και πιθανον Νο Service !!!

Δειτε παλι και το βιντεο που εβγαλα τη πρωτη μερα που πηρα το 4.
http://www.youtube.com/watch?v=I4uNcxS8uSc

Attachments

• bars.jpg
    bars.jpg
    20.1 KB · Views: 55
Last edited:
Η vodafone ακομη να παραλαβει.
Οποιος παρει απο voda ας το δηλωσει εδω να ξερουμε και οι υπολοιποι :a0210:

Αλλά ρε παιδιά, έχει και τα κακά του αυτό το facetime... Μόλις συνδέομαι με τον Μανιάτη χθες, η πρώτη του κουβέντα ήταν "Πήρες μερικά κιλάκια βλέπω..." :slapface: :flipout::flipout:

:flipout::flipout::flipout:
Καλοριζικο! Στειλε μου το τηλ σου με πμ να "ειδωθουμε" αργοτερα!:a0210:

Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

To death grip ειναι αυτο ακριβως...
http://avclub.gr/forum/attachment.php?attachmentid=58201&stc=1&d=1284103526

Δεν υπαρχει περιπτωση μα μην εχει αντικτυπο στο σημα , οχι στις μπαρες, βαλε να δεις την ενταση σε db .
Απλα, αν εισαι σε περιοχη με καλο σημα, η πτωση ειναι μικρη και δεν αντιστοιχει σε μειωση πολλες φορες των μπαρων.

Προσωπικά, είμαι και αριστερός - παίζει να μην έχω κρατήσει ποτέ τηλέφωνο έτσι....:a0210:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Σας τα' λεγα εγώ.. :flipout:

έεεετσιιιιι....:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

:flipout::flipout::flipout:
Καλοριζικο! Στειλε μου το τηλ σου με πμ να "ειδωθουμε" αργοτερα!:a0210:
Εμαθα Τάκη, κυκλοφόρησε και το νεο ''Τιραμόλα'' στα περίπτερα. :p

...ειπε ο ανθρωπος με τον "Φουλιους-Ζιζανιους" ως avatar! :p

ΥΓ. Θα πεσει ο ουρανος να σε πλακωσει! :D

Last edited:
Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Sorry κιόλας αλλά αν αυτό σου μοιάζει για κακοπροαίρετη κριτική μάλλον κάποιος άλλος πίνει.... :flipout::flipout::flipout:
Παρεα πανε και τα πινουν Maestro τα βράδια στα μπαράκια, μιλανε με facetime (αν και κάθονται 30 εκ ο ένας από τον άλλον) και τραβανε φωτο με χαμηλό φωτισμό.

ΥΓ Εννοείται ότι έχουν πάρει άδεια από τον μπαμπα-Στιβ για να ειναι το αργότερο μέχρι τις 11 στο κρεβάτι για νανάκια (προηγείται βούρτσισμα δοντακίων με iPaste, φόρεμα πυτζάμας με πολλά Μηλαράκια σε διάφορα χρώματα και διάβασμα παραμυθακίου (για τον πρίγκηπα που έγινε CEO) μέσω ibook στο ipad)

:p :p :p