Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Πανεμορφη Χιος, σημερα.

24499295846_189348ea3e_c.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γεια σου βρε Ηλια πολυταλαντε!!

.... btw, ξερω να παιζω και γω πιανο :)))

Αχχ, ο Σταυρός του Νότου και γενικά όλα τα γραπτά του Καββαδία είναι συγκλονιστικά, προκαλούν μια ανατριχίλα...

Eτσι ακριβως...

Γεια σου βρε Ηλια πολυταλαντε!!

.... btw, ξερω να παιζω και γω πιανο :)))
Σε θαυμάζω , πολυ αγαπημένο όργανο το πιάνο ! Βασικά ντραμερ έχω τελειώσει και έπαιζα...αλλα εδω στην εξοχη άρχισα να γρατσουναω την κιθάρα . :-)

Να ´στε καλα παίδες ! :-)

Μια απόπειρα μου δειλά δειλα... Για πάρτη σας ! :-)

https://m.youtube.com/watch?v=gSdScbtjhEM

κολό ! τι κιθάρα έχεις ; εγώ παίζω ( δηλ μαθαίνω ) σαξόφωνο και φλάουτο αλλά έχω και μια ηλεκτρική Ibanez από το 1977

κολό ! τι κιθάρα έχεις ; εγώ παίζω ( δηλ μαθαίνω ) σαξόφωνο και φλάουτο αλλά έχω και μια ηλεκτρική Ibanez από το 1977

Respect Μενανδρε !
Την S 800 της Epiphone by Gibson έχω , αυτη που φαίνεται στην φωτο , τέλη δεκαετίας 80 αρχές 90 αν θυμάμαι καλα .
Πνευστά έπαιζε ο συγχωρεμενος ο πατέρας μου , έχω σαξοφωνα φλαουτα κλαρινα προίκα .

Χίος!!!!
Μιχάλη προ δεκαπέντε μέρες ήμουν εκεί και μοθ λείπει ήδη το πιστεύεις?????!!!!!

Eγω σε καταλαβαινω απολυτα φιλε!
Μπορει να ακουγεται απιστευτο, αλλα διακοπες στην Ελλαδα -απο τοτε που γεννηθηκα εως τωρα- κανω μονο στη Χιο. Την υπολοιπη Ελλαδα, ηπειρωτικη η νησιωτικη, (δυστυχως) δεν την γνωριζω καθολου!!!

Respect Μενανδρε !
Την S 800 της Epiphone by Gibson έχω , αυτη που φαίνεται στην φωτο , τέλη δεκαετίας 80 αρχές 90 αν θυμάμαι καλα .
Πνευστά έπαιζε ο συγχωρεμενος ο πατέρας μου , έχω σαξοφωνα φλαουτα κλαρινα προίκα .

Ωραίος !, και εγώ έχω επίσης προίκα, πιάνο, βιολί, και από δικά μου μαντολίνο, κλαρίνο, και διάφορα ξένα παραδοσιακά πνευστά

Respect Μενανδρε !

Kανενα site με παρτιτουρες με Ελληνικα τραγουδια εχετε υποψη?
Παρτιτουρες απλες, εννοω με τα αμερικανικα ακκορντα - oχι τα κλασσικα με νοτες- δηλαδη αυτα: Α, D+, C-,E7 etc.

Παρτιτουρες απλες, εννοω με τα αμερικανικα ακκορντα - oχι τα κλασσικα με νοτες- δηλαδη αυτα: Α, D+, C-,E7 etc.

Δε καταλαβαίνω τι εννοείς με τα αμερικάνικα ακκόρντα. Από όσο ξέρω την ίδια σημειογραφία έχουν .Μήπως εννοείς ταμπλατούρες , δηλ tabs ; τέτοιες έχω
πολλές αλλά όχι ελληνικά

Κοιτα το kithara.to

Κοιτα το kithara.to

Απιστευτο!!!! Ακριβως αυτο που ηθελα!!

Υοu made my day Mister!!!

Βρηκα και μια απο τις πιο αγαπημενες μου μελωδιες/στιχοι :))

http://kithara.to/ss.php?id=c3zs_Hj...QZGlvRWOuXO9tqxZsznDOcKaevb1JTwNBthFOod-ekv_s

Δε καταλαβαίνω τι εννοείς με τα αμερικάνικα ακκόρντα. Από όσο ξέρω την ίδια σημειογραφία έχουν .Μήπως εννοείς ταμπλατούρες , δηλ tabs ; τέτοιες έχω
πολλές αλλά όχι ελληνικά

Επειδη εκανα μονο 3 χρονια μουσικη, παιζω περισσοτερο με το αυτι, δεν μπορω να διαβασω νοτες (αριστερου χεριου) ευκολα. Πρωτοειδα τα παρακατω συμβολα σε αμερικανικες παρτιτουρες που μου κανανε κλικ και τα εμαθα αμεσως.

Tην παρακατω παρτιτουρα, αυτον τον τυπο δηλαδη, μπορω να την διαβασω και να την εκτελεσω σχεδον αμεσα. Το αριστερο χερι δηλαδη ειναι τα ακκορντα που λεω εγω, τα αμερικανικα.

free+partitoyra+gr+-+0214.png

χεχε, ετσι ειναι. Εχω δωσει καμποσα λεφτα σε παρτιτουρες για καποια 'δυσκολα' κομματια που το αυτι δεν βοηθαει... :)))

Άντε να σας πω και ενα μυστικό... Σήμερα κλεινω τα 23 και οδευω για τα 44 ! :-p
Massive birthday anthems to me ! :-)

Άντε να σας πω και ενα μυστικό... Σήμερα κλεινω τα 23 και οδευω για τα 44 ! :-p
Massive birthday anthems to me ! :-)

bdaytoolsbig.jpg

Να σε χαιρομαστε ...Μr...President !!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.