Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Το Σαββατο το περασμενο που κατεβηκα μια βολτα,τα μισα καδρονια ηταν αδεια τα ραφια του,τωρα ειχε στα ραφια του ?

Μαλλον εκανε νεα παραλαβη και ανεβασε τιμη στο κοντρα πλακε
Ολα γεματα ηταν. Τι να πω... δεν ειναι μικρη αυξηση 2 πανω.

Ολα γεματα ηταν. Τι να πω... δεν ειναι μικρη αυξηση 2 πανω.

Σιγουρα ειναι μεγαλη διαφορα,παρατηρησες μονο στο κοντρα πλακε διαφορα η και στα καδρονια ;

Έχω Νίκο αλλά δεν μοιράζουν πια.
Κρίση.
Να αντιπροτείνω http://www.liqui-moly.de/liquimoly/web.nsf/id/li_en_pszia3nefg.html, που εχει πολυ ομορφα "αυτοκινητα". Τα downloads στο κατω μερος της σελιδας.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βρε ο χειμωνας δεν ειναι κακος. Ουτε αυτοι που το επιζητουν το χιονι ειναι απερισκεπτοι. Μπας και αμα σταματησουν να το ζητανε, δεν θα ερθει ο χειμωνας?
Απλα οπως καποιος του αρεσει η ζεστη καινη θαλασσα καποιος αλλος γουσταρει το χιονι και τις καταιγιδες. Χρειαζονται καιναυτα για να κανει το κυκλο της η φυση, να ψοφησουν οι μυγες, να ξεκουραστουν τα δεντρα καιντα φυτα, να γονιμοποιηθουν καποια αλλα.

Πολυ σωστος ο Νεκταριος, οποτε δεν εχουμε βαρυ χειμωνα προκαλειται μια ανισοροπια στη φυση και υποφερουμε πιο πολυ τις αλλες εποχες (ασθενειες στα φυτα, πολλα κουνουπια, μυγες, κτλ).

Σιγουρα ειναι μεγαλη διαφορα,παρατηρησες μονο στο κοντρα πλακε διαφορα η και στα καδρονια ;
Δεν ειδα τιμες απο τα καδρονια γιατι ειχα παρει για τον παγκο μου ηδη. Παντως στα ειδη καγκελαριας οι τιμες ηταν ιδιες στα αλουμινια που αγορασα και ηταν και αυτα γεματα.

-17 και σημερα το πρωι, παγωσε μια εξωτερικη γερανογεφυρα και η μιση χωρα συνεχιζει ειναι σε επιπεδο yellow alert. Ευτυχως που δεν φυσαει καθολου εδω.
Παντως μεσα ειναι φουρνος μιας και αφηνουμε τον λεβητα νερου να λειτουργει ολη νυχτα μην σπασουν οι σωληνες...

Ο μονος αρχοντας, ο εικονιζομενος σκυλος φυλακας της φαμπρικας :))

24211602310_0b25117dde_c.jpg

Καλημέρα ! Λιακάδα σήμερα αλλα με αρκετό κρύο .

χαχαχα, το κυριο σπιτακι του ειναι προσβασιμο. Το χιονι ειναι καλο σαν μονωση γυρω γυρω.

Την αποθηκη της proxxon πισω δεξια δεν την ειχα παρατηρησει ποτε, οντως τα χρωματα ειναι ιδια λεμε!! :))))

Εχοντας σήμερα μιά δουλειά στόν Διόνυσο,κατέγραψα τήν κορυφή τής Πεντέλης χιονισμένη
Φίλε Μιχάλη είπα καί εγώ να βάλω λίγο χιόνι,αλλά μπροστά στό δικό σου εδώ στήν Αθήνα έχουμε γιαλαντζί χιονοστρώσεις,μέχρι τώρα μόνο οι κορυφές Πάρνηθας - Πεντέλης έχουν χιόνι

dionis11.jpg

Καλησπέρα παίδες! Ξέρει κανείς κανένα μαγαζί Ακρόπολη και πέριξ (προς Καλλιθέα Νέο κόσμο μεριά) να πουλάει μίνιο μολύβδου? Θέλω να αποφύγω το κέντρο κεντρο και να πάω Σμυρνιόπουλο.

Μιχάλη ..... Δικό σου με αγάπη :ernaehrung004:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Να'σαι καλα βρε Νικο, το εκτιμω φιλε, αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα στην περιπτωση μου:)
Γενιες ολοκληρες ναυτικη οικογενεια ειμαστε και η ξενιτια ειναι μερος της ζωης μας και του DNA μας.

Παντως το αγαπημενο μου ειναι το παρακατω καθως απο 2.5 χρονων αρχιζα να ταξιδευω...
...που παρεμπιπτοντως εχω τραβηξει παρομοιο σκηνικο με βιντεοκαμερα των 8μμ του(ναυτικου) πατερα μου!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πατριωτακι ποτέ θα σε δούμε ?

Ο χειμωνας προβλεπεται δυσκολος φετος (=πιθανα προβληματα στην ομαλη λειτουργια του εργοστασιου) και δεν ξερω καθολου, δυστυχως.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Αχχ, ο Σταυρός του Νότου και γενικά όλα τα γραπτά του Καββαδία είναι συγκλονιστικά, προκαλούν μια ανατριχίλα...