Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Εμείς μόνο το κρύο φάγαμε. Χαρά θεού εδώ στα Βόρεια προάστια της πόλης από το παράθυρο στην δουλειά.
Μόνο στην Παλιοβούνα λίγο χιόνι.

Αραχωβιτικα - Δρέπανο.

-------------------------------------------
Ελπίζω Νεκτάριε να μην πήγες για δουλειά γιατί σίγουρα κάπου θα κόλλησες!

Ψάχνοντας κομμάτια ελιάς σε ένα άγριο χωράφι για δοκιμεσ στον αυτοσχέδιο τορνο βρέθηκα να χαζεύω αυτό που βλέπετε.στο βάθος είναι το σπίτι στην μέση πιθανόν το πλησταριο και ο φούρνος που όπως φαίνεται ακόμα αντέχει στον χρονο.Για κάποιον λόγο συγκινήθηκα για εκείνα τα φτωχά αλλά όμορφα χρόνια που μόνο πλέον οι περιγραφές των γέρων τα θυμίζουν.
1ca461edbb2f6286edbce53c5553ecb1.jpg
1e6c61d68fb13af6d71e6f0ece53a6db.jpg

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ψάχνοντας κομμάτια ελιάς σε ένα άγριο χωράφι για δοκιμεσ στον αυτοσχέδιο τορνο βρέθηκα να χαζεύω αυτό που βλέπετε.στο βάθος είναι το σπίτι στην μέση πιθανόν το πλησταριο και ο φούρνος που όπως φαίνεται ακόμα αντέχει στον χρονο.Για κάποιον λόγο συγκινήθηκα για εκείνα τα φτωχά αλλά όμορφα χρόνια που μόνο πλέον οι περιγραφές των γέρων τα θυμίζουν.
1ca461edbb2f6286edbce53c5553ecb1.jpg
1e6c61d68fb13af6d71e6f0ece53a6db.jpg

Πόσοι άνθρωποι έζησαν και πέρασαν δυστυχία και ευτυχία πάνε πακέτο. Η ζωή περνάει και χάνεται πιο γρήγορα και από την αστραπή. Τι να προλάβεις να κάνεις τόσο σύντομα...

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Πόσοι άνθρωποι έζησαν και πέρασαν δυστυχία και ευτυχία πάνε πακέτο. Η ζωή περνάει και χάνεται πιο γρήγορα και από την αστραπή. Τι να προλάβεις να κάνεις τόσο σύντομα...

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πραγματικά, σοφά λόγια Γιάννη

Η Υπατία σήμερα μας έχει "ξευπατιώσει" στην βροχή εδώ στην Πάτρα.

Πιο καλά περάσαμε με την Σοφία & τον Τηλέμαχο !

Καλημέρα είπαμε; Μέσα σε 2 ώρες.
4474fd5adc8cab9429c5dca6c4bc41c5.gif

Μαλλον δεν εχει ουτε σημερα δουλεια . Σπιτι και εργαστηριο. Ο μικρος ειναι συναχωμενος για να τον βγαλω εξω.

Last edited by a moderator:
Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γειά σας μάστορες. Έχασα επεισόδια (γυναίκα με πήρε πίσω μερικά χρονάκια) αλλά και πάλι πίσω για όσους με θυμάστε !

Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Βεβαίως και σε θυμόμαστε. καλώς όρισες και πάλι στην παρέα μας. καλή χρονιά κι όλας.
(γυναίκα με πήρε πίσω μερικά χρονάκια), αδυνατώ να καταλάβω τι εννοείς. ελπίζω να μην είναι κάτι άσχημο..