Αχχ, ο Σταυρός του Νότου και γενικά όλα τα γραπτά του Καββαδία είναι συγκλονιστικά, προκαλούν μια ανατριχίλα...
Μια απόπειρα μου δειλά δειλα... Για πάρτη σας !![]()
Σε θαυμάζω , πολυ αγαπημένο όργανο το πιάνο ! Βασικά ντραμερ έχω τελειώσει και έπαιζα...αλλα εδω στην εξοχη άρχισα να γρατσουναω την κιθάρα .Γεια σου βρε Ηλια πολυταλαντε!!
.... btw, ξερω να παιζω και γω πιανο))
κολό ! τι κιθάρα έχεις ; εγώ παίζω ( δηλ μαθαίνω ) σαξόφωνο και φλάουτο αλλά έχω και μια ηλεκτρική Ibanez από το 1977
Χίος!!!!
Μιχάλη προ δεκαπέντε μέρες ήμουν εκεί και μοθ λείπει ήδη το πιστεύεις?????!!!!!
Respect Μενανδρε !
Την S 800 της Epiphone by Gibson έχω , αυτη που φαίνεται στην φωτο , τέλη δεκαετίας 80 αρχές 90 αν θυμάμαι καλα .
Πνευστά έπαιζε ο συγχωρεμενος ο πατέρας μου , έχω σαξοφωνα φλαουτα κλαρινα προίκα .
Respect Μενανδρε !
Την S 800 της Epiphone by Gibson έχω , αυτη που φαίνεται στην φωτο , τέλη δεκαετίας 80 αρχές 90 αν θυμάμαι καλα .
Πνευστά έπαιζε ο συγχωρεμενος ο πατέρας μου , έχω σαξοφωνα φλαουτα κλαρινα προίκα .
Kανενα site με παρτιτουρες με Ελληνικα τραγουδια εχετε υποψη?
Παρτιτουρες απλες, εννοω με τα αμερικανικα ακκορντα - oχι τα κλασσικα με νοτες- δηλαδη αυτα: Α, D+, C-,E7 etc.
Kανενα site με παρτιτουρες με Ελληνικα τραγουδια εχετε υποψη?
Παρτιτουρες απλες, εννοω με τα αμερικανικα ακκορντα - oχι τα κλασσικα με νοτες- δηλαδη αυτα: Α, D+, C-,E7 etc.
Κοιτα το kithara.to
Δε καταλαβαίνω τι εννοείς με τα αμερικάνικα ακκόρντα. Από όσο ξέρω την ίδια σημειογραφία έχουν .Μήπως εννοείς ταμπλατούρες , δηλ tabs ; τέτοιες έχω
πολλές αλλά όχι ελληνικά
Απιστευτο!!!! Ακριβως αυτο που ηθελα!!
Υοu made my day Mister!!!
Βρηκα και μια απο τις πιο αγαπημενες μου μελωδιες/στιχοι)
http://kithara.to/ss.php?id=c3zs_Hj...QZGlvRWOuXO9tqxZsznDOcKaevb1JTwNBthFOod-ekv_s
Άντε να σας πω και ενα μυστικό... Σήμερα κλεινω τα 23 και οδευω για τα 44 !
Massive birthday anthems to me !![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.