Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Να και η μαζεμένη και σημερα συσσωρευμένη ποσότητα από πολλά και διάφορα ειδη ξυλείας που έχω βρει κατά διαστήματα για διαφορές εργασίες στο εργαστήρι 20 τετραγωνικών που έχω στο υπόγειο..
Φυσικά θέλει πάρα πολύ δουλειά ακόμη για να ολοκληρωθει..

https://i.postimg.cc/Lsxy9qjX/20191020-085857.jpg

Καλημερα στην παρεα!
6 πουλακια σε μια ασχημη μερα για περασμα αλλα ηταν μια αριστη επαφη με την φυση!

20191020-140737.jpg

Άριστη επαφή με την φύση με 6 birds off & με το Benelli stand by δεν πολύ πάει ........αλλά είναι άλλη μεγάλη συζήτηση τώρα αυτή.

Δεν ξέρω αν κάνω καλά που ρωτάω εδώ αλλά δεν μου κολλάει πουθενά αλλού, ξέρουμε μαγαζί που να κόβει με cnc router ξύλο; θέλει ο σύλλογος κάτι να φτιάξει για να δώσει με τα ημερολογια και για 400κομματια μάλλον πρέπει να βρουμε κάποιον επαγγελματία. Επίσης μέχρι τι βάθος μπορεί να κόψει;

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ξέρω αν κάνω καλά που ρωτάω εδώ αλλά δεν μου κολλάει πουθενά αλλού, ξέρουμε μαγαζί που να κόβει με cnc router ξύλο; θέλει ο σύλλογος κάτι να φτιάξει για να δώσει με τα ημερολογια και για 400κομματια μάλλον πρέπει να βρουμε κάποιον επαγγελματία. Επίσης μέχρι τι βάθος μπορεί να κόψει;

Τι ακριβώς θέλετε να κάνετε; μήπως γίνεται και με laser.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τους έφτιαξα ένα ηχείο ξύλινο για κινητό και το χώρισα σε τρία κομμάτια, αυτοί όμως επιμένουν να το κάνουμε με δύο κομμάτια και να σκαψουν το εσωτερικο, νομίζουν ότι θα βγει πιο οικονομικό. Βάζω φωτο για να καταλάβετε. Αυτό είναι το εσωτερικό του ηχείου χωρίς τα στρογγυλά - ηχεία που τα έκανα μετά το κόλλημα του τρίτου κομματιού.
10c4471b46943ad96b74f06136d502dc.jpg

Καλησπέρα, Διατίθεται CNC Router με διαστάσεις κοπής 115 εκατ. Χ 115 εκατ. και βάθος κοπής τουλάχιστον 10 εκατ. (βέβαια αυτό εξαρτάται και από το μήκος και πάχος (διάμετρο) του κοντυλιού που θα χρησιμοποιηθεί).

Καλησπερα,
Υπαρχει ειδικος κανονισμος για τις αγγελιες στο αρθρο 2.8 οπου αναγραφονται ρητα και οι προυποθεσεις αναρτησης μιας αγγελιας.

Εδω ειναι το λινκ https://avclub.gr/forum/faq.php#faq_rules_2

Last edited by a moderator:
Οκ θα πάρω να ρωτήσω αύριο να δω τι τιμή θα μας πει και να ενημερωσω

Καλησπέρα, Διατίθεται CNC Router με διαστάσεις κοπής 115 εκατ. Χ 115 εκατ. και βάθος κοπής τουλάχιστον 10 εκατ. (βέβαια αυτό εξαρτάται και από το μήκος και πάχος (διάμετρο) του κοντυλιού που θα χρησιμοποιηθεί).

Καλησπερα,
Υπαρχει ειδικος κανονισμος για τις αγγελιες στο αρθρο 2.8 οπου αναγραφονται ρητα και οι προυποθεσεις αναρτησης μιας αγγελιας.

Εδω ειναι το λινκ https://avclub.gr/forum/faq.php#faq_rules_2
Εννοείς για αγορά; δεν ανοίγει το λινκ

Κωστα το κυνηγι με βαση κανονες γραπτους και αγραφους οχι μονο δεν βλαπτει αλλα βοηθαει την φυση.
Μονο μην μπερδευουμε τους λαθροθηρες με τους κυνηγους.
Ειναι σαν να μπερδευουμε τους εγκληματίες με ολους τους υπολοιπους.

Τι ακριβώς θέλετε να κάνετε; μήπως γίνεται και με laser.

Δυστυχώς το Lazer δεν βοηθάει γι αυτό που σκέφτονται. Έχουμε κάποιον με Lazer αλλά μας το δίνει πολύ ακριβο και είναι το 1/3 της κατασκευής το κομμάτι που ζητήσαμε.

Εννοείς για αγορά; δεν ανοίγει το λινκ

Το λινκ της αγγελιας διεγραφη καθως η αγγελια δεν ειναι συμφωνη με τους κανονισμους του φορουμ. Το υπαρχον λινκ ειναι ο κανονισμος του Φορουμ.

Δυστυχώς το Lazer δεν βοηθάει γι αυτό που σκέφτονται. Έχουμε κάποιον με Lazer αλλά μας το δίνει πολύ ακριβο και είναι το 1/3 της κατασκευής το κομμάτι που ζητήσαμε.

Τον παραπάνω φίλο που ανέβασε την αγγελία για το cnc εγώ του είπα να γράψει με σκοπό μήπως μπορεί να σας εξυπηρετήσει. Έχει αφήσει τηλέφωνο νομίζω.