Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα ...Κυριακή σήμερα... μεσημέριασε και ούτε ενα σχόλιο μαστορικό πουθενά τι έγινε παιδιά... χτύπησε ζέστη ????
Τον Μιχάλη χάσαμε έχω μέρες να δω σχόλιο του :ernaehrung004:

Και η ζέστη φταίει και οι συνθήκες και η ψυχολογία.
Ας ελπίσουμε να είναι προσωρινή η "κοιλιά" και τις επόμενες εβδομάδες να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να λειτουργούμε όπως μας αρμόζει στο 100%.
Το μυαλό το έχουμε ... η ομαδικότητα μας λείπει.

Κι εγώ από τις 8,30 μέχρι και τώρα την κουζίνα έφτιαχνα.. Κι έχει ακόμη μπόλικο..

Σημερα οχι τηλεοραση, οχι ραδιο.
Μπανακι,
και βιδωμα στο μπαλκονι απο την χειμερινη αγορα των ρολων απο πρακτικερ (6 ευρω τεμαχιο αντι 13-14 καλοκαιρι).
140 Χ 180 εκ.
Φθηνοτερα απο τεντα, ισα ισα να κοβει την αντηλια

20150712_155116.jpg

Last edited:

Eδω ειμουν για λιγες μερες -στο καστρο Corvin στην ευρυτερη περιοχη Τρανσυλβανιας- σε ενα ολιγοημερο συνεδριο. H φωτο δεν ειναι δικη μου, ξεχασα την καμερα σπιτι.. :))

370058913_df66264a8b_b.jpg

Γεια σου Μιχάλη ...ψάχτηκες καλά ?? για τίποτα δαγκωματιές στον λαιμό ???
Αχ φίλε μου εσείς εκεί έξω κάνετε και συνέδρια και ταξιδάκια !!!! εμείς εδώ .... άστα Μιχάλη περιμένουμε από που θα μας έλθει.

Last edited:

Eδω ειμουν για λιγες μερες -στο καστρο Corvin στην ευρυτερη περιοχη Τρανσυλβανιας- σε ενα ολιγοημερο συνεδριο. H φωτο δεν ειναι δικη μου, ξεχασα την καμερα σπιτι.. :))

Ο καλυτερος της παρεας εισαι,εργαζεσαι σέ διπλωματικο σωμα ?

Μεσα στο καστρο καναμε τις συναντησεις και lunch/dinners. Κοιτωνες δεν υπαρχουν, μουσειο ειναι, κοιμομασσταν σε ενα ξενοδοχειο εκει κοντα.
Το καστρο ειναι οντως πανεμορφο και τεραστιο. Το ιδιο και η ιστορια του.

Δυστυχως ομως το μυαλο ηταν στην πατριδα. Τετοια ταπεινωση φιλε Νικο ειναι δυσκολο να την καταπιεις. Ειτε ατομικα ειτε συλλογικα σαν λαος.

Διαπιστωνω μερα με τη μερα οτι ισως ειναι καλυτερα να σε μισουν παρα να σε λυπουνται...

Ο καλυτερος της παρεας εισαι,εργαζεσαι σέ διπλωματικο σωμα ?

Σε εργοστασιο δουλευω, στον κλαδο της βιομηχανιας σιδηρου.
Ηταν συνεδριο που διοργανωσε ενας απο τους μεγαλυτερους παραγωγος σιδηρου παγκοσμιως, εξ'ου και η χλιδα..:))

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Με Ρουμάνους δουλεύεις Μιχάλη ή γενικά με Ευρωπαίους;Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου..

Mε Ρουμανους, ειμαι ο μονος Ελληνας στο Εργοστασιο. Ειναι ομως γενικα καλος και ηπιος λαος γενικοτερα. Μου θυμιζει λιγο Ελλαδα την δεκαετια 50 και 60.
Το εργοστασιο παραγει και πουλαει μονο στην Ρουμανια. Η αγορα και η προοπτικη ειναι τεραστια εδω και παρ'ολη την κριση γενικοτερα, υπαρχει μελλον στον κλαδο.

Πολλοι συναδελφοι, ανταγωνιστες και πελατες ομως δουλευουν για Ευρωπαικες εταιρειες εδω στη Ρουμανια. Οποτε απο αυτη την αποψη εχω αρκετη επαφη με Ευρωπαιους.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εδω ειμαστε :))

14981343839_ac3a6f38a3_b.jpg

Το τζοβενο στο μηχανοστασιο τους σκαφους μας ειναι ο Daniel.
Eu sunt capitanul vaporului :))

Μεσα στο καστρο καναμε τις συναντησεις και lunch/dinners. Κοιτωνες δεν υπαρχουν, μουσειο ειναι, κοιμομασσταν σε ενα ξενοδοχειο εκει κοντα.
Το καστρο ειναι οντως πανεμορφο και τεραστιο. Το ιδιο και η ιστορια του.

Δυστυχως ομως το μυαλο ηταν στην πατριδα. Τετοια ταπεινωση φιλε Νικο ειναι δυσκολο να την καταπιεις. Ειτε ατομικα ειτε συλλογικα σαν λαος.

Διαπιστωνω μερα με τη μερα οτι ισως ειναι καλυτερα να σε μισουν παρα να σε λυπουνται...

Πανέμορφο το κάστρο . Συμφωνώ κι εγώ ζουμε ιστορικές στιγμές για όλη την Ευρώπη.. Ολα δείχνουν οτι θα αλλάξουν πολλά.

Αυτο που συμβαινει ειναι ασυλληπτο.
Παρακολουθουμε εναν αγωνα kickboxing οπου ο 'νικητης' συνεχιζει να χτυπα αλυπητα τον ημιθανη 'αντιπαλο' που εχει ηδη σπασμενα τα δυο χερια και το ενα ποδι.

..και εγω ηδη εχω αρχισει να λοξοκοιταζω τον φοβερο δρακο του παραμυθιου που μου φαινεται πλεον αρνακι μπροστα στα ευρωτερατα με το ανθρωπινο προσωπειο.
drachme_vs_euro_2379349.jpg

Guys, μάλλον είμαι ο μικρότερος εδώ αλλά θα σας πω την άποψη μου με την οποία πιστεύω θα συμφωνήσετε (όχι ότι αν διαφωνήσετε θα σας κρατήσω μούτρα!).

Λοιπόν, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτήν την στιγμή είναι να περιμένουμε. Βλέπετε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε καν προβλέψεις (άλλοι λένε ότι θα πάμε σε ρήξη, άλλοι ότι θα δεχτούν τελικά την συμφωνία κλπ). Επίσης πολλοί πλέον λένε ότι ο Τσίπρας είναι απατεώνας και ότι κορόιδεψε τον λαό, άλλοι πάλι λένε ότι μπλοφάρει για να την πατήσουν οι Γερμανοί.

Δυστυχώς όλα μπορεί να είναι πιθανά αλλά δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε και καλό θα είναι να μην μιλάμε μετά βεβαιότητας από τώρα.
Ειναι ακόμα πολύ νωρίς.

Αν θέλετε την άποψη μου (καθαρά προσωπική) είναι ότι ο Τσίπρας κατάφερε να σπείρει τον Διχασμό όχι στην Ελλάδα αλλά στο εξωτερικό και ειδικά στην Μέρκελ όπου την έφερε στην κατάσταση "μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα". Το τελικό μου συμπέρασμα όμως θα το βγάλω μετά από την τελική δρομολόγηση των πραγμάτων.

Φιλικά Πάντα και χωρίς καμία διάθεση και υπαινιγμούς
Νίκος.