Το iPhone4 έφτασε...

και να μην πούμε για το γεγονός ότι χάνονται όλα:

saved games, ρυθμίσεις στα Navigations, SMS, MMS, φεύγουν οι φωτός από το άλμπουμ κάμερας (εννοείται ότι από πριν πρέπει να τις έχεις μεταφέρει, αλλιώς Bye-bye for ever).

Αστο Τάκη, είναι πίκρα κάθε φορά το firmware όποιος θέλει να το παίζει jack sparrow....

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Πέντε λεπτά κάνεις να ξαναφτιάξεις το τηλέφωνο αν το κάνεις As New και δεν χρησιμοποιήσεις backup;

Διότι εγώ τρώω ένα διωράκι χωρίς απρόοπτα, για να ξαναβάλω από Cydia όλα τα προγράμματα, να περάσω κάτι GB μουσικής, Navigation κλπ

Τι ειναι 2 ωρες μπροστα στην αιωνιοτητα ? :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Με τετοια φατσα (βλεπε avatar) λογικο ειναι να μην θες να κανεις facetime!:flipout::flipout:
Τοτε γιατι μου στελνεις sms να με καλέσεις facetime;

(μαλλον είσαι περισσότερο S&M από εμένα)

:p

Δουλευει , αλλα οτι ειναι jailbreaked θελει παλι απο την αρχη ...
Δεν υπαρχει backup για τα "σπασιματα" που εχεις, ή τουλαχιστον οχι ευκολα.
Στο παρελθον ειχαν βγει καποιες εφαρμογες για backup και των "σπασμενων" εφαρμογω και ρυθμισεων αλλα δεν τις εχω δοκιμασει ποτα.

Αν μιλαμε φυσικα για Non jailbreak iphone, ειναι υποθεση λιγων λεπτων πια με το νεο itunes _ iphone 4.
Ενας λογος λοιπον να μην κανουμε jailbreak !!!
http://www.youtube.com/watch?v=OTPiwAWndfM

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Τοτε γιατι μου στελνεις sms να με καλέσεις facetime;

(μαλλον είσαι περισσότερο S&M από εμένα)

:p

Θελω να δω τα ξυνισμενα σου μουτρα οταν διαπιστωνεις οτι ειχα δικιο για το facetime! :flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

Στο παρελθον ειχαν βγει καποιες εφαρμογες για backup και των "σπασμενων" εφαρμογω και ρυθμισεων αλλα δεν τις εχω δοκιμασει ποτα.

Αν μιλαμε φυσικα για Non jailbreak iphone, ειναι υποθεση λιγων λεπτων πια με το νεο itunes _ iphone 4.

Παντως εμενα τα jb προγραμματα τα περνα κανονικοτατα. Απλα, εχω φροντισει πριν κανω συγχρονισμο να εχω περασει ηδη το appsync.

ΥΓ. Αν μιλας για τις ρυθμισεις των jb προγραμματων, νομιζω οτι οντως χανονται.

Τα jb τα περνά μια χαρά.

Συγκεκριμένα, έκανα backup το 2g τηλ μου, άνοιξα το 4άρι μου, έκανα jb έχοντας βάλει το appsync από το cydia κ έκανα restore.

Πέρασε μόνο του τα πάντα !

Κατσε, μπας και περαν της πλακας, πουμε και κατι σοβαρο:

Εστω οτι το εχω jb και εχω εχω περασει την μουσική μου, φωτο κλπ και Χ εφαρμογές / games ''κανονικά'' και Ψ ''ακανόνιστα''

Αν κανω backup, firm upd, jb και restore τι θα μου φέρει;

Μόνο τη μουσική μου, φωτο κλπ και από τα υπόλοιπα τι (μόνο τα''κανονικά'' ή τιποτα);

Edit
Θελω να δω τα ξυνισμενα σου μουτρα οταν διαπιστωνεις οτι ειχα δικιο για το facetime! :flipout::flipout::flipout:
Αδυνατω να κατανοησω τι σημαινει ''ειχα δικιο για το facetime'' αλλά από την άλλη έχω αποδεχθει το γεγονός ότι πρεπει να εχεις δικιο για τα παντα οποτε δεν ασχολούμαι :p

Παντως εμενα τα jb προγραμματα τα περνα κανονικοτατα. Απλα, εχω φροντισει πριν κανω συγχρονισμο να εχω περασει ηδη το appsync.

ΥΓ. Αν μιλας για τις ρυθμισεις των jb προγραμματων, νομιζω οτι οντως χανονται.

Τα jb τα περνά μια χαρά.

Συγκεκριμένα, έκανα backup το 2g τηλ μου, άνοιξα το 4άρι μου, έκανα jb έχοντας βάλει το appsync από το cydia κ έκανα restore.

Μαστα, νομίζω οτι καταλαβα.

Γιαννη, σωστα;

Οποτε κακως ο Τάσος ταλαιπωρείται τόσο καιρό; (εκτος αν εννοει μόνο τα saved games, ρυθμίσεις, SMS, MMS)

Τα jb τα περνά μια χαρά.

Ναι ΟΚ αλλά όλα αυτά που λέτε είναι για restore.

Υποτίθεται όμως ότι οι "οδηγίες" κάθε φορά λένε για clean install για να μην μένουν "κατάλοιπα".

Ποτέ δεν τα κατάλαβα αυτά τα κατάλοιπα. Τέλος πάντων. :flipout:

Με restore συμφωνω. Είναι τσακ μπαμ η διαδιακασία.

Ναι ΟΚ αλλά όλα αυτά που λέτε είναι για restore.

Υποτίθεται όμως ότι οι "οδηγίες" κάθε φορά λένε για clean install για να μην μένουν "κατάλοιπα".

Ποτέ δεν τα κατάλαβα αυτά τα κατάλοιπα. Τέλος πάντων. :flipout:

Με restore συμφωνω. Είναι τσακ μπαμ η διαδιακασία.

Εισαι πιουριστας τελικά και δεν σου φαίνεται ρε παιδί μου :p

Clean restore - install κανεις μονο αν διαπιστωσεις καποιο προβλημα , αλλιως δεν υπαρχει λογος.
Φυσικα , εγω κανω παντα clean install, απλα γιατι μ αρεσει να ταλαιπωρουμαι !!!:slapface:

Kαι απ οσο γνωριζω, τα repos του cydia, πρεπει να τα ξαναπερασεις με το χερι.

Last edited:

Στο δια ταύτα, έχει κάποιο κατάστημα vodafone διαθεσιμότητα?

Σήμερα έμαθα ότι άρχισαν να παραλαμβάνουν. Τώρα ποιό κατάστημα έχει δεν ξέρω να σου πω.

Οχι με restore from backup ελεγα.
Αλλα και με το As new, το 4αρι εχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορα Τασο στην ταχυτητα που περνα τα δεδομενα μεσα στο τηλεφωνο, ωστε να ξεκινησεις απο το μηδεν...Εγω τα περασα ολα μεσα σε κανενα 20λεπτο...

ΥΓ Υποψην εχω το 16ρι οχι το 32ρι οπως εσυ...

Στο 4 μπορείς να κάνεις restore το backup του 3 ή όχι;

Άκυρο. Είδα ότι αυτό έκανε ο Μιχάλης αλλά με 2.