Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Αυτό το σαββατοκύριακο δεν είχε χωριό, οπότε με κάτι έπρεπε να ασχοληθούμε. Ένα ρολόι ξύλινο δουλεμένο σε cnc. Θέλει γύρω στις δέκα ώρες για να τελειώσει.

Πολύ καλό!!!

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Παυλοφ τι πας να κανεις? Να μας τρελανεις?
Το μηχάνημα το έχει ένας φίλος και του ετοιμάζω πλάκες οξιάς μασίφ κολλητές για να περνάει την ώρα του τα απογεύματα. Του πήγα σήμερα μια για να περάσουμε το Σάββατο ευχάριστα και διάλεξα ένα ρολόι από σχέδια που είχε.
Αυτό είναι το μεγάλο cnc που έκανε τελευταία, 1,60 χ 1,60 μέτρα. Το μικρό που του έμεινε το σκεφτόμαστε για laser αλλά θέλει κανένα χιλιάρικο ακόμα για 100 watt.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε κουκλε τελειο ειναι αλλα ψευτικο συνάμα
Κυριάκο οι δυνατότητες του μηχανήματος είναι τεράστιες και υπάρχει ένας φανταστικός κόσμος για κατασκευές. Βέβαια εγώ το βαριέμαι γιατί δεν μπορώ να κάθομαι και να περιμένω τόσες ώρες αλλά σε κάποιους αρέσει.

Ωραιο το αποτελεσμα Παυλο, δεν το φτανει κανενα χερι, αλλα η ολη δυσκολια ειναι να ρυθμισεις σωστα το μηχανημα και να περιμενεις. Δεν υπαρχει η διαδικασια, το ταξιδι στην Ιθακη δηλαδη, πας κατ'ευθειαν εκει, σαν να διακτινιζεσαι :)

Καλημερα και καλη Κυριακή...

Ωραίο το ρολόι Παύλο...
Γενικός αυτά είναι της υπομονής...Δεν λέει τίποτα ο χρόνος που χρειάζεται σε σχέση με τα αποτέλεσμα που είναι κορυφαίο...

Καλημέρα...
Ο ορισμός του μερακλή! :SFGSFGSF:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλημέρα..
ab640c564d75ea6db9fb521fb62e652d.jpg