Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κωστα πολυ καλη προσφορα ! Ιδανικα θα ηταν να βρεθουν 2-3 ατομα που θελουν διαφορετικα κομματια απ τα παραπανω και να την παρουν μαζι !

Καλημέρα και καλή αποκριάτικη Κυριακή. Πάτρα, Ξάνθη, Ρέθυμνο έχουν την τιμητική τους σήμερα.
Όντως εξαιρετική η προσφορά του e-shop
https://www.e-shop.gr/set-5-tem-bos...-3x15ah-li-ion-l-boxx-0615990ew8-p-TLS.031712
Αν δεν είχα gsr & gsa θα την είχα στείλει ήδη την παραγγελία. Όμως η φαγούρα στο χέρι παραμένει... Θα δούμε.

Καλημερα στην παρεα!!!!
Αργοπορημένη αφυπνηση σημερα λογω της χθεσινης εξοδου για πλιάτσικο με κατι συναδελφους πειρατες στις Αζορες....

20190309-210945.jpg

Κωστα πολυ καλη προσφορα ! Ιδανικα θα ηταν να βρεθουν 2-3 ατομα που θελουν διαφορετικα κομματια απ τα παραπανω και να την παρουν μαζι !

Σωστός!

Είμαι μέσα για το ραδιόφωνο χωρίς μπαταρία και το l boxx.

Μάλλον για τα ίδια πάμε.. κι εγώ ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο lboxx (νομίζω το 238 είναι), το ραδιόφωνο, το πολυεργαλειο και μια μπαταρία. Μ' αυτή την σειρά προτεραιότητας. Αν κάποιος θέλει τα υπόλοιπα είμαι μέσα.

Καλες Αποκριες και καλα Κουλουμα
και μια κατασκευη χαρταετου, κατασκευη με μερακι για να πεταξει πιο ψηλα

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλησπέρα καί καλές απόκριες νά έχουμε.

Εγώ ήμουν σέ άλλο μήκος κύματος σήμερα,(κατά κάποιο τρόπο ντυμένος κατάλληλα καί λόγο ημέρας,καί λόγο δουλειάς.....) τό πρόγραμμα είχε κλάδεμα σέ έναν αείλανθο,τό θέμα ήταν ότι από κάτω υπάρχουν πράγματα καί έτσι τά περισσότερα κλαδιά έπρεπε να κατέβουν σιγά-σιγά μέ σχοινί,υπήρχαν όπως πάντα όλα τά μέτρα ασφαλείας,κράνος,ζώνη προστασίας πτώσεων από ύψος,σχοινιά κ.τ.λ.

kladem12.jpg

kladem11.jpg

kladem10.jpg

kladem13.jpg

Kαλη Σαρακοστη συναδελφοι!

Δημητρη αίλουρα, δεν θα σε ξαναπροσφωνησω 'γεροντα', τουλαχιστον μεσα στο 2019! :))

Επικαιρο βιντεακι Θαναση, ωραιες εποχες που τα φτιαχναμε μονοι μας. Διαολος μου ηταν να φτιαχνεις και να δενεις την βαρετη ουρα :))

Καλησπέρα καί καλές απόκριες νά έχουμε.

Εγώ ήμουν σέ άλλο μήκος κύματος σήμερα,(κατά κάποιο τρόπο ντυμένος κατάλληλα καί λόγο ημέρας,καί λόγο δουλειάς.....) τό πρόγραμμα είχε κλάδεμα σέ έναν αείλανθο,τό θέμα ήταν ότι από κάτω υπάρχουν πράγματα καί έτσι τά περισσότερα κλαδιά έπρεπε να κατέβουν σιγά-σιγά μέ σχοινί,υπήρχαν όπως πάντα όλα τά μέτρα ασφαλείας,κράνος,ζώνη προστασίας πτώσεων από ύψος,σχοινιά κ.τ.λ.

kladem12.jpg

kladem11.jpg

kladem10.jpg

kladem13.jpg
Εσένα χρειάζομαι Δημήτρη. Έχω μια τεράστια καρυδιά που πρέπει να κοπεί, διότι καρύδια δεν δίνει, τα μισά φύλλα πέφτουν στον γείτονα, και θα βγάλει καλή ξυλεία. Αλλά χρειάζεται μηχάνημα ανυψωτικό για να κλαδευτει πρώτα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εσένα χρειάζομαι Δημήτρη. Έχω μια τεράστια καρυδιά που πρέπει να κοπεί, διότι καρύδια δεν δίνει, τα μισά φύλλα πέφτουν στον γείτονα, και θα βγάλει καλή ξυλεία. Αλλά χρειάζεται μηχάνημα ανυψωτικό για να κλαδευτει πρώτα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και για τραπέζι που θελει ο Κυριάκος κανει???