Μπράβο.Καλημερα στην παρεα!
6 πουλακια σε μια ασχημη μερα για περασμα αλλα ηταν μια αριστη επαφη με την φυση!
![]()
Τι ακριβώς θέλετε να κάνετε; μήπως γίνεται και με laser.Δεν ξέρω αν κάνω καλά που ρωτάω εδώ αλλά δεν μου κολλάει πουθενά αλλού, ξέρουμε μαγαζί που να κόβει με cnc router ξύλο; θέλει ο σύλλογος κάτι να φτιάξει για να δώσει με τα ημερολογια και για 400κομματια μάλλον πρέπει να βρουμε κάποιον επαγγελματία. Επίσης μέχρι τι βάθος μπορεί να κόψει;
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω αν κάνω καλά που ρωτάω εδώ αλλά δεν μου κολλάει πουθενά αλλού, ξέρουμε μαγαζί που να κόβει με cnc router ξύλο; θέλει ο σύλλογος κάτι να φτιάξει για να δώσει με τα ημερολογια και για 400κομματια μάλλον πρέπει να βρουμε κάποιον επαγγελματία. Επίσης μέχρι τι βάθος μπορεί να κόψει;
Εννοείς για αγορά; δεν ανοίγει το λινκΚαλησπέρα, Διατίθεται CNC Router με διαστάσεις κοπής 115 εκατ. Χ 115 εκατ. και βάθος κοπής τουλάχιστον 10 εκατ. (βέβαια αυτό εξαρτάται και από το μήκος και πάχος (διάμετρο) του κοντυλιού που θα χρησιμοποιηθεί).
Καλησπερα,
Υπαρχει ειδικος κανονισμος για τις αγγελιες στο αρθρο 2.8 οπου αναγραφονται ρητα και οι προυποθεσεις αναρτησης μιας αγγελιας.
Εδω ειναι το λινκ https://avclub.gr/forum/faq.php#faq_rules_2
Δυστυχώς το Lazer δεν βοηθάει γι αυτό που σκέφτονται. Έχουμε κάποιον με Lazer αλλά μας το δίνει πολύ ακριβο και είναι το 1/3 της κατασκευής το κομμάτι που ζητήσαμε.Τι ακριβώς θέλετε να κάνετε; μήπως γίνεται και με laser.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εννοείς για αγορά; δεν ανοίγει το λινκ
Τον παραπάνω φίλο που ανέβασε την αγγελία για το cnc εγώ του είπα να γράψει με σκοπό μήπως μπορεί να σας εξυπηρετήσει. Έχει αφήσει τηλέφωνο νομίζω.Δυστυχώς το Lazer δεν βοηθάει γι αυτό που σκέφτονται. Έχουμε κάποιον με Lazer αλλά μας το δίνει πολύ ακριβο και είναι το 1/3 της κατασκευής το κομμάτι που ζητήσαμε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.