Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μπραβο Κωστα!
Σχεδον ολα τα παλια σχολεια ετσι ειναι, τα ιδια και στη περιοχη μου! Προδιαγραφες της εποχης μαλλον.
Οσο για τους προτζεκτορες κλπ, σχεδον ολα τα σχολεια εχουν πλεον. Το αν τα εκμεταλευονται οι δασκαλοι ειναι ενα θεμα,

Καταθέτουν ψυχή οι περισσότεροι Δάσκαλοι,αλλά πρέπει και ο γονιός να τον αφήσει να κάνει τη δουλειά του...

Εμεινα με το κινεζικο μετρο στο χερι πρωι πρωι :))

46774651054_fab2f4facd_z.jpg

Eτσι ειναι αλλα no problem. Tα τσιπικα προιοντα κανουν δουλιτσα για περιορισμενο χρονικο διαστημα, το ξερουμε.

Το ανοιξα και εχει σπασει το πλαστικο γραναζι που κραταει το ελατηριο καθως και το συστημα που κραταει την ταινια, δυστυχως δεν φτιαχνεται.
Το οτι δεν φτιαχνεται με λυπησε ασυγκρiτως περισσοτερο απο το που χαλασε το μετρο, γιατι μου στερησε το παιχνιδι της επισκευης :))

Αυτα βλεπεις και τρελενεσαι καμια φορα...κριμα...
Μιχαλη αφου καλοβλεπεις την Stanley τελευταια τσιμπησε και κανα μετρο απο εκει...Νομιζω οτι τα οργανα μετρησης της ειναι σε κορυφαια ποιοτητα....

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Αυτα βλεπεις και τρελενεσαι καμια φορα...κριμα...
Μιχαλη αφου καλοβλεπεις την Stanley τελευταια τσιμπησε και κανα μετρο απο εκει...Νομιζω οτι τα οργανα μετρησης της ειναι σε κορυφαια ποιοτητα....

Eχω παρα πολλα μετρα τριγυρω, δεν ειναι θεμα:)

Παντως η stanley εχει ανεβει και ανεβαινει συνεχως στην εκτιμηση μου. Εχω πολλα ειδη της εταιρειας τα οποια ειναι παρα πολυ καλης ποιοτητας σε σχεση με το κοστος τους. Τελευταιως εκτιμησα πολυ και τα εργαλεια μπαταριας τους.
Θυμαμαι το πρωτο εργαλειο που πηρα, μια καταπληκτικη ρυθμιζομενη πενσα και μετα ακολουθησαν πολλα εργαλεια της εταιρειας.
0-84-646.jpg

Αυτό το σαββατοκύριακο δεν είχε χωριό, οπότε με κάτι έπρεπε να ασχοληθούμε. Ένα ρολόι ξύλινο δουλεμένο σε cnc. Θέλει γύρω στις δέκα ώρες για να τελειώσει.
Το σχέδιο.. και η κατεργασία.
8c2d669c0a71f0754df72a200264f611.jpg
149020e0ff24bb8c2dc7228dd5b6f3f9.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμεινα με το κινεζικο μετρο στο χερι πρωι πρωι :))

Για να μην πάει τελείως χαμένο καρφωσέ το στον πάγκο για επί τόπου μετρήσεις

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk