Κυρίως για τραπέζι.Και για τραπέζι που θελει ο Κυριάκος κανει???
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κυρίως για τραπέζι.Και για τραπέζι που θελει ο Κυριάκος κανει???
Και για τραπέζι που θελει ο Κυριάκος κανει???
Εσένα χρειάζομαι Δημήτρη. Έχω μια τεράστια καρυδιά που πρέπει να κοπεί, διότι καρύδια δεν δίνει, τα μισά φύλλα πέφτουν στον γείτονα, και θα βγάλει καλή ξυλεία. Αλλά χρειάζεται μηχάνημα ανυψωτικό για να κλαδευτει πρώτα.
Κανει, αλλα επειδη τα αγαθα κοποις κτωνται, η ταπεινη μου αποψη ειναι οτι θα πρεπει και εκεινος να αναρριχηθει λιγακι σα χελι στο δεντρο και να βοηθησει στο τεμαχισμα.
Σχοινια και εξαρτηματα υπαρχουν φρεσκα και αβερτα)
Παύλο περιτό να σου επισημάνω να κόψεις το δ3ντρο στη λίγωση του Γενάρη μόνοΕσένα χρειάζομαι Δημήτρη. Έχω μια τεράστια καρυδιά που πρέπει να κοπεί, διότι καρύδια δεν δίνει, τα μισά φύλλα πέφτουν στον γείτονα, και θα βγάλει καλή ξυλεία. Αλλά χρειάζεται μηχάνημα ανυψωτικό για να κλαδευτει πρώτα.
Του Γενάρη που μας πέρασε;Παύλο περιτό να σου επισημάνω να κόψεις το δ3ντρο στη λίγωση του Γενάρη μόνο
δεν το βλέπω για την ώρα Νικόλα, κάθε χρόνο το λέμε και πάει στον επόμενο. Άσε που μπορεί να περάσει από δω ο Κυριάκος και να το αναλάβει αυτός..
Καλημερα στην παρεα!!!!
Αργοπορημένη αφυπνηση σημερα λογω της χθεσινης εξοδου για πλιάτσικο με κατι συναδελφους πειρατες στις Αζορες....
Καλησπέρα καί καλές απόκριες νά έχουμε.
Εγώ ήμουν σέ άλλο μήκος κύματος σήμερα,(κατά κάποιο τρόπο ντυμένος κατάλληλα καί λόγο ημέρας,καί λόγο δουλειάς.....) τό πρόγραμμα είχε κλάδεμα σέ έναν αείλανθο,τό θέμα ήταν ότι από κάτω υπάρχουν πράγματα καί έτσι τά περισσότερα κλαδιά έπρεπε να κατέβουν σιγά-σιγά μέ σχοινί,υπήρχαν όπως πάντα όλα τά μέτρα ασφαλείας,κράνος,ζώνη προστασίας πτώσεων από ύψος,σχοινιά κ.τ.λ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.