Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Η αποψινή βραδιά είναι το κάτι άλλο..
de3a53e7affde1daeba381eeab29330d.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλά πάμε, μέχρι τα χαράματα να δούμε που θα φτάσει..
d522c54eebfdba6a694d11c9cfc67cb0.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εδω στα Βριλησσια εχει 0 βαθμους αλλα χιονιζει καργα και το στρωνει. Το πρωι θα βγαλουμε καμμια ομορφη φωτογραφια.

Αγαπητοί συνάδελφοι μάστορες και μαστροχαλαστές (για μένα το λέω) σαν Εκπρόσωπος των Γιάννηδων εκφράζω τις ευχαριστίες για τις ευχές σας και για τα καλά σας λόγια.
Η αλήθεια είναι ότι η απαρτίζουμε την μισή Ελλάδα αν και το έχουν βάλει μανία οι Γιώργηδες να μας περάσουν, όμως ματαιοπονούν.
Ο καιρός μάλλον τρελάθηκε απόψε είναι φοβερή βραδιά και αλοίμονο σε όποιον βρεθεί έξω στο δρόμο. Μακάρι να μην βρεθεί κανείς και οι άνθρωποι που είναι άστεγοι να έχουν βρει μια ζεστή γωνία να απαγγιάσουν.
Όπως και τα αδέσποτα ζώα που κι αυτά περιμένουν τη συμπόνια μας.
Οι γιορτές των Χριστουγέννων μετά και την σημερινή τελειώνουν και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του που λέει και ο λαός.
Εύχομαι καλό ξημέρωμα να είστε όλοι καλά και να εξαφανιστούν όλα εκείνα που μας μαυρίζουν τη ψυχή μας.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα κυριοι ρε παιδιά δώστε και από εδώ λίγο χιόνι από την δεκαετία του εβδομήντα έχουμε να δούμε

Και μεις παραθαλασσιοι ειμαστε στη Θεσσαλονίκη αλλα ο σοφια μας εκανε το χατηρι τις προάλλες.. φωτο απο κεντρο πολης
0c7b44809f5645399a176441238b707d.jpg

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μην περιμένεις να χιονίσει ,για να δεις μια άσπρη μέρα .
bDerCfvm.jpg

Αθήνα ,σήμερα στις 9 το πρωί ,η πίσω πλευρά από τον λόφο του Στρέφη, λίγο πριν την διασταύρωση με Λεωφ. Αλεξάνδρας.