μακάρι να μπορούσα, άλλα έβγαλα μυωπία στα 10 μου και το όνειρο μου χάθηκε εκείνη την στιγμή...Καλημερα, θα βραχουμε και θα παγωσουμε αυτο το Σαβ-Κυρ. και βλεπω και 9αρια στο αιγαιο.
Διασπορα 16 ;
Σχετικά είμαι κοντά 10 χλμ μακρυά,υπάρχει λίμνη εκεί..έχω υπηρετήσει εκεί κοντά(ναυτικό κλιμάκιο αράξου) και γνωρίζω απο κουνούπια
Ωραίες παραλίες πάντως.
Καλημέρες
ναι την ξέρω πολύ καλά και την λίμνη και την λιμνοθάλασσα και το ναυτικό φυλάκιο και το πολιτικό αεροδρόμιο και το στρατιωτικό αεροδρόμιο, έμενα δύο δρόμους πιο κάτω από εκεί που έχουν τα σπιτάκια οι ένστολοι προς την θάλασσα ....ένα απόγευμα/βραδάκι εξερευνώντας την περιοχή έφτασα στην πύλη του ναυτικού φυλακίου, ο δρόμος δεν συνέχιζε οπότε έπρεπε να κάνω κάπου αναστροφή...ε μέχρι να γίνει η μανούβρα το παρμπρίζ είχε γεμίσει από κουνούπια σε ποσοστό άνω του 70%
Πάω για κάτι κοκοψινια και επιστρέφω
Ναι ....άλλαξε ο μήνας το μπατζετ ανανεώθηκε ...να δώσεις αναφορά στον Σάκη![]()
ντομάτες, πιπεριτσες και μερικα κολοκυθάκια πήρα για να κάνω γεμιστά αύριο βρε
Κοκοψινια δεν ειναι μόνο τα εργαλεία :rofl:
Τέχνη είναι και αυτό και θέλει πολύ μαστοριά![]()
Ε φτιαξτην!Χαχαχαχαχα!!!
Ελα παππου μου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου!!
Την διαρροη την εχω βρει, ειναι απο την ενωση του πιστολιου με τον ταχυσυνδεσμο στο σπιραλ της Einhell.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.