Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Για πλάκα θα πάρω να τον ρωτήσω τη Δευτέρα (ελπίζω να το θυμηθώ). Απο εκει και πέρα μιας και έχω ασχοληθεί πολύ με το plexiglass. Εχε υπόψιν σου ότι παίζουν στα ίδια πάχυ εντελώς άλλες τιμές ανάλογα τη ποιότητα. Εχουν χυτά και έχουν εξελασμένα και παίζει να βρεις μέχρι και 20-30ευρώ διαφορά στο τετραγωνικό υπερ των χυτών.
Για το πράκτικερ που ανέφερες οι τιμές από όσο θυμάμαι ειναι απλησίαστες το ίδιο συμβαίνει στο στο leroy. Είναι και ο λόγος που δεν έχω αγοράσει ούτε ρετάλι απο αυτά τα μαγαζιά στο θέμα plexiglass.

Οπως και να έχει έκανες τη δουλειά σου και αυτό έχει σημασία! :)

Ευχαριστώ πολύ μάστορια...
Το χαμόγελο δεν σβήνει από τα χείλη από την ώρα που την είδα...
a92eb1f90c60b1bc2a8e4b58f8c5f4b1.jpg

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ωχ... Μπαμπάς;
Μπράβο... Μακάρι να είναι υγιής και τυχερή. Όλα τ´ άλλα έρχονται.
Για σένα, έτσι όπως σ κόβω, δεν έχω πολλές ελπίδες... Θα φτύσεις αίμα, μιλάει η πείρα τώρα.:flipout:

Φίλε Ευγένιε τό καταλαβαίνω γιατί τό έχω περάσει τό συναίσθημα αυτό,ακόμα δέν μπορείς νά τό συνειδητοποιήσεις,θά λές εγώ μπαμπάς ?
Οταν θά τήν έχεις αγκαλιά,εκεί θά τά δείς όλα,καί πάλι νά σάς ζήση η μπέμπα,καλότυχη,καί εύχομαι τά καλύτερα.

Αν είναι ψημένο πως θα το κόψεις; Δε θα το χαράζει ο κόφτης λογικά δοκίμασε σε μία άκρη να δεις

Είχα μια ελπίδα ότι το heat hardened θα ήταν πιο φιλικό στο κόψιμο από το tampered (που δεν μπορείς να το κόψεις), αλλά τελικά ούτε αυτό κόβεται από ότι διαβάζω.

Ευγένιε γερή, καλότυχη και πάντα χαμογελαστή να είναι η κορούλα σου!

Καλημέρα και καλό Σ/Κ να έχουμε όλοι.

Καλημέρα σε ολους, μετά απο ενα πρωινό τρεξίματακι στο δάσος με ελαφρύ χιόνι και φοβερή ατμόσφαιρα, πρωινό καφεδάκι και έτοιμος για τα μαστορέματα της ημέρας.

Καλημέρα παιδιά! Κρύο και χιονάκι στα Βόρεια της Αττικής..!

Αυριο ντέρμπι εεεε μόνο ΑΕΚ :)

Kαλημερες σε ολους!!

Μολις γυρισα απο τον ντοπιο καφενε. Σημερα ειχε σπεσιαλ μιλ φειγ, σπιτικο, και χυμο ροδι!!

24448888942_0bd96de832_o.jpg

Εγώ το πήρα απόφαση σήμερα θα πάω για δουλίτσα όσο κρύο και να κάνει. Δεν μπορώ να κάθομαι άλλο μέσα στο σπίτι.
Μπούχτισα πιά!!!

Kαλημερες σε ολους!!

Μολις γυρισα απο τον ντοπιο καφενε. Σημερα ειχε σπεσιαλ μιλ φειγ, σπιτικο, και χυμο ροδι!!

Μιλ φειγ, ή Ναπολεών;;; :flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Είχα μια ελπίδα ότι το heat hardened θα ήταν πιο φιλικό στο κόψιμο από το tampered (που δεν μπορείς να το κόψεις), αλλά τελικά ούτε αυτό κόβεται από ότι διαβάζω.

Το πήγα σήμερα σε ένα τζαμάδικο (ο θεός να το κάνει), βρήκαμε ένα παρεμφερές, και στο χρώμα και στο πάχος, και καταλήξαμε να πάω την Δευτέρα να το πάρω. :bigcry:
Μην τυχόν και βάλουν μπρος την μηχανή να το τρίψουν. Να μαζευτούν πολλά πρώτα...
(Τα νεύρα μου...)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
ωραίος πάγκος !