Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ναι Γιωργο.
Το ειχα ανοιξει προχθες να γεμισει μηπως το χρειαστω ωρα κοινης υσηχιας και δεν μπορουσα να το δουλεψω για κανενα φυσιγμα αλλα το αφησα με το πιστολι αερα πανω του οποτε με καποια μικροδιαρροη πηρε μπρος χτες την νυχτα...
Και επειτα κουκουβαγια ο Κυριακος...
Χεχεχεχε

χαχαχα, και γω ξυπνησα κατα τις 4 σημερα απο 'φωνες χαρας' της γειτονισσας στο πανω οροφο, αλλα με ξαναπηρε ο υπνος γλυκα, αμεσως :)))

Kαλην ημερα Αρχοντες, το ομορφο ΠΣΚ ξημερωσε ηδη.

χαχαχα, και γω ξυπνησα κατα τις 4 σημερα απο 'φωνες χαρας' της γειτονισσας στο πανω οροφο, αλλα με ξαναπηρε ο υπνος γλυκα, αμεσως :)))

Χαχα...
Ούτε στην Πάτρα να ήσουν!!!

Δύο έργα σεξ δλδ Μιχάλη ε???
Χαχαχαχα

Δημήτρη ο μικρός ο 6λίτρος της STANLEY είναι και έχει κουμπί πάνω του οπότε τον κλείνω από εκεί και όλα καλά. Απλά προχθές το ξέχασα.

Ποίον το νόημα της φράσεως του ποιητή :chinscratch:

Ολα τα ''περίεργα'' πού διαβάζουμε στό νέτ φίλε Νίκο,στήν πόλη τής Πάτρας αναφέρονται,γιαυτό τό είπε ο Νικος (diabolic)

Καλημέρα σε όλους.

Να σου πω δεν με πολυαπασχολει

Θυμίσου το αυτό την επόμενη φορά που θα σε σηκώσει εκτάκτως αξημέρωτα. :HTEHETH63:

Ολα τα ''περίεργα'' πού διαβάζουμε στό νέτ φίλε Νίκο,στήν πόλη τής Πάτρας αναφέρονται,γιαυτό τό είπε ο Νικος (diabolic)

Υπάρχει κι η Λάρισα...

Ποίον το νόημα της φράσεως του ποιητή :chinscratch:

Φωνάζουν πολύ εκεί στην Πάτρα. :p

Μου το έχει πει ο Πατέρας μου που σπούδαζε εκεί και το διαπίστωσα και εγώ πριν από κανένα μήνα που πήγα για δουλειές!!! :p

Μαστορέματα στη κουζινα σημερα :p

bDftXcL.jpg

μμμ...ωραια, ζωντανη και λαχταριστη φωτογραφια Καρμεν!! :))
Ποια φωτογραφικη χρησιμοποιεις?

με συγκινησατε...Μου θυμίσατε την εποχή που ήμουν φοιτητής...πάω να φάω μια κρέπα από εκείνες που έτρωγα σαν φοιτητής να συνελθω

Τα ντολμαδάκια είναι με τον ντολμαδοπαρασκευαστή;

index.php

Δεν πιστεύω να μην έχεις το εργαλείο... :flipout:

Δικαιολογίες... Δηλαδή άμα γυρνάω το τρυπάνι με το χέρι, και όχι με δράπανο, θα βγει καλύτερη η τρύπα; :flipout:

Πλάκα κάνω, μην το αγοράσετε. Δεν δουλεύει. Το είδα σε κάτι γνωστούς, θέλει λιγότερο από ένα κουταλάκι του γλυκού γέμιση. Με παραπάνω μπουκώνει, και δεν κάνει τίποτα. Αν βέβαια σε κάποιον αρέσει το πολύ φύλλο με δείγμα γέμιση, ίσως και να κάνει το εργαλείο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μμμ...ωραια, ζωντανη και λαχταριστη φωτογραφια Καρμεν!! :))
Ποια φωτογραφικη χρησιμοποιεις?

Μην πω τίποτα τώρα... Είμαστε και στο κατάλληλο φόρουμ...
Δεν είναι εμφανές ότι χρωματικά η εικόνα είναι κακή; :smile:

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Πολύ πρωινές καλημέρες! Καλό Σ/Κ να έχουμε.