Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Εγω παντως δεν θα παω δουλεια σημερα! Χιονοπολεμο με το παιδι στα πρωτα του χιονια και εργαστηριο σημερα.
Καπου στο βαθος ειναι η Θεσσαλονικη.

Attachments

• _DSC4738.jpg
    _DSC4738.jpg
    119.7 KB · Views: 125
Πρωτη φορα ηταν για αυτον. Ειχε γινει κοκκινος απο το κρυο και δεν ηθελε να μπει στο σπιτι. Εμενα το χερι μου ακομη παγωμενο ειναι που κρατουσα την φωτογραφικη . Καθαριζε τα αμαξια απο το χιονι για να μην χαλασουν...

Καλημέρα σας κύριοι συνάδελφοι. Θα δούμε άσπρη μέρα επιτέλους..

Στο Κερατσίνι πάντως δεν πρόκειται να τη δούμε αυτή την άσπρη μέρα

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα μάστορες !!!

Στάλθηκε από το CUBOT KING KONG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα στην παρεα!
Σημερα ηπιαμε καφε με τον Giannisx4 και περασαμε απο Leroy που ηθελε μια σκουπα σταχτης για το δισκοπριονο και ειχε δει μια 800βαττ , δε νομιζω, η οποια εμοιαζε με πιγκαλ με μοτερ για 22.90 ευρω.
Τον έπεισα να την προσπερασει και αντι αυτου πηραμε σωλήνα PVC για να φτιαξουμε ενα απλο στστημα αναροφησης απο το κατω πατωμα στο παταρακι χωρις να μετακινεί την σκουπα η να χρειαζεται δευτερη.
Φωτο και εντυπωσεις στον επομενο καφε.

Καλημέρα καλοφώτιστοι να είμαστε όλοι!! Χρόνια πολλά στον Επιφάνιο & στην Θεοπούλα, στον Ιορδάνη & στην Ιορδάνα, στον Θεοφάνη & στην Θεοφανία, στην Ουρανία, στον Φώτη & στην Φωτεινή!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα καλοφώτιστοι να είμαστε όλοι!! Χρόνια πολλά στον Επιφάνιο & στην Θεοπούλα, στον Ιορδάνη & στην Ιορδάνα, στον Θεοφάνη & στην Θεοφανία, στην Ουρανία, στον Φώτη & στην Φωτεινή!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

& την Περιστέρα !