vasilisp77
Supreme Member
- 22 October 2014
- 3,222
Κωστα πολυ καλη προσφορα ! Ιδανικα θα ηταν να βρεθουν 2-3 ατομα που θελουν διαφορετικα κομματια απ τα παραπανω και να την παρουν μαζι !
Κωστα πολυ καλη προσφορα ! Ιδανικα θα ηταν να βρεθουν 2-3 ατομα που θελουν διαφορετικα κομματια απ τα παραπανω και να την παρουν μαζι !
Χρόνια Πολλά Κωστάκη ...Λάμπεις !!!!![]()
Εσένα χρειάζομαι Δημήτρη. Έχω μια τεράστια καρυδιά που πρέπει να κοπεί, διότι καρύδια δεν δίνει, τα μισά φύλλα πέφτουν στον γείτονα, και θα βγάλει καλή ξυλεία. Αλλά χρειάζεται μηχάνημα ανυψωτικό για να κλαδευτει πρώτα.Καλησπέρα καί καλές απόκριες νά έχουμε.
Εγώ ήμουν σέ άλλο μήκος κύματος σήμερα,(κατά κάποιο τρόπο ντυμένος κατάλληλα καί λόγο ημέρας,καί λόγο δουλειάς.....) τό πρόγραμμα είχε κλάδεμα σέ έναν αείλανθο,τό θέμα ήταν ότι από κάτω υπάρχουν πράγματα καί έτσι τά περισσότερα κλαδιά έπρεπε να κατέβουν σιγά-σιγά μέ σχοινί,υπήρχαν όπως πάντα όλα τά μέτρα ασφαλείας,κράνος,ζώνη προστασίας πτώσεων από ύψος,σχοινιά κ.τ.λ.
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσένα χρειάζομαι Δημήτρη. Έχω μια τεράστια καρυδιά που πρέπει να κοπεί, διότι καρύδια δεν δίνει, τα μισά φύλλα πέφτουν στον γείτονα, και θα βγάλει καλή ξυλεία. Αλλά χρειάζεται μηχάνημα ανυψωτικό για να κλαδευτει πρώτα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.