Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Χά χά χά φίλε Κυριάκο αυτή η σκηνή θά πρέπει να γίνει capture καί στό καφενείο τών μαστόρων

Μιχάλη τό ωραιότερο πρωινό ρόδι καί γλυκό μιλφέιγ τό αγαπημένο μου,καθώς καί μπακλαβάς μέ καρύδι,νά σαι καλά

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

χεχε 'ημουν σίγουρος ότι θα προκαλέσει το κοινό αίσθημα αυτός ο πάγκος....

Χά χά χά φίλε Κυριάκο αυτή η σκηνή θά πρέπει να γίνει capture καί στό καφενείο τών μαστόρων

Μιχάλη τό ωραιότερο πρωινό ρόδι καί γλυκό μιλφέιγ τό αγαπημένο μου,καθώς καί μπακλαβάς μέ καρύδι,νά σαι καλά

Με την οικογένεια όλη με μολύβι στο αυτί?

3520 η κουκλαρα μας... Μόλις ήρθε στην ζωή...

Αξιζε η 9μηνη αναμονη. Συγχαρητηρια, να σας ζησει, και να εισαι απολυτως σιγουρος οτι θα προσδωσει νεο νοημα στον ορο "νυχτερινη ζωη" για εσας.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν είναι ψημένο πως θα το κόψεις; Δε θα το χαράζει ο κόφτης λογικά δοκίμασε σε μία άκρη να δεις

Είχα μια ελπίδα ότι το heat hardened θα ήταν πιο φιλικό στο κόψιμο από το tampered (που δεν μπορείς να το κόψεις), αλλά τελικά ούτε αυτό κόβεται από ότι διαβάζω.

Δεν υπαρχει καμμια ελπιδα να κοπει tempered ; Γιατι εχω 2 πολυ ωραια τζαμια απο εναν παλιο ηλιακο, και μια "γυαλα" κατασκευη για την κουζινα που δεν εγινε ποτε και εχουν μεινει οι αναμονες. Τοτε που ηθελα να το κανω μου ζηταγαν 500 ευρω για ενα τετραγωνο κουτι περιπου 50χ50χ120.

καλημερα στη μαστοροπαρεα!!
ευγενιε να σας ζησει να τη χαιρεστε!!! και εμεις σε 2-2,5 μηνες περιμενουμε τη δικια μας:dancing:

τις τελευταιες 2-3 μερες διαβασα ολα τα ποστ των προηγουμενων 2 εβδομαδων και
διαπιστωσα μεγαλη βελτιωση σε ολους τους τομεις (εξοπλισμο-τεχνογνωσια-κατασκευες) απο πολλα παιδια. μπραβο σε ολους σας!!!:aktion033:

Καλημέρα σε όλους. Ηλιόλουστη Κυριακή σήμερα (ας έχει κρύο) τι άλλο να ζητήσουμε;:BDGBGDB55:

@cbfdim δεν έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά ούτε ξέρω κάποιον DIY τρόπο για τζάμια πέρα απο τα κλασικά. Αν ειναι να κοπεί μία ευθεία όμως και όχι σχέδια πόσο να σου πάρει η υδροκοπή;

Ευθεια ειναι, αλλα κοβονται με υδροκοπη;
Θα πρεπει να ξερω πριν ρωτησω και παρω τις κλασικες (τι ζηταει τωρα ο μ......, και τι δεν θα πουλησουμε τζαμι) απαντησεις απο τους "επαγγελματιες".

Δεν νομίζω ότι κόβονται. Πρέπει να ξαναψηθούν, για να γίνουν απλό γυαλί.

Θεωρησα οτι την υδροκοπη θα την εχει πχ ενα εργαστηριο υαλοπινακων.
Η αληθεια ειναι οτι μεταλλα στην περιοχη μου εχω δει να κοβουν μονο με πλασμα (και νομιζω με λειζερ) για να φτιαξουν σχεδια. Θα το ρωτησω ομως.
Ευχαριστω Karmen!

Καλημέρα. Έχει να προτείνει κανείς πάγκο ανά διπλουμενο φορητό...κλασσικά σαν Έλληνας θέλω ΚΑΛΟ και φθηνό

Eχω 1 παγκο tactix και 2 παρομοιους no name. Ολοι αυτου του τυπου ειναι ιδιοι. Τον Black and Decker δεν τον εχω παρει καθως ειναι πιο ακριβος και 160 κιλα δεν τα χρειαζομαι.
Αυτα τα παγκακια σου λυνουν τα χερια. Ο stanley που εχω βαλει παραπανω σου επιτρεπει να δουλεψεις πιο καλα στην συνεχομενη επιφανεια του. Δεν ειναι μεγγενη οπως οι αλλοι.

Αξιζε η 9μηνη αναμονη. Συγχαρητηρια, να σας ζησει, και να εισαι απολυτως σιγουρος οτι θα προσδωσει νεο νοημα στον ορο "νυχτερινη ζωη" για εσας.

Δεν υπαρχει καμμια ελπιδα να κοπει tempered ; Γιατι εχω 2 πολυ ωραια τζαμια απο εναν παλιο ηλιακο, και μια "γυαλα" κατασκευη για την κουζινα που δεν εγινε ποτε και εχουν μεινει οι αναμονες. Τοτε που ηθελα να το κανω μου ζηταγαν 500 ευρω για ενα τετραγωνο κουτι περιπου 50χ50χ120.
Να σαι καλά φίλε μου, σίγουρα άξιζε η αναμονή...και σίγουρα το ξενύχτι θα έχει άλλο ενδιαφέρον...

καλημερα στη μαστοροπαρεα!!
ευγενιε να σας ζησει να τη χαιρεστε!!! και εμεις σε 2-2,5 μηνες περιμενουμε τη δικια μας:dancing:

τις τελευταιες 2-3 μερες διαβασα ολα τα ποστ των προηγουμενων 2 εβδομαδων και
διαπιστωσα μεγαλη βελτιωση σε ολους τους τομεις (εξοπλισμο-τεχνογνωσια-κατασκευες) απο πολλα παιδια. μπραβο σε ολους σας!!!:aktion033:
Σε ευχαριστώ και με το καλό ή δική σας κούκλα...
Συμβουλή αν μπορείς δες όλα την γέννα...